SundhedMedicin

Klinisk anatomi af øret. Strukturen af det menneskelige øre

At høre orgel udfører en funktion, som er af stor betydning for en fuld menneskeliv. Så det giver mening at studere dens struktur i større detalje.

øre anatomi

Den anatomiske struktur af øret, samt deres komponenter har en betydelig indvirkning på kvaliteten af hørelsen. Fra fuld drift af denne funktion afhænger tale rettigheder. Derfor er den sunde øre, jo lettere person til at udføre vitale funktioner. Disse funktioner og årsagen til, at den korrekte anatomi af øret er vigtig.

I første omgang betragtes struktur af orglet af at høre, vi skal starte med øret, der først fanger øjnene af dem, der ikke er velbevandret i emnet for den menneskelige anatomi. Det ligger mellem mastoid og bagsiden af den tidsmæssige kæbeledssygdom front. Det er takket være det ydre øre opfattelse af lyde er den bedste mand. Desuden er det er denne del af øret er af stor kosmetisk værdi.

Som en base af øremuslingen kan bestemmes brusk plade, hvis tykkelse ikke overstiger 1 mm. På begge sider er dækket med hud og perichondrium. øre anatomi peger også på, at kun en del af skallen, blottet for bruskskelettet, er en lap. Den består af en overdækket fedt hud. Øremuslingen har en konveks indre del og en ydre konkav, hvor huden tæt klæbende til perichondrium. Apropos det indre af skallen, er det værd at bemærke, at bindevævet i denne region udviklet langt mere mærkbar.

Lukkes pinna til zygomatic, mastoid proces og skalaerne i den tidsmæssige knogler fra muskler og ledbånd.

ydre øre anatomi

Den ydre øregang kan defineres som en naturlig fortsættelse af hulrummet i skallen. Længden af en voksen er ca. 2,5 cm. Diameteren kan variere fra 0,7 til 0,9 cm. Denne del af øret har form som hulrummet i epileptiske eller afrundet. Den ydre del af øregangen kan opdeles i to hovedafsnit: ydre membranøs-brusk og benet interiør. Sidste kommer ned til den trommehinden, hvilket igen adskiller den midterste og ydre øre.

Det er værd at bemærke, at to tredjedele af længden af den ydre øregang tager membranøs-brusk del. Som for knogle-afdelingen, får han kun en tredjedel del. Som grundlag membranøs-bruskagtig afdeling tjener fortsættelsen af brusk af øret, som er en slags åben bageste sliske. Dens bruskskelettet afbryder santorinievye lodret kører spalter. De er lukket med fibrøst væv. Grænsen øregang og ørespytkirtlen ligger netop på det sted, hvor dataene hul. Dette faktum forklarer muligheden for at udvikle sygdommen, der dukkede op i det ydre øre, i ørespytkirtlen. Det er underforstået, at sygdommen kan spredes i omvendt rækkefølge.

De, for hvem de relevante oplysninger under temaet "anatomi af ørerne", bør du være opmærksom på, at den membranøs-brusk del af knoglen er forbundet med den del af den ydre øregang med fibrøst væv. Den mest smalle del kan findes i midten af kortet. Hun kaldte den landtange.

Inden for den membranøs-bruskspidserne afdeling af huden indeholder svovl og talgkirtler, og hår. Det sekretion af disse kirtler, såvel som skalaerne i epidermis, som er blevet skåret af, dannes cerumen.

Væggene i den ydre øregang

Øre Anatomi og indeholder information om de forskellige vægge, der er anbragt i den ydre passage:

  • Ydre væg knogle. Hvis dette sker, kraniebrud, kan dens konsekvens være liquorrhea og blødning fra øregangen.
  • Forvæggen. Det er beliggende på grænsen til temporomandibular kæben fælles. Overførslen selv går til kæben bevægelser membranøs-brusk del af den eksterne passage. Pludselig smerte kan ledsage tygge proces i en sag, hvis der er betændelse i den forreste væg.

  • Med hensyn til det menneskelige øre anatomi undersøgelse og bagvæggen af den ydre øregang, som adskiller sidstnævnte fra mastoid celler. Ved bunden af denne væg holdes facial nerve.
  • Bund væg. Denne del af den ydre passage adskiller det fra spyt ørespytkirtlen. Sammenlignet med toppen er det længere med 4-5 mm.

