Nyheder og SamfundKultur

Interiør

Spirituel eller indre verden af hver person er resultatet af skabelsen, assimilation, bevaring og formidling af kulturarven. det omfatter i sin struktur:

1. Cognition. På grundlag af læringsbehov for både verden omkring os, og om mig selv, om betydningen og formålet med sin eksistens, dannede en personlig intelligens. Det er sammensætningen af mentale evner, der giver dig mulighed for at lære nye oplysninger, der forbinder til denne proces, som tidligere er blevet modtaget.

2. følelser. Den indre verden af den person, der til subjektive følelser, der opstår på grund af en række forskellige situationer og fænomener, der opstår i livet. Disse omfatter vrede, glæde, overraskelse og lidelse, hån og skam, frygt, og så videre.

3. følelser. Den følelsesmæssige tilstand af den karakter, manifestation, som finder sted over en længere periode i forhold til de erfaringer, og som har en vis fagområder. Disse omfatter menneskelige moralske holdninger: kærlighed, venskab, patriotisme, og andre. Denne kategori omfatter og intellektuelle evner: nysgerrighed, tvivl, nysgerrighed. At bære følelser og æstetiske manifestationer: depression, opstemthed, afsky og andre.

4. verden. Den indre verden af hver af os har en vis tro på systemet, samt ideer og koncepter om karakteren af verden. Det er denne komponent angiver retningen af en person som en individuel og er et system dannet motivationer, der bidrager til orienteringen af enhver aktivitet, uanset situationen.

Outlook giver hårdhed og natur. Denne komponent i den indre verden, er den grundlæggende retning og engagement hos den enkelte afspejles i form af en mand i hans vaner, adfærd og handling tendenser.

Den indre verden i form af at sammensætte sin verden er opdelt i:

- viden;

- værdien af en åndelig natur;

- idealer;

- principper;

- ideer;

- overbevisninger.

Trossystem om karakteren af verden har sine egne karakteristika. Blandt dem er følgende:

1. historicitet. Den indre verden af hver af os har altid et tæt forhold til de udviklingsstadier, som oplever et samfund, samt et sæt af sociale og politiske problemer i landet.

2. skepsis, dogmatisme, og rimelig kritik, som er funktioner af den personlige tro system.

3. Den overbevisning. Denne komponent er en stabil syn på verden og gav udtryk for i de principper og idealer, samt i forfølgelsen af deres liv inkarnation gennem deres gerninger og handlinger.

Dannelse af outlook kan forekomme på forskellige måder. Det kan opstå spontant, med udgangspunkt i dagligdags erfaringer og er påvirket af vilkårene for eksistens og bevidst, hvis de grundlæggende idealer og principper er den teoretiske fase af udviklingen målrettet.

Justering har forskellige følelsesmæssige overtoner. Gennem det udtrykker følelsen af de mennesker, der optræder i et møde med virkeligheden. Det kan være pessimistisk eller optimistisk.

Det nuværende trossystem hos mennesker spiller en primær rolle i hans liv. Det vejleder og fastsætter mål i de teoretiske og praktiske aktiviteter. Justering lader dig bestemme om, hvordan man løser opgaverne. menneskelig trossystem tillader ham at bestemme den faktiske værdi af kultur og liv.

Det endelige sæt prioriteter, der definerer den rige indre verden af mennesket, er hans mentalitet. Denne kombination af visionsystemer er faktisk et resultat af processen med sin viden og vurdering.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.