ComputereComputerspil

Sådan installere "GTA 4", og at det skal

Til dato, den fjerde del af serien "GTA" er den mest populære i verden, men kun på personlige computere. Faktum er, at på konsollerne i temmelig lang tid har udgivet en ny, femtedel af den legendariske serie, og brugerne bare elskede det faktum, at det giver dem. Men spillere, der ikke har den konsol, og en personlig computer, er i en tilstand af ængstelig venten. Men oprindeligt blev det meddelt, at spillet vil blive udgivet kun på konsoller, men derefter, efter en bølge af kritik fra PC-brugere, efter indsamling millioner af underskrifter på andragender, har udviklerne enige om at frigive en version til personligt. dato Første udgivelse var ukendt, da udviklerne har annonceret udgivelsen i efteråret 2014, og når efteråret kom, blev udgivelsen udsat til slutningen af vinteren 2015. Spillerne kan kun vente, og i den proces, de kan spille i den foregående episode, som er virkelig stor. Men for at dette skal du vide, hvordan du indstiller "GTA 4", fordi selv hvis du har en licenseret kopi, kan du opleve nogle problemer.

installation

Så du har købt et spil disk eller købte den i en elektronisk version - det er ligegyldigt. Du er nødt til at starte installationen - dette er det første skridt til at behandle spørgsmålet om, hvordan du indstiller den "GTA 4". I de fleste spil, ville dette være nok - selve systemet ville have gjort alt det nødvendige arbejde til udpakning af filer. Men i dette projekt er alle en smule anderledes, og du er nødt til at leve med det, så hvordan du ændrer det, vil du ikke lykkes. Du bliver nødt til at bekræfte installationen af ekstra software, registrere en ny konto, og det er ikke under hensyntagen til en standard sæt bestående af DirectX og andre støtteprogrammer, som sandsynligvis vil der allerede er installeret på computeren, men du bliver nødt til at tjekke dem for opdateringer, som du har brug for til at køre dette spil. Alt i alt ikke alt for kompliceret, ingen fejl eller nedbrud - bare lidt ekstra arbejde til at beskæftige sig med, hvordan man indstiller "GTA 4".

Rockstar Games Social Club

Udover selve spillet, er du nødt til at installere et andet program og Rockstar Games Social Club. Hun behøver ikke at spille så, men for at aktivere din kopi bliver nødt til at starte installationen. Softwaren forbinder din computer med de officielle gaming klub Rockstar udviklere af projektet, som giver dig adgang til spillet. Som du kan se, er du nødt til at lære ikke blot at indstille "GTA 4", men også hvordan du kører ekstra software for at spille. I betragtning af, at spillet ikke behøver programmet, ved afslutningen af installationen vil du blive bedt om at fjerne det. Du selv kan vælge at gøre det eller ej - direkte på gameplayet i sig selv er ikke påvirket, men du får adgang til de tabeller og placeringer, til at kommunikere med andre spillere, såvel som mange andre behagelige funktioner, så det ikke anbefales, at du sletter dette program . Men det stadig ikke vil være nok til at håndtere det, hvordan du installerer spillet "GTA 4" - du stadig nødt til at check-in Games for Windows.

Games for Windows

Denne tjeneste er muligvis allerede installeret på computeren - nogle spil kræver det under installationen. Hvis du allerede havde en af dem, så er du glip af et skridt med installationen og registrering. Hvis ikke, så har du lidt mere at forlænge installationsprocessen. Men dette ikke komplicere det - vil du kun behøver at bekræfte indstillingen og at registrere en ny profil i systemet. Dette program du ikke længere kan fjernes, da det kan hjælpe og vil køre din kopi af "GTA 4". Der vil du allerede være i stand til at beskæftige sig med tilføjelser og mods, såsom hvordan man installerer maskinen. "GTA 4" - et spil, hvor der er et hav af ekstra indhold, og du kan få det, hvis du ønsker det.

bekræftelse kopi

Så du har installeret dit eksemplar af "GTA 4" på computeren, og du kan starte det er nu. Men for at dette skal du udføre et par handlinger. Den allerførste af dem - bekræftelse af lovligheden af en kopi af spillet. Dette sker direkte gennem Games for Windows, således at problemer vil du ikke have - vil programmet automatisk kontrollere, om aktuelle dato er datoen for spillet er at sikre, at du ikke forsøger at køre en ulovlig kopi. Efter dette, vil du have adgang til projektet - installationen er færdig.

Installer de seneste opdateringer

Før du starter spillet, rådes du til at kontrollere, ikke gik der nogen opdateringer til det. Dette er valgfrit - du kan spille på den version, du har købt uden problemer. Men i betragtning af, at sammen med spillet, og du får et abonnement på alle opdateringer og rettelser, du må hellere downloade alle vil du blive tilbudt. Dette er ikke en tredjepart filer, patches og indhold til download fra udviklerne selv "GTA 4". Sådan installeres huden af den karakter på en sådan måde? Desværre, når det er nødvendigt at sige, at de skind og en bred vifte af grafiske modeller i de fleste tilfælde ikke er officiel, og du er nødt til at hente fra tredjeparts ressourcer.

aktiveringsprodukt

Så kan du roligt starte spillet, men i den proces, du bliver nødt til igen at se bort fra, at indtaste koden, som vil bekræfte, at du er ejer af denne kopi. Som du kan se, systemet kopibeskyttelse ekstremt udviklet, så det anbefales at købe diske lovligt, og ikke svinge piratkopierede versioner. Den kode, du har brug for, hvis du har købt spillet på disken - det er normalt placeret enten i en kasse med ham, eller til sig selv. Du er nødt til at indsætte den første CD til at køre spillet. Indehavere af den elektroniske version er nemmere - det leveres straks aktiveret spillet "GTA 4". Sådan installeres mods, hvis du ikke har en aktiveret version? Desværre er dette ikke muligt, således at forskellige mods du får brug for en licenseret version af spillet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.