Mad og drikkevarerRestaurant anmeldelser

"Falkejagt" (restaurant): adresse, fotos og kundeanmeldelser

Enhver lykkelige begivenhed i livet bør finde sted lyse og festligt. At organisere denne begivenhed er det nødvendigt at instruere fagfolk. Her er det vigtigt hver underfundighed. Valget af hallen, hans dekoration, musik, menuer, banketter - disse er de vigtigste retning, men der er også mange fine nuancer, der bør tages i betragtning. Hvilken restaurant er bedst? På denne konto hver udtalelse. alle de muligheder, der er baseret på den feedback, du skal overveje. Du kan anbefale et godt sted for enhver form for banket og fester - en restaurant "falkejagt" i Sokolniki.

En lille post

Hvor at holde festlighederne i en hyggelig og samtidig majestætiske indstilling? Denne institution kan være "falkejagt" - restaurant, meget placering som fremkalder tanken om de storslåede palads receptioner. Hvor du kan føle sig som en kongelig eller ædel inviteret til den store kongelige bold. Den meget atmosfære af hallen dekoration, møbler, indlagt antik, høflig og diskret service - alt dette skaber en følelse af fest. Restaurant personale vil tage sig af organiseringen af fejringen selv. Blomsterhandlere vil pynte hallen af de bedste kulisser af enhver kompleksitet. "Falkejagt" - en restaurant med et fremragende ry.

udsøgt pragt

I 2007 en komplet modernisering af restauranten. Nu kan det med rette kaldes den mest luksuriøse sted at slappe af. På det område af reserven "Sokolniki" Park er den mest imponerende restaurant "falkejagt". Moskva og dens region er rig på den slags institutioner, men kun de bedste af dem nyde en særlig kærlighed og popularitet. Kæmpe, i det grønne område af parken - det er en af de mest besøgte steder i Muscovites. Oprindelsen taler om adelen af dette sted. Navnet på parken skyldtes Kongens passion for jagt Alexei Mikhailovich. "Falkejagt" - restaurant, som er i fuld overensstemmelse med de gamle traditioner og kongelig pragt. Alt her er overladt til tilfældighederne - det samlede design til møbler valg.

Stor hal

Restauranten består af flere forskellige områder af de lokaler, som er villige til at tage et andet antal gæster. En af dem - det er en balsal. "Falkejagt" tilbyder en stor plads med en kongelig indretning til de fineste lejligheder. Dekoration hal svarer til hele atmosfære i restauranten og parken. Alt her fremhæver majestæt og skønhed af disse steder. Magnificent tronsal - for de mest fornemme gæster. Væggene er dekoreret med stiliserede antikke malerier. Det er indrettet i guld lister, smukke tunge lysekroner minder om luksus og en festlig stemning. Der er et fuldt udstyret scene til arrangementet. Salen kan rumme op til 450 gæster inviteret til banket. Hvis fejringen vil blive organiseret i form af en buffet, kapaciteten øges op til 800 personer. Enhver arrangement i dette rum vil være en big deal.

buffet hal

"Falkejagt" - restaurant, hvor alt er gennemtænkt til bekvemmelighed af besøgende. Før du kommer ind i et stort rum, finder man forfriskninger i Coffee Break-området. Her er et bredt udvalg af drikkevarer, frugt og endda cigarer. Hele serien af kun high-end kvalitet. Den bedst organiserede møde af gæsterne i dette rum. Der vil blive serveret de bedste kreationer af kokke i form af varme og kolde forretter, desserter, smukt fremlagt frugt og alkoholholdige drikkevarer. Møde gæster foregår i en sjov afslappet atmosfære, med udklædte shows og levende musik. Fra denne plads til at åbne døren til en stor stor hal.

