HjemlighedVærktøj og udstyr

Hvilke dykpumper til brønde

Nå ved deres sommerhus eller i gården af et hus på landet er en uudtømmelig kilde til vand. Selv ved sin fulde ødelæggelser efter et stykke tid han igen fyldt til et vist niveau.

Det er nu sjældent at finde en person, der tager ud i vandet fra brønden i hånden ved hjælp spande. Dette skyldes, at de nødvendige mængder øges: bringe til huset på 1-2 ti liter til madlavning, drikke og vaske hænder kan være nemt, men vask, vil badning og vanding vegetabilske plots kræver langt større investering af tid og kræfter.

At frigøre mennesket fra rutinemæssige operationer for at tjene som en vand dykpumper til vand. Industrien giver flere muligheder for sådanne anordninger, til tider meget væsentligt anderledes. På trods af at de alle tilhører gruppen "dykpumper til brønde," er det vigtigt at være i stand til at forstå det mindste de grundlæggende eksisterende versioner. Dette vil give ikke kun den bedste måde at disponere over midlerne i købet, men også garanterer en lang levetid af enheden.

Dykkede pumper til brønde og deres funktioner

Selve navnet antyder, at denne gruppe er designet til at arbejde under vand - dette er normalt. Den elektriske del er forseglet, og pålideligheden af alle forbindelserne er så høj, at flere dykpumper til vandboringer årenes løb ikke kan hentes til overfladen. Selv gør vedligeholdelsesarbejde kan udføres en gang hvert år.

Dykpumper til brønde tillader løfte vand fra en dybde på mere end 8 meter, hvilket er umuligt for overflademodifikation. Jo tykkere fluidanordning skal placeres således, at bunden ikke var mindre end en meter, og fra spejloverfladen var mere end halvdelen. I dette tilfælde udelukket sugning opslæmning af ler og sand, som kan ødelægge mekanismen.

Hvilke dykpumper til brønde

Den mest overkommelige - vibrationen-enhedstype. Deres design er ganske enkel: solenoidespolen er fast og fyldt med forbindelse, den anden del (som følge af hvilken der er vand og udledning) - det bevægelige element. Da strømmen i husstanden AC nettet, stemplet oscillerer med en frekvens på 50 Hertz (undertiden mærket 100, men den er baseret på returbevægelsen). Den driftscyklus er som følger:

- flytning af stemplet bort fra kontraventilen. På grund af den opstår undertryk vand sæt leveres i en særlig celle;

- skrald vibrator hele bevægelig struktur tilbage. Vand er klemt, men da det ikke frigive ventil, der er én måde - ved at udlæse kanaler i rørledningen. Så processen gentages. Sådanne pumper er gode til ikke alt for intensivt brug: udtrykket gummi stempel tjenester sjældent overstige 2-3 år.

Derfor er en mere lovende centrifugal model. De har kun tre ulemper:

  • en hel del af vægten, hvilket kræver en pålidelig kabel og montering;
  • relativt høj elektrisk effekt nå kilowatt;
  • omkostninger.

Funktionsprincippet er enkelt: akslen driver bladene er placeret en særlig udformning. Ved rotation det forøgede tryk er skabt på ydersiderne og i centrum - lavere. På grund af dette vand udstødes fra pumpen ledningen.

Den tredje type - skrue. Funktionsprincippet ligner kværnen: vand skubbes mod den exit vægge slags skrue. Deres ulempe - hurtig svigt i tilfælde af mekaniske urenheder (sand og andre elementer).

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.