FormationSprog

Konkretisering - hvad er det? Betydning, fortolkning af ordet

De fleste lange ord i det russiske sprog, kan værdierne af hvilke være ganske vanskeligt at forstå, er kommet til os fra andre sprog. For at undgå at blive stemplet som uvidende, er det nogle gange nødvendigt at kigge efter oprindelsen af ordet, og finde ud af sin direkte betydning, fordi der i dagens verden, de fleste af de ord, for længst mistet sin rod betydning og bruges i en anden sammenhæng. For eksempel "specifikation". Dette ord er klart for enhver moderne mand, men hvad er pointen i det blev lagt i første omgang, og hvordan man kan beskrive det noget?

Oprindelse af ordet

Ligesom de fleste af de ord, "konkretisering" kom til os fra latin. Udtrykket stammer fra ordet Concretus, som kan oversættes som "dannet", "harmonisk", "kondenseret". I første omgang, udtrykket dukkede op i filosofi og er et bestemt sæt af viden om verden. "Konkretisering", hvis værdi vi finde i sig selv indebærer nogen anden fundament, der tjener som en abstraktion (distraktion), en slags hul i hjertet af sagen. Disse to måder at viden er tæt forbundne og man kan ikke eksistere uden hinanden.

I dagens verden "specifikation" - et begreb af praktisk psykologi. Ifølge dette kriterium den menneskelige kapacitet anslået normalt huske nogen detaljer, hvorved komponeret en generel idé.

Ikke desto mindre er ordet "specifikation", hvis definition er strengt videnskabelig og næppe forståeligt almindelig mand på gaden, og bruges i hverdagen.

Konkretisering i hverdagen

I praksis for enhver normal menneskelig specifikation - er egenskaberne ved et bestemt objekt eller situation. Oftest konkretisere noget hjælp demonstrative pronominer "dette", "dette", "dette", ved hjælp af alle funktioner (farve, form, størrelse), eller af andre grunde. Alt dette specifikation. Synonymer af dette udtryk i den i talesprog - "finjustering", "detalizirovanie". Mere end malet noget så klar over, hvad der er på spil i samtalen.

Ordet samtidig i samtalen ikke kan nævnes langt oftere folk er simpelthen bedt om at forklare mere specifikt, og derefter manden forfiner detalje, der udstikker situationen på hylderne.

Ud over filosofiske og psykologiske videnskaber, hvis repræsentanter aktivt bruger deres faglige ordforråd, hvor udtrykket findes i hverdagen? Efter alt, da det viste sig, specifikation - er en måde at ikke kun videnskabelig viden, men informativ kommunikation generelt.

indlæringsmetode

Ved muligheden for at angive nogen detaljer bestemme en persons evne til at opfatte informationen som helhed. Mange psykologer adfærd med børn af forskellig slags test for at lære dem kritisk tænkning og korrekt opfattelse og behandling af information i almindelighed.

Denne evne er nyttigt for studerende, som således dannede deres evne til teoretisk tænkning. Meget lettere at assimilere ethvert materiale, at kunne være den logiske kæde, under hensyntagen til de forskellige faktorer, der påvirker situationen som helhed. Således kan en person udvikle deres evner til de eksakte videnskaber.

konkretisering flyvning

Med denne service, vil du helt sikkert støde på, når kontakt det rejsebureau, der giver ture til forskellige lande. Oftest rejsebureauet tilbyder sine kunder denne service for et gebyr, i det mindste det allerede er inkluderet i prisen. I hvad betyder det bestå?

Har du ofte flyve med samme flyselskab? Ingen spørgsmål, vil rejsebureauet afhente billetterne, og det er fra flyselskabet. Begrænset ferie eller planlagt til en bestemt tid til et møde i et andet land? Rejsearrangøren vil vælge den mest pålidelige fly, som ophævede de mindst tilbøjelige, og som flyver på et belejligt tidspunkt for dig. Foretrækker du en bestemt afgang fra lufthavnen? Det er fra dette sted, og du giver billetter.

Præcisering af dato for afrejse, flyselskaber, destinationer og afgangstid - alt denne specifikation, hvis værdi langt undervurdere turisterne. Ganske ofte, folk stadig konfronteret med det faktum, at de flyvninger aflyst og flyet ikke fik, så denne service er ofte nødvendigt. Den konkretisering af flyvningen garanterer ikke, at du vil ankomme i det land, du ønsker på det rigtige tidspunkt, fordi direkte på tidsplaner for flyselskaberne rejsebureau kan ikke påvirke, men tid og sted for afgang præcis garanteret.

Konkretisering som modtagelse i oversættelsen

Sprog barriere - en af de vigtigste problemer i forbindelse med oversættelse af et dokument. Og i engelsk og russisk sprog der er ord med en meget bred betydning, der skaber nogle vanskeligheder, så tolkene bruger ofte receptionen specifikation - ændre ordene på den anden side med en smallere vifte af værdier. Det vigtigste i håndværket i oversættelse - at formidle essensen af problemet, og dette fremmede udtryk kan og bør tilpasses til et andet sprog.

En anden mulighed - de kontekstuelle udskiftning ord for nem tilpasning til forskellige sprog. For eksempel i et sprog på ethvert ord kan være et sæt af værdier, mens der i den anden - bare én, så der er en rod. Det er især svært at forstå forskellige idiomer, ordsprog og talemåder, samt den stabile udtryk, som ganske enkelt ikke er underlagt overføre. I dette tilfælde skal finde analoger i målsproget. Alt dette sammen - specifikation.

Den konkretisering af debatten

For de involverede i debatten mennesker, er det vigtigt ikke bare at forsvare deres synspunkt og give konkrete beviser på, at han havde ret. Koncerter med mange aktivister består ofte af hilsen, afhandling, beviser, og O, hvor er beviset specifikation. Betyder, at i denne sammenhæng betyder, at forudsat pålidelige data med specifikke tal, såsom statistik, og henvise til dem, mand bygger sit synspunkt. Specifikt - det vigtigste våben for mange politikere, erfarne erhvervsfolk, akademikere kandidater og så videre.

Det modsatte fænomen specifikation - en abstraktion, når hele spørgsmålet om den isolerede natur og sans for detaljer ikke er givet på alle, alt er generaliseret og bliver ét. Men vi bør ikke glemme, at integriteten af dette bliver født primært af detaljerne og detaljerne om nogle problemer til tider nødvendige.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.