ComputereComputerspil

Hvordan til at køre en Minecraft server på Windows

Før eller senere, hver spiller i Minecraft kommer ideen til at oprette din egen server. Årsagerne til dette kan være meget forskellige: nogle banal træt af at spille alene, men nogen tværtimod, ønsker at indsnævre udvalget af kommunikation og til at beskytte deres kreationer af utilstrækkelige spillere. Denne artikel er malet i detaljer, hvordan du kører en Minecraft server, konfigurere den til en komfortabel spil, og gav en række tips til dem, der har nogen problemer med at starte. Alle oplysninger nedenfor gælder kun for computere, der kører Windows.

Det første skridt er at installere server filer, til at gøre dette, skal du gå til den officielle hjemmeside for spillet og klikke på linket "upload / downloads», hvor fordelingerne af spillet og serveren. Den downloadede eksekverbare fil med endelsen «exe» bør placeres i en separat mappe (dens navn kan være alt). Efter at køre installationsfilen og vente et par minutter. På dette tidspunkt vil det blive udtrukket de nødvendige filer, og oprette serverens konfigurationsfil - senere overveje, hvordan du konfigurerer Minecraft server ved hjælp af det. Efter den første kørsel serveren i mappen verden vil blive tilfældigt genereret verden til spil. Hvis du ønsker at spille med venner i en eksisterende verden, derefter slette indholdet af denne mappe og trække den til dens bevarelse af et enkelt spil (normalt Bevar placeret på den måde, brugere / AppData \ roaming \ Minecraft \ sparer).

Efter ovenstående trin vil du ikke nødt til at udføre enhver operation, men at starte serveren. Minecraft mens du bruger indstillinger, der er konfigureret som standard. Hvad hvis du ønsker at spille i en ikke-standard-tilstand, eller fjerne nogle begrænsninger? Gør som følger: før lanceringen Minecraft server, skal du ændre tinktur manuelt. For at gøre dette, stoppe serveren og åbn den mappe, der gemmer filer. Operationer vil blive gennemført med filen server.properties (glem ikke at lave en sikkerhedskopi), som er åbnet af en hvilken som helst teksteditor, såsom Notepad.

For at liste alle de variabler ikke giver mening, så fokusere på de vigtigste og hyppigst anvendte: servernavnet er indtastet i et niveau-navn streng, skifter strengen den gamemode spil-mode (0 - overlevelse, 1 - kreativ). Du kan vælge at deaktivere anvendelsen af skade på hinanden spiller (pvp = false). Hvis du kommer til at spille på et lokalt netværk, på linje online-mode, skal du ændre indstillingen til false. Nu er der ikke andet tilbage end at køre Minecraft server, og kontrollere, at det fungerer.

Hvis efter at have udført de nødvendige tiltag har ikke startet Minecraft server, er der flere måder at afhjælpe manglerne. Først skal du fjerne al mode fra mappen med serveren og kontrollere stabiliteten af den rene server. Hvis du kører, vil du forbinde mode igen og finde ud af, hvem af dem overtræder server oppetid. Hvis du ikke kører en ren server, bør du opdatere Java på din computer. Meget ofte invaliderende Java auto-opdatering gør det umuligt at starte serveren. Det skader aldrig at kontrollere og anti-virus, hvis serveren er blokeret fra systemet af sikkerhedsmæssige årsager. Hvis du ikke hjælper, og det er, så prøv at fjerne en server fra spillet og geninstallere det igen. Nu hvor du ved, hvordan du kører en Minecraft server, kan du nyde spillet med venner, indstilling sine egne regler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.