lille sal

Restaurant "Falkejagt" i Sokolniki tilbyder mindre mødelokaler og plads til sådanne store arrangementer. Men navnet på dette værelse er ikke en erklæring. Lille hal kan rumme op til 120 personer. Det har sin egen indgang og privat parkering. Her en behagelig ferie atmosfære, komfort og varme. Supplere det overordnede indtryk af den venlige service, lækker mad, og et smukt design af rummet. Banket personale vil gøre ubesværet og mindeværdig. Blomsterhandlere vil pynte rummet, tilføjer til sine dekorationer af enhver kompleksitet og farver. Perfekt klingende musik, vil give en situation endnu mere pragt og festlig stemning.

vinterhave

Nogle store haller byder på en restaurant "falkejagt". Adressen på denne institution har været kendt i mange gourmeter, der valgte dette sted at bo. For en lille virksomhed er perfekt værelse med en vinterhave. Dette elegante plads til et par arrangementer. Beskedenhed hal gør det ikke mindre opsigtsvækkende. Du kan tilbringe luksuriøse banketter på højeste niveau. Hele omgivelser i denne del af restauranten lægger vægt på et højt niveau af institutioner og kvalificeret personale. For VIP-rum støder op til et flot hyggelig gårdhave, som er en strømmende vandfald. Her kan du slentre og slappe af fra den larmende travlhed i banket eller for at diskutere nogle vigtige spørgsmål uden at forstyrre andre gæster hvile. Værelse med en vinterhave er egnet til beskedne familiefester, fødselsdage eller uformelle forretningsmøder med buffet. Erfarne tilberede de mest udsøgte retter, der vil imponere dine gode smag.

menuen restaurant

Slut raffinerede interiør og et køkken i stand til at imponere selv de mest krævende gourmet - det er sjældent. Det hele kombinerer "falkejagt" restaurant, hvis tilbyder retter af europæisk, russisk og menuen kaukasiske køkken. Styrke kokke er så store, at de kan forberede en parabol på kunden opskrift. Derfor er det umuligt hele spektret af menulisten. Det er værd at bemærke den fremragende kaukasiske køkken. Kokke vil forberede delikat og velduftende grill, i henhold til alle traditioner. Smuldrende pilaf - det er en reel kunstværk, orientalske retter stjerne. Kebab og mange andre retter vil imponere med sit raffinement, og på samme tid naturlige. Russiske køkken er repræsenteret ved de traditionelle opskrifter af slaverne. Der er retter for enhver smag - fra stør til fyldstof. Velkendt for alle europæiske opskrifter, de berømte saucer tilberedt med den største omhu, så besøgende kan nyde alle de smagsnoter og aromaer. Alt dette giver "Falkejagt", restaurant anmeldelser, som taler for sig selv.

Anmeldelser af restauranten

Mange besøgende bemærkede det høje niveau af service og fremragende køkken. Derfor, for nogle dette sted blev et sted for hyppige besøg. Særligt slående indre af restauranten. Majestic vægge dekoreret i stil med slottet, massive lysekroner, lysekroner, forgyldte dekorationer - alt dette fremmaner tanker om den æra af konger, hoffolk og massive kugler. Bryllupper, banketter, firmaarrangementer og talrige beskedne, er blevet en tradition. Enhver, der besøgte restauranten én gang, kommer tilbage igen og igen for at opleve den varme og majestætiske atmosfære. Separat er det nødvendigt at fortælle det personale, der udviser professionalisme. Tjenerne tjente hurtigt, gætte hver ønske af kunden.

Art Department

Design af hallen er engageret i en særskilt team af specialister. De vil afhente nogen dekorationer i overensstemmelse med begivenheden. Hall udsmykning af enhver kompleksitet - det er deres privilegium. For disse eksperter er der ingen klient ønsker at de ikke kunne udføre. "Falkejagt" - restaurant, foto og video, der er tilgængelige efter anmodning. Det giver den bedste belysning og musikudstyr. På anmodning, kan clipsen fjernes og organiseret showet med inddragelse af popstjerner. Det er alt sammen "falkejagt" - restaurant, hvis adresse er let at huske: Sokolniki aktionsradius, 11 (til højre for hovedindgangen til parken) ..

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.