HjemlighedVærktøj og udstyr

Pumper "Belamos": typer, beskrivelse, egenskaber

Pumper "Belamos" er til stede i det indenlandske marked siden begyndelsen af 90'erne. De er produkter af den fælles russisk-hviderussisk produktion. Enheder er ganske populære blandt kunderne i SNG-landene. Sådant udstyr i dag introduceret på markedet i en lang række, og er efterspurgt på grund af det faktum, at flere og flere mennesker foretrækker at bruge din fritid til at komme ud med deres familier uden for byen. Dette land huse ofte installeret lignende anordninger.

klassifikation af produkter

"Belamos" - pumper, der gennemgår overvejende positive. Brugere vælge det mærke gennem høj kvalitet, design og overkommelig pris. Pumper "Belamos" er rettet mod privat brug i hytter og landsteder. Oftest i sådanne husstande ikke centralt system af vandforsyning, spildevand og varme, så tilfredsstillelsen af alle nødvendige behov hos mennesker skal organisere sig. Og for at gøre dette på er simpelthen umuligt uden pumper. De adskiller sig i den type arbejde og design. Der er tre hovedkategorier af pumper, der til gengæld har en underart. Denne borehullet, cirkulation og dræning enhed.

Funktioner af dykpumper

Udformningen af borehullet typen stand til at pumpe vand til et særligt system. Det har en stationær struktur. Dykpumpe "Belamos" indbefatter særligt pumpehjul til pumpning af fluidum og dets levering til slange med kontraventil. På grund af dette vand vil blive leveret så højt som muligt. Nå pumpe "Belamos" er baseret på høj kvalitet rustfrit stål og plast, er udstyret med en termisk beskyttelse.

Eksternt, design ligner en aflang kapsel. Navnet fik hun på grund af det faktum, at vandet løber lige ud af godt og er der hele tiden. En væsentlig fordel ved produkter "Belamos" - en lille diameter. Som vi ved, de fleste af brøndene ikke er for bred. Også en prøve giver en god pres med relativt lidt fysisk anstrengelse. Nå pumpe "Belamos" har ikke noget problem med at sænke slagtilfælde eller tørløb. Serveres det vil være nemt, fordi al den tid, han er inde.

Karakteristika dræning prøver

Pumper "Belamos" af denne type i sin virkemåde minder dykkede. Men de er forskellige med hensyn til hans udnævnelse. Dræning strukturer, der anvendes til pumpning af snavset vand, septisk, kloak, godt eller sump. De pumpede væske, men pumpehjulet har en mere kraftfuld og større kanaler. Filterindløb fjerner den største del af affaldet, og resten passerer gennem slangen til at komme ud. Afløbspumpe "Belamos' kan levere væske til et niveau på 5 til 15 meter. Den er fremstillet af holdbart plastmateriale, diameteren af strukturen er mindre end to gange højden.

Cirkulationsmønstret

Dette design er enkel, men det er kendetegnet ved sin pålidelighed. Betjeningselementer rotere. Dette øger lidt trykket i systemet og varmekredsen vandcirkulationen stimuleres. Hun pumpet og bevæger sig i den ene eller anden retning på grund af den simple pumpehjul på motoren. Som du kan se, at cirkulationspumpen "Belamos" forholdsvis let at bruge. I dette tilfælde de anmeldelser om det er overvejende positive.

Grundlæggende model design

Du kan møde de særlige kendetegn ved pumperne "Belamos" af forskellige typer. Dybest set er de som kundeanmeldelser, fokusere på de mest almindelige typer - nede i hullet dykket.

De mest populære modeller af dette mærke designs er som følger:

 • pumper "Belamos» SP serien;
 • TM;
 • TF;
 • TS.

Til gengæld har de forskellige versioner. Men overveje de særlige kendetegn ved hver af de serier i flere detaljer.

tekniske egenskaber

Således er SP pumper udstyret med en snekke rotor og adskiller lille kapacitet, som varierer mellem ca. 2-2,5 kubikmeter væske pumpes per time. Der er også modeller 3 og 4 inches i diameter, afhængigt af brønden. Motoren er en enkelt fase. Karakteristika pumper af samme type kan være lidt anderledes. Den omstændighed, at selskabet er i konstant forbedring af produktkvaliteten.

Men udformningen af TM - eddy. De løbehjul er lavet af messing. Ydeevne i størrelsesordenen 2-2,5 kubikmeter i timen, presset - 55-100 meter hhv. Pumper "Belamos" af denne type har en 4-inch diameter udstyret med en enfaset motor, hvori der er kondensatorer. TF serie modeller er baseret på flydende plast hjul. Deres præstationer er op til 5 kubikmeter vand i timen, og dens hoved - 42-195 meter. Mønstret har en enfaset motor med en kondensator.

