Kunst og underholdningKunst

Hvordan man skriver et portræt skitse?

Essay - en af de episke genrer af litteratur. Relativt kort målt i volumen, det kombinerer funktionerne forbundet med kunstnerisk og journalistisk litteratur. Hovedformålet med essayet som genre er at beskrive de allerede veletablerede skikke.

Det indtager en særlig plads portræt skitse. Men til dato har sin betydning ændret sig. Klassikere af litteratur, maleri portrætter af forskellige mennesker udforsket deres indre verden, trak det så læserne forstår, hvad er sandheden bag handlinger og adfærd af figurerne. Forfatterne påpegede, eksplicit eller implicit i de mest dramatiske funktioner i de tegn, bestemt, der adskiller dem fra andre mennesker. Man mente, at ingen anden genre er ikke i stand til så at reagere på de mest presserende problemer i vores tid. Det kan kun portræt skitse.

I dag er dette udtryk i stigende grad forstå biografisk beskrivelse. En af grundene til tabet af hans essays skarphed er ytringsfrihed: på grund af denne frihed, har det førende sted i litteratur og journalistik kommer til at besætte et rent oplysende genrer.

Portræt skitse, som enhver anden litterær genre, har sine egne karakteristika.

  • Essayist mål - at fortælle den anden person til at vise ham den måde, han ser værker af forfatteren. Er forfatterens fortolkning af helten, baseret på detaljerne i hans biografi.
  • Essayist bør skildre helten, med dokumentarfilm præcision tegning hans portræt, der viser hans opførsel eller handling i usædvanlige situationer. Forfatteren har til at gennemføre en kunstnerisk analyse af karakteren af hans karakter. Hvis denne vens portræt skitse, gør det ikke ondt at fortælle hvordan det relaterer til forfatteren, samt - til andre mennesker, at hun kan lide, og hvad ikke. Tja, hvis vi kan identificere oprindelsen eller grunde for sine handlinger. Det er vigtigt at huske, at skrive et essay er kun mulig på grundlag af en godt studeret materiale: i modsætning til fortælleren, kan essayist ikke være at tænke begivenheden. Han arbejder udelukkende med dokumentarisk materiale.
  • Hvis en forfatter skaber et portræt skitse af mødre bør være (såvel som i andre tilfælde), tegne et portræt af ikke blot ydre, men også til at afsløre den indre verden af mødre, til at gennemføre en psykologisk analyse af dens funktioner. Det er nødvendigt at forklare, hvorfor det er - det bedste, at tildele de væsentligste elementer i hendes karakter følelsesmæssigt at fortælle om det.
  • Oprettelse af et portræt skitse af enhver person skal være ordentligt indsende deres præsentation, finde det sømmer til "ramme", for at afhente en spændende begyndelsen og slutningen af historien. Du skal være i stand til at vække interessen for helten, gøre dem til at tænke over det, selv efter essay vil blive læst og der er afsat.

Under alle omstændigheder er det umuligt at starte historien banale sætninger (fx "Jeg vil gerne fortælle dig ..." "Min mors navn er ...", etc.). Start bør være en slags primer. Her er gode eksempler: "Og livet er smukt i, at det har en mor ..."; "Hendes øjne stå op foran mig i de sværeste øjeblikke i livet ..."; "Hvad kan du huske om din barndom?".

Oprettelse af et portræt skitse, må vi huske, at det er vigtigt at bruge dialogbokse, landskab skitser, en beskrivelse af væsentlige detaljer og nøje overvåge sproget i præsentationen for fuld offentliggørelse af heltens image.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.