Nyheder og SamfundKultur

De mest fantastiske mennesker i verden i historien om

Man overraskede alt, der går ud over det sædvanlige. Men hvis andres handlinger forårsager godkendelse eller fordømmelse, den usædvanlige evne eneste overraskelse, glæde eller afsky. Fantastiske mennesker besidder overnaturlige evner, et talent, en gave, eller måske noget andet? Hvor bor de? Hvordan er deres skæbner? Og hvem er de mest fantastiske mennesker i verdens historie?

Mozart

Navnet på en musiker kendt i hele verden, som den har gjort et enormt bidrag til udviklingen af musik i hele verden. Værker af Wolfgang Amadeus Mozart - tidløs og kulturarv for hele menneskeheden. Den store komponist blev født i 1756 i det vestlige Østrig. Barnet havde en fænomenal hukommelse og hørelse. Wolfgangs far var en musiker, kun søster er også glad for musik. Forældre masse tid og kræfter dedikeret til hjemmet uddannelse af den unge Mozart, men det vigtigste mål var at gøre far til søn af den store komponist.

Mozart mesterligt spillet alle instrumenterne af sin tid, selvom røret frygtede siden barndommen: hendes høj lyd førte ham i rædsel. I fire år, Wolfgang skrev sine første skuespil. I løbet af sin 35-årige levetid Mozart gav verden mere end 600 værker.

William Dzheyms Saydis

Interesseret i spørgsmålet om, hvem der er de mest fantastiske mennesker i verden i historien, der er til stede for at lære om den amerikanske vidunderbarn, født i 1898. William Dzheyms Saydis betragtes som den smarteste person, der nogensinde har levet på jorden. I halvandet år alene, William læse papirerne, før hans ottende fødselsdag lille geni formået at skrive fire bøger. Niveau af William James Sidis IQ vurderet i 250-300 point, har denne rekord ikke blevet slået til denne dag.

I historien om Garvarda Uilyam Saydis er opført som de yngste og mest talentfulde studerende i gymnasiet i 11 år (før det nægtede at tage på grund af alder). Hans klassekammerater var vidunderligt folk og enestående individer, som har gjort betydelige bidrag til udviklingen af fysik, matematik og andre videnskaber. Men den unge William stod iblandt dem. Han holdt foredrag, skrev afhandlinger studerede sprog. Men dens evne til at forårsage misundelse og aggression fra andre: han blev truet med fysisk vold, fængsler, og psykiatriske hospitaler. Vokser op, blev William James Sidis tvunget til at skjule sin genialitet eller endda fratræde deres job hver gang foregav at være. Han døde denne geniale mand i alderen 42 fra en hjerneblødning.

Scott Flansberg

De mest fantastiske mennesker i verden lever blandt almindelige mennesker i almindelige byer. For eksempel kan i staten Californien findes Scott Flansberga kendt som "menneskelige regnemaskine". Denne amerikanske levende til millioner af seere bevist, at han er i stand til at løse ethvert matematik hurtigere end den sædvanlige regnemaskine.

Plottet af hjernen, som er designet til at gøre matematiske beregninger, i husdyr er lidt højere og væsentligt større i størrelse end de fleste mennesker. Forskere kæmper med spørgsmålet, om de matematiske geni evner medfødt eller det kunne udvikle sig til det punkt af dem. Under alle omstændigheder er det i dag er den hurtigste af de berømte matematikere, revisorer.

Robert Pershing Wadlow

For at blive berømt over hele verden, nok til at blive født intelligent, talentfuld eller høj. Amerikanske Robert Pershing Wadlow takket være sin enorme vækst støder op til listen over "Usædvanlige og dejlige mennesker." Foto gigant Wadlow bekræfte sin vækst og titlen på den højeste mand i historien.

Robert blev født i en almindelig familie, hvor forældre og andre pårørende er ikke særlig høj. Og han så op til fire år, ligesom alle hans jævnaldrende. Men så drengen begyndte at vokse hurtigt, og dens vækst til voksenalderen har nået 254 cm høj og vejer 177 kg. Heldigvis Wadlow var allerede så kendt, at størrelsen 37AA sko han gjort gratis.