De mest kraftfulde pumper "Belamos" - det sætter relateret til TS-serien. Deres præstationer kan være op til 18 kubikmeter væske strømning ved op til 260 meter. Strømforbruget er maksimal blandt alle modeller, design diameter på 4 inches, og de flydende hjul lavet af rustfrit stål.

Model Oversigt "Belamos Typhoon TF3-80»

Alle "Belamos" pumper er udstyret med en mekanisk tætning, kaldet keramik tidsplan. Hylstre fremstillet af rustfrit stål, der er en kontraventil. Med henblik på afkøling af den hældt flydende paraffin, som kan udskiftes med hør. Desuden struktur har en termisk beskyttelse og overstrøm.

Med hensyn til "Typhoon" model, det hører til den kategori af dykpumper, ved hjælp af hvilken leveringen af rent vand fra en dyb kilde til privat husholdningsbrug og til vanding. Det er også almindeligt anvendt i automatiske vådfodringsanlæg i de enkelte boliger.

Vigtigste karakteristika for pumper af denne model er som følger:

 • Den indbyggede kontraventil, som er udstyret med en fjeder-baserede rustfrit stål.
 • Et stort antal trin, det specielle materiale og bladenes form er i stand til at tilvejebringe et stabilt tryk ved en væskestrømningshastigheden skala.
 • Nem at skille ad og samle med det formål at rense pumpning af dig selv enheden. For at gøre dette, skal du blot skrue topdækslet eller bunden flange.
 • Tilstedeværelsen af kabel og stik med jordforbindelse.

Et karakteristisk træk ved motoren - det er en mulighed for stabil arbejde under forhold med spændingsfald. Dens vikling beregnet til 220 V. Det er også pålideligt beskyttet mod indtrængen af vand under en dykke til en dybde på op til 80 meter. Det er beliggende i et oliebad, at bedre cool og undgå kontakt med væsker. Og takket være den termiske tvungen aktivering, vil motoren ikke svigte i en nødsituation sag. Huset er fremstillet af produkter af rustfrit stål, løbehjul af høj kvalitet - en polymer, og den mekaniske tætning - det er alle de samme keramiske-grafit.

Funktioner dræning pumper "Belamos" for eksempel OMEGA-modeller

Konstruktioner af denne art anvendes til pumpning af væske fra reservoirerne, brønde, reservoirer og kunstigt t. D. De er meget udbredt i vandingssystemer, samt vanding og sænke grundvandsniveauet. dræning pumper er konstrueret til pumpning af væsker, der kan indeholde mekaniske urenheder op til 5 procent af sit totale volumen.

Vigtige funktioner OMEGA serie modeller er som følger:

 • Elektromotoren er udstyret med indbygget startkondensator og termisk beskyttelse, der forhindrer overbelastning.
 • Boliger produkter er fremstillet af holdbart plast, som er modstandsdygtig over for mekanisk belastning.
 • Tætninger motorakslen - keramisk-grafit.
 • Tilstedeværelsen af et netværkskabel med euro 10 meter lang.
 • Stede i den komplette float switch, via hvilken pumpen kan justeres afhængigt af positionen af vandstanden. Dette vil give ham til at arbejde i automatisk tilstand, og vil give pålidelige beskyttelse i fravær af væske.
 • Tilstedeværelsen af unionen, ved hjælp af hvilken slangerne er forbundet ved 1 og 1,4 inches.
 • Model leveres komplet med en universal-stik og en foldet teleskoprør.
 • Pumpen har en kompakt størrelse.

Sikkerheden ved anvendelse af produktet er garanteret af en indbygget termisk beskyttelse og isolering klasse type B.

Generelle egenskaber af mærket "Belamos"

Pumper, anmeldelser om som du kan finde både gode og dårlige, er forskellige optimale pris og kvalitet. Deri ligger deres største fordel: i tilfælde af en opdeling af det nye design kan ændres, og det vil ikke ramme stærkt af kunden tegnebog. Mange brugere klager over dårligt udtænkt stykke pumpe design af dette mærke, nemlig den eneste forsvar for overophedning. Det er ikke en blød opstart og justering af hastighed. At forhindre en brand i jamming design, bør pumpen placeres på en separat aktuelle maskine, der vælges afhængigt af motoreffekten. Ja, og i kontakt med sandet design giver fiaskoer.

Men på den anden side, som allerede nævnt, kapslen kan let rengøres i hånden. Men de sæler, lejer eller blæseren bliver nødt til at blive ændret til nye. Fix skruer eller motoren uden hjælp af en specialist virker ikke. Når det kommer til den type dræning pumpe, det er rengøring og længere det bliver nødt til at være mere opmærksomme. Vi kan ikke sige, at produkter af dette mærke - perfekt. Men for at opfylde de basale behov hos husmænd er helt i stand til "sane" penge.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.