HjemlighedVærktøj og udstyr

Hvorfor blinkende LED lampe med lys slukket? Mulige årsager og løsninger på problemet

I dag, energibesparende lamper er meget populære på grund af deres lange levetid og lavt elforbrug. Dog blev de overskygget, da flere og flere forbrugere foretrækker LED belysning elementer.

Selvfølgelig, alle ønsker en masse penge erhvervet af enheden til at køre problemfrit og ikke forårsage nogen problemer. Men det nogle gange sker, er, at lyset blinker med lyset slukket. Hvad er årsagen? Kan jeg lade armaturet uden den opmærksomhed? Med alle disse spørgsmål forsøge at forstå artiklen.

Hvorfor LED blinker: Den mest almindelige årsag

Denne fejl forekommer normalt i mange energibesparelser, og størstedelen af LED lamper. Det hele punkt af indretningen. Problemet er, at denne type af udstyr er drevet af en spænding på 12 V. Som det er kendt, ikke er tilvejebragt i lejlighederne i netværket. Til produkter kan operere fra vekselstrøm ved 220 V, bygget i lamp basen spændingsomformere. De består af en kondensator, ladning-lagring, således at der er en "tænding", og lys begynder at skinne efter at have klikket på kontakten. Således er belysningen enhed leveres ikke direkte, men kun gennem konverteren.

For at forstå, hvorfor den blinkende LED lampe med lys slukket, er det nødvendigt at overveje princippet om drift af kontakten.

Baggrundslyset aktiveres samtidigt med presningen, som består af en LED og en lav effekt modstand. Med lys sluk-knap "nulstiller" lysekrone kæde mad, men samtidig sådan en sti passerer en lille strøm. Dens værdi er utilstrækkelig til at oplade start kondensator anbragt i konverteren pære. Efter et stykke tid nogle afgift stadig bygger op, og der er en "start" lampe. Men mængden af energi er for lille, så belysningsanordningen pauser og straks går ud, og alt gentages igen. Dette forklarer ofte, hvorfor den blinkende LED-lampe med lysene slukket. Men der er mange grunde til denne fiasko. De er ganske almindelige, så du skal ikke udelukke dem.

Almindelige årsager

Vi fortsætter med at overveje skyld lysarmaturer. For at forklare, hvorfor den blinkende LED-lampe med lysene slukket, skal du være opmærksom på de mulige årsager til fejlen. Sandsynligvis den ting:

  • Forkert tilslutning eller installation af belysningsanlæg.
  • Forarbejdning. Hvis du køber en meget billig kinesisk pære, bør du ikke forvente meget fra det.
  • LED belysning skifte. Nøglen er meget ofte indsat ekstra "lommelygte", som gør det muligt hurtigt at finde kilden til lys i mørket. Problemet er, at LED er drevet af et enkelt netværk med lysekrone, hvilket er grunden til der kan forekomme mange gange gentaget kredsløb.
  • Vi endte levetiden af LED lamper.

Måske dette forklarer, hvorfor LED indikatoren blinker. Også værd at overveje mindre sandsynlige årsager til fiasko. Sådanne situationer forekommer sjældnere.

mulige årsager

Mindst tilbøjelige til at besvare spørgsmålet "Hvorfor er de LED blinker off" bliver en af disse fejl:

  • At skade nogen detaljer på en chip enhed.
  • netværk afbrydelser forekomme for ofte. Producenter er ikke ansvarlige for de overdrevne overspænding. Det sker meget sjældent, men hvis du nogensinde gå til lejligheden ud alle lysene, kan problemet være i det.
  • Det brød ned dæmperen. Denne enhed bruges til en jævn ændring i lysstyrken i rummet.

Nogle mennesker absolut ikke irriterende, hvis blinkende LED-lampe med lysene slukket, og andre kan ikke opmærksomme på det. Men du behøver ikke undervurdere disse lyselementer.

Hvorfor kan ikke ignorere Morgan lampe

Hvis der anvendes enheden til belysning af de tekniske lokaler, kan det bringe alvorlig skade. I dette tilfælde kan du lade alt, som det er. Men når det kommer til stuen, så det blinkende lys kan forårsage alvorlige problemer.

