ComputereComputerspil

Som på tastaturet for at lave et hjerte i et par enkle trin

Når du skriver indlæg på sociale netværk, eller når du vælger et kaldenavn, som mange brugere vil huske den virtuelle person jeg ønsker at gøre noget usædvanligt, frigive en standard sæt af breve fra grå masse. For dette er nyttigt for viden om, hvordan man laver et hjerte på tastaturet og mange andre figurer er ikke synlige ved første øjekast.

Alt du skal gøre - en fuld-størrelse tastatur med ekstra taster side. Først og fremmest skal du sørge for, at de er aktive, ellers ikke være i stand til at sætte symboler hjerter. Hvis den side tastatur er aktiveret, vil lysdioden lyser, underskrevet NumLock. Hvis lyset er slukket, skal du trykke på knappen af samme navn, som ligger over det numeriske tastatur.

Nu, hvor alle indstillinger er aktiveret, kan du gå direkte til, hvordan man kan sætte de tegn ved hjælp af tastaturet. Du skal kende deres numeriske kode. For at finde ud af, hvilken kode svarer til hvilket tegn du kan ved at kigge online eller ved at klikke på "Start" og derefter afsnittet "Programmer", finde "Standard", og i dem - "Utilities". I denne undermappe vil være programmet "Tegnoversigt". Ved at klikke på det ønskede tegn, kan du se dens digital kode.

Nu kan du gå direkte til, hvordan tastaturet til at lave et hjerte. For at gøre dette, skal du placere markøren på det sted, hvor symbolet vil blive placeret. Tryk derefter på alt + 3. Den valgte placering vil være et nyt symbol - det vil være stiliseret og usædvanligt hjerte.

I modsætning til de skrifttyper, der er i sociale netværk, såsom "Klassekammerater" og "VKontakte" ikke kan bruges, er specialtegn perfekt vises der. Nu da vi ved, hvordan man laver et hjerte på tastaturet, kan du bruge det til at dekorere teksten, der blev offentliggjort på internettet.

Hvis der ikke ekstra tastatur numerisk tastatur, kan man benytte en alternativ trykmetode specifikke tegn. For at gøre dette, gå til "Start" menuen, som er placeret i nederste venstre hjørne af skærmen. mappen "Programmer" skal findes i drop-down menuen. Inde i denne mappe er en anden rullelisten, hvor du vil vælge fanen "Standard". Du vil se en anden menu, hvor du skal klikke på "System Tools".

Inde i denne mappe er programmet "Tegnoversigt". Hvis du klikker på det, kan du få adgang til hele biblioteket utilgængelige direkte fra ikonet tastatur. Når du har valgt det ønskede tegn, kan du kopiere det overalt.

Nu da vi ved, hvordan man laver et hjerte på tastaturet, kan du dekorere teksten er ikke kun en af følgende billede. Specialtegn - det er et fantastisk værktøj til at give usædvanligt og originale tekst, som vil fremgå ikke blot direkte til offentligheden, men også til alle sine læsere. Ved hjælp af disse tegn også kan udtrykke følelser i de applikationer, som stadig ikke fået sit eget bibliotek af humørikoner og andre små animerede billeder, bogstaveligt kræves for komfortabel samleje.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.