Selvfølgelig kunne sådanne ændringer ikke undgå at påvirke sundheden for kæmpen. Han måtte lide med krykker og kæmpe med en række lidelser. Lægerne gjorde alt, hvad de kunne for at redde den unge mand. Robert Wadlow døde i en alder af 22 i søvne. Landsmænd huske Robert som en god gigant. Hans begravelse blev overværet af 40 000 amerikanere, og kisten blev gennemført 12 personer.

Zydrunas Savickas

For at komme ind under kategorien af "Fantastiske mennesker i verden", nogle har en masse arbejde, især fysisk. I dag, den regerende mester af de forskellige sportsgrene og indehaver af titlen "den mest magtfulde mand på planeten" er en vægtløfter litauisk Zydrunas Savickas.

Zydrunas blev interesseret i sport, siden barndommen, så tidligt som 14-årig besluttede han, at han ønskede at være en leder i vægtløftning. Hver dag, den litauiske atlet uddannelse, skridt for skridt på vej mod sit mål. Selvfølgelig, han ikke straks fik præmier i globale turneringer. Men i dag er det kendt som en multipel mester og den mest magtfulde mand. Det udfører squats, har på hans skuldre 425,5 kg, og presser brystet 286 kg.

Daniel Browning Smith

Måske hver person har nogle skjulte evner, der ville forherlige ham, eller blot at gavne. Men fordi mange ikke ved om deres talenter, de ikke tror på dem eller ej udvikle, er verden meget nøje at overvåge personer, som var i stand til at opdage og udvikle de særlige evner.

De mest fantastiske mennesker, ifølge de fleste - er dem, der har evnen, adskiller dem fra mængden - det være sig talent, intelligens, psykiske eller fysiske data. Daniel Smith, som fik øgenavnet "gummi mand" påvirker offentligheden for sin fleksibilitet, og dette er blevet berømt over hele verden.

Daniel blev født i en almindelig amerikansk familie, første gang hans evne blev påvist i 4 år i spillet med andre drengepige. Drengens forældre, især hans søn til at lægge mærke til, viste sine fagfolk og deres råd, Daniel begyndte at arbejde dag og nat. Familien arbejdskraft er altid tilbedt, og bestemmelse af fremtiden "gummi chelovka" kunne misunde.

I dag er Smith laver betagende stunts, buede og placeres i den mindste plads. Men berømmelse ikke kan lide, ikke giver interviews, men kun inviterer alle til cirkus for at se hans præstation.

Tim Cridland

Er Daniel Smith "foldes" i akvariet smertefuldt, svært at forestille sig, men indser, at det er muligt at frivilligt udsætter deres krop for tortur, og det lykkedes ikke. Men det lader til, at Tim Cridland fysisk smerte ikke skræmme. Fra skole, han og forsøger at påføre skade på sig selv fysisk.

Som rapporteret af forskere, Tim smertegrænsen er langt højere end for andre mennesker. Som et resultat, han ikke føler eller lettere at tolerere fysisk smerte. Ved hjælp af en sådan "gave", Cridland tog sit kunstnernavn "Zamora - Kongen af tortur", og foran forbløffede og endda chokerede tilskuere sluger ild, stikker sig selv med sværd, driver nålen under huden, egerne. På grund af dette er han fast medlem af alle de lister, som kun omfattede de mest fantastiske mennesker i verden.

Michel Lotito

Kudos til Michel (Michael) Lotito kom som en ægte franskmand gennem gastronomiske cravings. Fantastiske mennesker har ikke kun superkræfter, men også usædvanlige ideer.

Hvordan kunne det ske til 9-årig dreng til at spise et glas bæger til at få venner placering? Selvom dette glas, kan det siges, at det var den første skål i sin usædvanlige menu.

Til dato har Lotito spist en masse "goodies" - cykler vogne fra butikker, fjernsyn, glas. To år tog det Michelle at spise fly ( "Cessna-150")! Alt, hvad han har brug for - er den olie og vand til halsen. Ifølge franskmanden, han ikke føler noget ubehag, og konsekvenserne af sådanne måltider. Undersøgelser har vist, at maven af Mr. "Eat alt" har tilpasset og har en væg dobbelt så tyk end forventet. Her til hvem sult er ikke forfærdeligt.