Det faktum, at flimmer er meget skadeligt for øjet. Hvis rummet hele tiden blinkende lys, vil øjnene bliver trætte for hurtigt, og intellektuel aktivitet i sidste ende vil blive hindret. Dette er især skadeligt for små børn.

Også gentagne udbrud kan udløse epileptisk anfald i en person, der lider af denne alvorlige sygdom. Blinkende lamper har en negativ indvirkning på de dyr, især katte. Firbenede begynder at opføre sig mere ængstelig og kan begynde at vise aggression.

Derfor, hvis LED lys blinker efter frakobling, er det nødvendigt at løse problemet. Og for at gøre det så hurtigt som muligt. Desuden skal man sørge for at blinke lysekroner koefficient ikke overstiger 20%. Det er nok til at købe en lysmåler.

Vi går nu over til anbefalingerne til reparation af defekt belysning.

Blinkende LED-lys: hvad man skal gøre?

Den første metode - en ændring i parametrene for den arbejdende kredsløb baggrundslys magt. Der er to måder, hvordan det kan arrangeres:

  • Med brug af en bestyrelse, som ligger kompakt modstand og LED.
  • Når forbundet parallelt, standardmodstanden og LED-elementer.

I det første tilfælde vil vi have en meget lang tid at pille. Det ville være nemmere bare at fjerne afgiften. I det andet tilfælde, alt er meget lettere. Du kan prøve at ændre modstanden til at erstatte det mere kraftfuld. På grund af denne reducerede strøm, der kommer fra kondensatoren, så det vil bare ikke ophobes.

Ved udskiftning af modstanden er nødvendigt at overveje sin kapacitet og typen af belysningsindretningen. For LED elementer egnede aggregater med indikatorer 470 eller 680 ohm.

fremgangsmåde 2

I dette tilfælde er det nødvendigt at gennemføre parallelkobling af lamper og kredsløb med lav modstand. På grund af de strømme, der løber gennem baggrundsbelysningen vil ikke blive akkumuleret i kondensatoren. I stedet vil de gå gennem kæden, og lyset holder op med at blinke.

For at gøre dette, er du nødt til at købe en modstand kapacitet på højst 2 watt og en nominel impedans på 50 ohm. For at gøre det nemmere at tilslutte det, du har brug for at lodde ledninger til udgangene. Efter dette, er det nødvendigt at isolere modstand. Til dette, at først forarbejdes faldende hver lodning punkt, hvorefter modstanden pull krympbart rør (jo mere jo bedre) resistens og lukke huset.

Fremstillet af en kæde forbundet parallelt med lampen. Det anbefales at bruge en samledåse.

fremgangsmåde 3

Nogle mennesker bruger en kondensator i stedet for modstanden. I dette tilfælde er du nødt til at købe enheden, hvis magt er 400 V. Tilslutningen sker på samme måde - parallelt. Bedre at bruge en samledåse.

Dette er en enkel og effektiv løsning til at hjælpe med at regulere arbejdet i Morgan lamper.

Hvis de isolerende problemer

Hvis der er en lækstrøm, det er et mere alvorligt problem. I så fald skal du finde oxider dirigent pad og rense dem. Det er også nødvendigt at lodde forbindelsen.

I nogle situationer kan den nuværende "gå" på grund af den dårlige isolering, så du er nødt til at tilbringe en masse tid på at søge efter utætheder. Når linjen er værd maskinen, er det også hele tiden "banker". Hvis dette sker, så vil det sandsynligvis problemet ligger i dårlig ledningsføring. For at bestemme sin "pause" den nemmeste måde at bruge et multimeter.

At vide hvorfor blinkende LED lampe med lysene slukket, kan du løse problemet selv. Men de, der "du" med elektricitet, er det ikke anbefales at eksperimentere. Det er bedre at ringe til mester. En fagmand vil afgøre med det blotte øje, hvad årsagen til fiasko.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.