ComputereComputerspil

Sådan opsætter mode i GTA 4

Efter en forholdsvis langsom start, udgivet GTA IV Fællesskab en enorm mængde af store mods. Ingen tvivl om du ønsker at starte spillet uden at miste mere tid. Denne artikel vil fortælle dig , hvordan du installerer mods og downloade dem i GTA 4.

Uden tvivl, GTA 4, er det mode eller ej, er en af de største spil nogensinde udgivet. Men det kan anerkendes, og at det ikke er helt værdig til sådan en stor evaluering, som modtog to tusinde ottende år. Der er mange ting, spillerne gerne ser ændret. Desværre er spillet GTA 4 tilstand ikke officielt understøttet.

Imidlertid er samfundet af fans over hele verden vokser. På trods af manglen af offentlig støtte, spillet ændret og suppleret med spillere skøn. Det fortjener særlig opmærksomhed, så her vil blive vist, hvordan du installerer mods og lancere dem i GTA IV.

Sværhedsgrad: Begynder

Du skal bruge en kopi af GTA IV. Hvis du ikke gør det, at den nemmeste måde bare downloade det fra Steam. Efter at have downloadet skal du placere den i din GTA IV installation bibliotek. Du vil finde det i de vigtigste mappe (normalt placeret på ruten C :. \ Program Files \ Rockstar \ Games \ Grand Theft Auto IV \ GTAIV Kopier ASI Loader direkte til installationsmappen Dette vil ikke påvirke spillet på nogen måde (ikke slette noget i mappen. !), men nu vil du være i stand til at køre og indstille mode.

Så nu ved du, hvordan du indstiller mode, og kan øve downloade nogle af dem. For eksempel kan du installere Editor våben. Denne forbedring vil tillade dig at vælge forskellige typer af våben i spillet og redigere de specifikke egenskaber.

For at installere dette mod skal du downloade det fra internettet, skal du åbne filen og kopiere den til hovedmappen GTA IV (C: \ Program Files \ Rockstar \ GamesGrand Theft Auto IV \ GTAIV). Start spillet, og redaktøren af våben bør være tilgængelige i menuen. Husk, at for at det virker ordentligt, skal din computer være sat til en fungerende Microsoft .NET Framework v 3,5.

Hertil kommer, at vide, hvordan man indstiller mode, kan du foretage ændringer i spillet til rådighed. For eksempel er der et tillæg, der erstatter mere end 35 fiktive GTA biler faktisk eksisterende brands.

Hvad kan jeg sige? Du vil være i stand til at nyde godt af de modificerede våben i rigtige biler. Når du starter spillet, skal erstatningen foretages. Hvis en eller anden grund ikke kan lide det, kan du fjerne den ved hjælp af vejledningen i Vigtigt-filen.

I tillæg til ovenstående, skal det bemærkes, at der i dag mange tilgængelige Fallout 3 stil. Indstilling af en ønsket tilføjelse til spillet ved dig selv, vil du være i stand til at ændre hans karakter - at vælge en frisure, ansigtshår, og tatoveringer. På forskellige lokaliteter, der indeholder diskussioner af dette spil, en af manglerne er nævnt konstans og ensartethed af helten, og ovenstående er blot en mulighed for at gøre det muligt at løse fejlen.

Også værd at bemærke er, at internettet kan downloades og hele pakker af modding det spil, der vil ændre udseendet og bevæge sig til ukendelighed. Du kan skabe et billede af helten i dit eget, samt ændre alle sine omgivelser, guidede kun af deres præferencer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.