Kunst og underholdningKunst

Udstillinger. Museum. Pushkin i Moskva

Pushkin-museet betragtes som en af de største og vigtigste kultur- og uddannelsesinstitutioner i Moskva og landet. Det huser en imponerende samling af kunstværker fra oldtiden til i dag.

Om museet

Pushkin-museet ligger på gaden Volkhonka, lige foran templet i Kristus Frelseren, som er beliggende i hjertet af hovedstaden. I dag er det et museum by. Ud over hovedbygningen, det indeholder et galleri af kunst i Europa og Amerika de 19-20th århundreder, Institut for private samlinger, grafik, hus, midt i æstetisk uddannelse "Museyon" mindeslejlighed Richter B. Bronnaya Street, Kunstmuseum. Tsvetaeva IV (grundlægger af museet) på gaden. Chayanov og tidligere by palæ i M. Znamensky Lane.

På ethvert tidspunkt af året, ikke kun i weekenderne, men også på hverdage fuld af besøgende Museum. Pushkin om Volkhonka. Viser især tiltrække gæster. I de dage, hvor der demonstrerer importerede mesterværker fra samlinger af de bedste museer i verden, du har brug for at komme til åbningen og stå i kø.

Stor interesse for den permanente udstilling. Den består af en uddannelse samling af gipsafstøbninger og kopier af kunstværker fra antikken, middelalderen, renæssancen (originalerne holdes i de mest berømte museer i verden), samt samlinger af originale mesterværker af skulptur, tegning, maleri, numismatik, kunst og kunsthåndværk. Det er vist det europæiske maleri af 13-18 århundreder, kunsten i det gamle Egypten, skulpturelle afstøbninger af det gamle Rom og det gamle Grækenland. Den egyptiske Hall præsenterer en af de bedste samlinger af autentiske genstande såsom sarkofager, mumier, smykker, figurer, masker og så videre.

Udstilling aktivitet

Udstillinger Museum. Pushkin tilbringer næsten siden dens åbning, sammen med sådanne kendte arrangører af internationale begivenheder såsom British Museum, Louvre og andre. I løbet af årene, her kunne man se de værdifulde kreationer af Tizian ( "Venus fra Urbino"), Leonardo da Vinci ( "Mona Lisa"), Antonello de Messina ( "St. Sebastian") Parmindzhanino ( "Antaeus").

På midlertidige udstillinger Museum dem. Pushkin indbyder regelmæssigt. De er multi-site kompleks, nemlig i hovedbygningen, på Institut for personlige samlinger i galleriet af kunst, "Museyon" børnecenter.

Den vigtigste aktivitet i Pushkin Museum her udføres forskelligartet, der dækker de emner af alle tilgængelige udstilling samlinger. Museum. Pushkin udstilling kombinerer forskellige genrer, herunder: tematiske samling, publikation, fortolkning.

Blandt de vigtigste arrangementer i museet hvert år, kan vi nævne følgende udstillinger:

 • "Painting, tegning, keramik af Pablo Picasso" (1956).
 • "Treasures of Tutankhamun" (1973).
 • "Moskva-Paris. 1900-1930 "(1982).
 • "The World of etruskerne" (1990, 2004).
 • "ENDI Uorhol" (2001).
 • "Chanel. Ifølge lovgivningen i kunsten "og" Møde med Modigliani "(2007).
 • "Turner. 1775-1851 "og" Alberto Giacometti "(2008).

For at vise de mange generationer af vore landsmænd gode eksempler på den kunstneriske verden af kunst (og klassisk, og avantgarde), samt fremme kulturel tilnærmelse af folkeslag, holder udstillinger på Museum of dem. Pushkin.