Innervation og blodforsyningen til organet for hørelse

Disse funktioner skal være opmærksom nødvendigvis til dem, der studerer strukturen af det menneskelige øre. høreorgan anatomi indeholder detaljerede oplysninger om dens innervation som bæres af trigeminusnerven, vagus nerve grene øre og cervikal plexus. I dette tilfælde er det den bageste auricular nerve giver rudimentær forsyning af nerver, muskler i øret, selv om der kan defineres af deres funktion som en lav nok.

Om emnet af blodforsyningen er værd at bemærke, at blodforsyningen leveres fra systemet på den eksterne halspulsåren.

blodforsyning direkte af pinna er lavet ved hjælp af den overfladiske temporale og posterior ørearterie. Denne gruppe sammen med branche Kar maxillary posterior ørearterie og give blodgennemstrømningen i de dybe dele af øret og trommehinden i særdeleshed.

Brusk er drevet af skibene ligger i perichondrium.

Under sådanne emner som "Anatomi og fysiologi af øret", er det værd at overveje processen med venøs dræning i denne del af kroppen og bevægelsen af lymfeknuder. Venøs blod forlader øre af øret tilbage og lav ryg-mandibulær vene.

Vedrørende lymfe, er dens udstrømning fra det ydre øre udføres af knudepunkter, der er i mastoid foran tragus, og en bundvæg af den ydre øregang.

trommehinden

Denne del af høreorgan fungerer som en adskillelse af det ydre øre og mellemøret. I virkeligheden er det en gennemskinnelig fibrøs plade, som er stærk nok og ligner formen på en oval.

Uden denne rekord vil ikke være fuldt operationelt øre. Anatomi struktur trommehinden beskriver tilstrækkelige detaljer: dens størrelse er omkring 10 mm, medens dens bredde er 8-9 mm. Et interessant faktum er, at de børn, at en del af organ hørelse er næsten den samme som hos voksne. Den eneste forskel er reduceret til dens form - i en tidlig alder, afrundet hun og mærkbart tykkere. Hvis vi tager referencepunktet ydre øregang akse, hen imod det trommeskind anbragt skråt under en spids vinkel (ca. 30 °).

Det skal bemærkes, at denne plade er placeret i rillen af tromlen fiber-brusk ring. Under indflydelse af trommehinden akustiske bølger begynder at ryste og overfører svingninger til mellemøret.

tympanon

Klinisk anatomi mellemøret indeholder oplysninger om dets struktur og funktioner. Denne del af høreorgan refererer tympanon samt øregangen med et system af pneumatiske celler. Cavity selv - er en slidslignende rum, hvilke vægge 6 kan skelnes.

Desuden i mellemøret er tre øreknogler - ambolt, hammer og stigbøjlen. De er forbundet med den lille sustavchikov. I dette tilfælde, hammeren er i tæt nærhed til trommehinden. Den er ansvarlig for opfattelsen af lydbølger transmitteres af en membran kan forårsage hammeren begynder at ryste. Efterfølgende vibrationer overføres ambolt og stapes, og derefter på hendes indre øre reagerer. Dette er anatomien i det menneskelige øre i den midterste del heraf.

Hvordan fungerer det indre øre

Denne del af det organ af hørelse er i tindingebenet og området ligner en labyrint. I denne del af de modtagne lydbølger omdannes til elektriske impulser, der sendes til hjernen. Først efter afslutningen af denne proces, en person er i stand til at reagere på lyden.

Det er vigtigt at være opmærksom på, at der i det indre øre indeholder halvrunde kanaler. Dette er relevant information for dem, der studerer strukturen af det menneskelige øre. Anatomi af denne del af høreorgan har en visning af tre rør, der er bøjet i en bue form. De er placeret i tre planer. På grund af den patologi afdeling af øret kan være uregelmæssigheder i det vestibulære system.

anatomi lydproduktion

Når lydenergien kommer ind i indre øre, omdannes det til impulser. I dette tilfælde, på grund af de særlige forhold i øret struktur lydbølgen spredes meget hurtigt. En konsekvens af denne proces er forekomsten af hydrostatisk tryk, der bidrager til at flytte dækpladen. Som et resultat, deformation af hårcellerne stereocilia, som falder i en tilstand af excitation ved hjælp af sensoriske neuroner transmittere informationen.

konklusion

Det er let at lægge mærke til, at strukturen i det menneskelige øre er ganske kompliceret. Af denne grund er det vigtigt at sikre, at høringen kroppen til at holde sig sund og forebygge udviklingen af sygdomme, der findes i dette område. Ellers kan du støder på sådan et problem, som en krænkelse af opfattelsen af lyd. Til dette formål, når de første symptomer, selvom de er små, anbefales det at betale et besøg til lægen med højt kvalificerede.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.