HjemlighedVærktøj og udstyr

Ovne til et land hus: typer, foto, anmeldelser

Økologisk kombination af funktionalitet og udsøgte prydarter er en stor udfordring i udviklingen af indretningsprojekter til landsteder. Og det vigtigste mål i dette tilfælde fungerer som en ovn. Som regel er det givet en central plads i stuen, og omkring hende afregning de øvrige betingelser i rummet. Opførelsen af en række funktioner, herunder - at skabe dekorative effekt og opvarmning. Den optimale kombination af disse egenskaber kan opnå ovne til et hus på landet. Billeder præsenteret nedenfor, viser et eksempel på en sådan løsning.

Hvad er særlige ovne?

I første omgang, begrebet varmeovnen faciliteter kun fokuseret på opvarmning. I ren form, er denne funktion udføres, og den klassiske komfur og pejs. Forskellen mellem dem ligger i den funktionelle ydeevne. det er i det første tilfælde antages lukning af brandkilden, og den anden - en åben flamme, som i virkeligheden gør det muligt at opnå en æstetisk virkning. Hvad gør ovne for et land hus? Den vigtigste funktion er kombinationen af dekorative kvaliteter og varme funktioner. Traditionelle ovne fordele varmen gennem væggene i huset, hvori designet er integreret. Til gengæld er pejs opvarmning opgaver gennemføres via en åben ild. Den hybride anordning indebærer også en kombination af begge principper. Endvidere et bemærkelsesværdigt eksempel er kombinationen af to ideologier anvendelse af en glasovn, der gør det muligt at nyde en flamme og, samtidig fysisk tilslører brand.

Klassificeringen af materialet fremstilling

Som udgangspunkt kan bruges mursten, sten og metaller. Den mest almindelige design anses for at være en mursten, men kompleksiteten af sin konstruktion har fået mange til at søge alternativer. Den enkleste måde at gennemføre en sådan enhed er anvendelsen af metal. For eksempel, støbejern brændeovne til et landsted giver dig mulighed for at spare varmebestandighed af sten og mursten, men er kompakte. Det samme gælder for de stål-modeller, selv om, med hensyn til holdbarhed, de er ringere. Ud over det grundlæggende, bør du overveje og efterbehandling faciliteter. Alligevel dekorativt er et af de vigtigste kendetegn ved denne type enheder. Som anvendt mosaik overfladematerialer, smedede dele, farvet glas, varmebestandigt, keramiske fliser og endda træ, som før brug udsættes for særlig behandling.

Klassificering på grundlag af det arbejde,

Denne opdeling er baseret på typen af anvendte brændsler. Klassiske ovne kræver brænde til opvarmning. I nogle modeller, og den understøttes af muligheden for at anvende kul med brændselspiller, men disse enheder er ikke meget populære i moderne hjem. Det er meget lettere at indeholde gas og elektriske modifikationer. I det første tilfælde, ovne til et landsted værk af gas, hvilket gør dem ikke kun behageligt, men også økonomisk. Med hensyn til de elektriske modeller, de simulere glød af branden, men samtidig give og varmefunktion. Fordelene ved disse versioner omfatter sikkerhed, en række forskellige driftsformer, manglende skorsten og nem vedligeholdelse.

Traditionelle design og bio pejse

Princippet er adskillelse af bio ildsteder og komfurer sædvanlige design, der opererer på brændstoftilførsel fast stof. Klassiske brændeovne kan have forskellige former, størrelser og konfigurationer af arbejdet komponenter placering. Deres vigtigste egenskab er den traditionelle forbrug af ressourcer og, som et resultat, dannelsen af røg og sod. Biologiske ovne til sommerhus operere på flydende brændstof, indeholder ikke specifikke skorstene i design og ikke forurener de arbejdende flader af carbon black. Fra et operationelt synspunkt i en bygning er den mest omkostningseffektive version af denne enhed. Hertil kommer, at brugeren råder over regelmæssig rengøring kommunikation software, kan det beregne og reducere strømforbruget.