Vigtige begivenheder i 2014

Fra 26 Juni - 19 oktober på væggene af Pushkin-museet udstillingen "Rubens, Van Deyk, Jordaens ...". Museet introducerer besøgende til verdens mesterværker af flamske malere fra samlinger af store amerikanske og europæiske museer. En af de bedste samlinger, som gemmer ovennævnte arbejde af kunstnere og deres samtidige, prinsen Liechtenstein. De besøgende repræsenterede 55 værker af enestående flamske 17. århundrede, blandt dem:

 • Værker af Rubens (19 malerier), oprettet i forskellige genrer og i forskellige perioder af kreativitet. Disse er portrætter og store formater værker af mytologiske og religiøse emner. Af særlig interesse er den berømte maleri "Mars Rhea Silvia", og samtidig viste skitse til hende, samt gobelin, vævet igennem den. Vi kan ikke sige om sådanne mesterværker som "baby Finding Erichthonius i Athen" og "Portræt af Klary Sereny."
 • Ti malerier af Van Dyck - mester portræt. Blandt de arbejder udført i forskellige perioder i Genova og Antwerpen, en af de bedste kreationer af kunstneren - "Portræt af Maria de Tassis".
 • Fire værker af den tidlige kreative periode i den flamske maler Jacques Jordaens.
 • Malerier af den berømte dyr maler Frans Snyders, anderledes dynamisk skrivemåde.
 • Oprettelse af de store sønner Pieter Bruegel den bonde, i århundreder, er af særlig værdi for samlere rundt om i verden. Blandt dem - "Landskab med Tobias og Angel" (Jan Brueghel den Ældre) og "The Census i Betlehem" (Pieter Brueghel den Yngre).

Udstillingen "William Hogarth: Analyse af Beauty" (fra 8 august - 7 september) udføres i forbindelse med året for Kultur Storbritannien i Rusland. Indsendte 68 prints kendt britisk gravør og maler og gravører fremstillet af Frankrig plader af berømte malerier Hogarth. Hertil kommer, de udstillede illustrationer til afhandling kunstner "Analyse af Beauty", som gav navn til udstillingen. Afhandlingen er ikke videnskabelig, er det en kreativ mester manifest, hvor det bidrager til at besvare spørgsmålet om, hvad kunst er smukt og hvad der er grimt.

I de haller, som huser en permanent udstilling, ved siden af fortidsminder held forklædt eksempler på moderne kunst. "Mimicry" - så den udstilling af den berømte kunstner Wim Delvoye Belgien, vil præsentere mere end 20 værker i genren af nybarok og Pseudo-gotisk skulptur. Udført af den nyeste teknologi af marmor, udhugget stål og andre materialer ultra, ironisk påvirke produktets kvalitet ydeevne og evne til at slå usædvanligt husholdningsartikler.

Den første udstilling i den nye bygning for Institut for private samlinger

I år (2014) fejrede sit 20 års jubilæum for nylig flyttet til en ny bygning af Museum of Private Samlinger Pushkin-museet. Pushkin. Udstillinger og permanente udstillinger besøgende er værker af russiske og vesteuropæiske kunst af de 15-20 TH århundreder, som kom til museet fra donorer fond for perioden fra den 80. af forrige århundrede til i dag. Der er meget forskellige i struktur og fokus for indsamling, der omfatter mere end 7.000 værker af maleri, grafik, brugskunst, kunstfotografi, skulptur.

Fra den 16. april til at 15. september Institut for personlige samlinger passerer den oprindelige udstilling med titlen "Flat-Museum." Præsenterer kunstværker, samt kendte samlere dagligdags genstande, kunstnere og arkitekter. Gæsterne vil springet ind i atmosfæren af lejligheden solfangeren I. Sanovich, skab skuffe Ya Chernihov, drømmer om arkitekturen i fremtiden, værkstedet familien Shtelenberg-Alfeevskogo, der var vært for kreative liv for flere generationer af kunstnere. Her kan du stifte bekendtskab med den forskning arkiv grafiker af tyverne i sidste århundrede D. Tarkhova, der er fremlagt af L. Tarhov og værker af kunstnere 1920-1940 års solfangeren fra Moskva Roman Babichev.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.