Chak Fini

De mest fantastiske mennesker i verden i historien blev fejret på forskellig vis, med usædvanlige detaljer og muligheder. Men er det ikke fantastisk generøsitet og venlighed demonstreret af nogle medlemmer af samfundet i forhold til andre? I dagens verden, hvor de fleste kun kan spekulere om velgørenhed og den ulige fordeling af de økonomiske ressourcer, der er folk fortjener respekt.

Så Chak Fini har ingen supermagter, med undtagelse af den venlighed, generøsitet og meddelagtighed sådan. Din virksomhed milliardær startede fra bunden: at sælge alkohol til de sejlere, hurtigt etablerede han sit netværk. Inden for få år hyrede han et tilstrækkeligt stort antal medarbejdere og åbnede sit punkt i mange lande. Hans tilstand voksede hurtigt, men hovedparten gik til velgørenhed.

I dag, Fini '81. Han doneret til uddannelse, sundhedspleje, støtte til plejehjem og videnskab $ 6 milliarder kroner. Selv om han stadig havde en halv milliard, den rige mand lever meget beskedent i en lejet lejlighed, uden selv en bil. Chuck vil donere, og de resterende midler til velgørenhed.

Med hensyn til Chaka Fini skal bemærkes, at dette er et meget beskedent velgører. Femten år han gav penge anonymt. Da det blev umuligt at gøre, Chuck er stadig ikke "light" og ikke give interviews. Beskedenhed Fini ødelægger stereotype, at alle de fantastiske mennesker ønsker berømmelse. Af den måde, Chuck handlinger inspireret adskillige rigeste mennesker ud for at følge hans eksempel.

Rachel Bekvis

En anden fantastisk mand, der ikke har nogen gave, men kun en stor og venlig hjerte - Rachel Bekvis. I denne lille pige ikke sige, at hun kunne give til de trængende, men hun kunne ikke bare donere det var kær hende, men også for at finde en måde at få voksne til at tænke og til at bidrage til at hjælpe børn.

I byen Seattle, hvor hun boede otte år gamle Rachel, gennemførte et foredrag om manglen på drikkevand og spædbørnsdødelighed (op til 4500 børn dør hver dag). Pigen var chokeret over oplysningerne og set billeder af foredraget, og besluttede at en eller anden måde hjælpe.

Internettet har gjort for min mor Rachel datter af velgørenhed side. Pige i sociale netværk kaldet slægtninge og venner af de penge, de ville bruge på en gave (nærmere fødselsdag Rachel), donere til velgørenhed. Pigen havde håbet at indsamle $ 300 for at spare 15 børn, men det lykkedes at score kun 220. Rachel var meget ked af, men jeg vidste, at den næste fødselsdag vil bringe flere penge. Men skæbnen dekreteret ellers.

Et par måneder efter, at ni-års fødselsdag, Rachel tog på ferie med deres forældre. De var i en forfærdelig ulykke, som står mere end 20 biler. Læger forsøgte at redde pigens liv, men de havde ikke lykkes. Det er interessant, at der ud over Rachel til ulykken ingen blev dræbt.

Denne ulykke historie og Rachel var i medierne, og folk fra forskellige lande lært om den heroiske og venlig pige, hvis sidste ønske var at hjælpe de døende børn. Desværre, hun var ude af stand til at fejre sin ti års fødselsdag og indsamle den ønskede mængde. Men denne fantastiske handling af menneskelig venlighed og en ægte forenet fremmede og gav en kraftig fremdrift. Virksomheden, der lancerede Rachel, var den største: på kort tid fået en enorm mængde. Med de penge, der kom fra hele verden i pigens navn og frelse børnene formåede at redde mere end 60.000 liv!

Det er vigtigt at bemærke, at Rachel altid har været så venlig og medfølende barn, og det er ikke kun hendes bidrag til at hjælpe en fremmed. I sine otte år har hun gentagne gange barbere lange fletninger til at overgive deres børn, der lider af kræft og skaldet efter kemoterapi. Og efter tragedien, har Rachel blevet en donor: dens myndigheder reddet et alvorligt sygt barn.

Fantastiske historier om fantastiske mennesker fascinere, giver grund til refleksion og en opfordring til handling.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.