Tekniske og operationelle parametre

Ved at købe det færdige design bør være opmærksom på flere parametre. Det første er et mål for effekt. På det afhænger varmen potentiale, som enheden vil give et hjem. Nuværende modeller har en kapacitet i området fra 2 til 20 kW. Hvis det er nødvendigt, kan du finde mere produktive planter, men til privat brug af spektret er nok. En egnet udførelsesform for apparatet bør vælges baseret på følgende beregning: 1 kW pr 10 m2. Efter udvælgelseskriterier kan blive meget formen af strukturen. Hvis du planlægger en kompakt arrangement, er det bedre at være opmærksom på de hjørne pejs brændeovne til et hus på landet, harmonisk og effektivt passe ind i det indre. Hvis du har brug for at spare plads der, giver det mening at installere den klassiske rektangulære struktur i midten af væggen. Til de originale løsninger kan tilskrives ø ovne, som er placeret lige midt i rummet.

avancerede funktioner

Nyeste teknologier afspejles også i deres design features, funktionalitet og ergonomi ovne, pejse. Som for design, de avancerede repræsentanter for et segment involverer stigende forekomst af sekundære efterforbrændingskamrene. Dette betyder, at efter de vigtigste forbrændingsgasser ind i yderligere rum, og der genbruges. Som et resultat af øget energieffektivitet og enheden. Det er værd at bemærke, at ovnen for et land hus af mursten med en ekstra efterbrænder kammer er anderledes og jævn varmefordeling. Med hensyn til funktionalitet, og der er betydelige fremskridt. For eksempel, nogle modeller endda give dig mulighed for at lave mad på kogepladen. Om muligheden for at bruge en sådan kombination af en masse polemik, men fans af traditionel madlavning med udarbejdelse af "træ-fyret" værdsætte fordelene ved sådanne løsninger.

Ergonomiske fordele udtrykkes i to tekniske bilag. Den første er tilstedeværelsen af det selvrensende varmeresistent glas. Fabrikanterne leverer design særlige åbninger for at forhindre bevarelse af sod og aske på glasoverfladen i forbrændingsprocessen. En anden ergonomisk fordel er tilgængeligheden af termostater, som du kan justere temperaturen.

Anmeldelser af producenterne

Rækken af ovn enheder tilbyder en række interessante løsninger inden for dette segment. Førende position på markedet har traditionelt været europæiske produkter i bestemt mærke LaNordica, Hergom og Florenz. Enheder af forskellige mærker med høj styrke materialer, gennemtænkt konfiguration af de arbejdende komponenter, og i nogle modeller, og tilstedeværelsen af elektroniske kontrolsystemer. I rækken af Florenz repræsenteret komfur til et hus på landet, som også anmeldelser af note bekvemme beliggenhed funktionelle rum til opbevaring af brænde og hjælpeudstyr. Italienske modeller fra LaNordica brugere ros til attraktive facader med keramiske skær, der minder om flisebelagt vender. Fordelene ved sådanne efterbehandlinger indbefatter ikke kun æstetiske egenskaber, men også varmebestandighed.

Ovne til et landsted med deres hænder

Konstruktion af hjemmet opvarmning design - den er ansvarlig, og som kræver god forberedelse. Oprindeligt tegnet design opløsning, der beregner optimal placering-brand ovn og dens parametre. Yderligere defineret materialer, hvoraf basen bliver udført. Metaller umiddelbart kan slettes, da deres teknologi er ikke tilgængelig for almindelige private erhvervsdrivende. Normalt med deres hænder konstruere mursten ovne pejse til et hus på landet, som ikke kræver en stor indsats i murværket og yderligere behandling. Fundamentet er lagt på et forberedt seng af bånd. Yderligere er det nødvendigt at udstyre konstruktionen med metalindlæg for forbrændingskamre, smelteovne og aske. I dette tilfælde kan du nødt til at bestille en stål eller støbejern komponenter på bestilling. Den angår også et metal kanalen.

konklusion

Der er mange tilgange til gennemførelsen af faciliteterne. For ikke at fejlbedømme i udvælgelsen af den færdige model, eller i et selvstændigt design, bør begynde med at bestemme formålet med problemet. Som allerede bemærket, kakkelovne til et landsted udføre flere funktioner på én gang, og det er deres fordel. De varme huset, dekorere stuen, og i nogle versioner endda give dig mulighed for at lave mad. Men afhængigt af kravene til en bestemt bruger kan gøres for at skævhed til fordel for en bestemt egenskab. For eksempel, designet foreslår massive stigning i varmeoverførsel område, og italiensk keramik efterbehandling øger æstetiske værdi. Heller ikke glemme om ergonomi og design nuancer af vedligeholdelse, som tegner undgå de mange problemer i processen for udnyttelse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.