Mad og drikkevarerRestaurant anmeldelser

"Grill House" (Voronezh): anmeldelser og menuer

På det område af denne by som Voronezh, hvor mange mennesker arbejder en masse forskellige cateringvirksomheder. Vi taler om restauranter, caféer og barer, hvor alle kan køle slappe af og nyde lækre retter til lave priser. Nu skal vi hurtigt frem til i nogen tid i denne by, at tale om en temmelig efterspurgt oprettelsen har arbejdet i mere end én dag, der kan garantere hver enkelt kunde individuel opmærksomhed og praktisk fejlfri service.

"Grill House" (Voronezh) - en temmelig populær bar, som har en positiv feedback og et godt omdømme. Nu skal vi i detaljer diskutere denne institution, finde anmeldelser om det, snakke lidt om kortet af retter, samt touch på et tilstrækkeligt antal andre vigtige og nyttige informationer på samme tid. Lad os gå!

Opsummering

Tror du en bar, "Grill House" i Voronezh? Så hellere skrive adressen på denne institution: gaden Antonov-Ovseenko 5a hus. Desuden kan vi konstatere, at i det område af institutionen har en sommerterrasse, som du kan besøge i de varme perioder. Det er også værd at nævne, at den gennemsnitlige regning på dette sted er omkring en og en halv tusind rubler per person. Selvfølgelig, i hele baren opererer high-speed trådløs internet og betale enhver kunde kan bestille og bankkort.

Som for mad, der serveres, er det nødvendigt at fremhæve den europæiske, østlige og kaukasiske retning.

køreplan

Af den måde, skal du være opmærksom på, at restauranten "Grill House" i Voronezh, til menuen, som vil blive diskuteret senere i denne artikel, klar tilbyde dig hosting de forskellige arrangementer. Vi taler om det bryllup, fødselsdag og andre datoer. I så fald bør du kontakte lederen til at tale om alt og at afklare, om der er en mulighed for at tilbringe en eller anden fest i institutionen. Dette kan gøres via telefon.

Også, vidste du, er denne institution arbejder på hvad tidsplan? Hvis du ikke kender disse oplysninger, skal du være opmærksom på følgende oplysninger: Mandag til torsdag - fra 13 til efter midnat, fredag og lørdag - fra 13:00 indtil to om morgenen, søndag - fra 13 til midnat.

menu

Jeg spekulerer på, hvad retter har mulighed for at nyde her? Så hovedmenuen af bjælken viser kolde snacks, varme salater, supper, side retter, varme retter, retter på briketterne, desserter og drikkevarer.

For eksempel, hvis du kom her for blot en snack, så er du nødt til at være opmærksom på de salater. Der er både varme salater og de sædvanlige. Til at begynde, skal du sørge for at prøve den "Cæsar" med kylling eller laks til 420 eller 450 rubler, hhv. Hertil kommer, at rækkefølgen af tilgængelige fad "Fantasy" for 390 rubler., "Efteråret motiv" for 300 rubler., "Choban" for 280 rubler. "Denise" for 300 rubler., Samt den klassiske rejer salat, som koster 550 rubler.

Disse snacks kan findes i hovedkortet af retter dette sted. Selvfølgelig, hvor du kan bestille en række andre kulinariske kreationer, fordi vi vælger kun de mest populære blandt kunderne.

anmeldelser

Hvad tror folk om dette sted? "Grill House" i Voronezh har positive anmeldelser. Kunder bemærkede det høje niveau af service, rimelige priser for fødevarer og drikkevarer, samt en stor komfortabel atmosfære. Besøgende på denne bar er overbeviste om, at de vil komme tilbage her igen, fordi der er virkelig rart at være. Et særligt velsmagende kebab her!

Generelt er det værd at bemærke, at den gennemsnitlige vurdering af ferieområdet inden for 9 point ud af maksimalt 10, og dette tal er højt. Kom her og slappe af. Bon appetit!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.