Mad og drikkevarerVin og spiritus

Sådan laver du din egen cherry brandy

Cherry likør betragtes som en af de mest lækre hjemmelavede alkoholiske drikkevarer. Hertil kommer, det er ekstremt simpelt. behøver kun at være tålmodig og lad det modnes godt. For information om hvordan man kan gøre cherry brandy på egen hånd, nu vil vi fortælle dig om. Og så vil du overraske dine gæster ved at vise dekantere på bordet med en smuk og lækker mørk rød drink.

Hvordan laver cherry brandy

Først skal du bestanden op på et tilstrækkeligt antal kirsebær. Hver for sig selv bestemmer, hvor meget frugt er nødvendig til fremstilling af den nødvendige mængde af drikke. Til budget bevidste værter, giver vi opskriften en ren kirsebær alkoholholdig drik, og så fortælle dig om, hvordan at øge mængden. Som et resultat får du og kirsebær brandy på alkohol og velsmagende vin.

Det er bedst at tage Podbelsky klasse - den mest saftige og velsmagende. Bær skal vaskes i rindende vand og fortrinsvis hver stift. Du kan gøre dette efter behag, så som kirsebær stadig lade saften. Bone er ikke fjernet - de give en behagelig syrlighed.

Vaskede kirsebær sættes i mængden af flasken eller i tre-liters krukke omkring tre fjerdedele - af skuldrene. Hver 3-5 centimeter kirsebær nødt til at hælde omkring to spiseskefulde sukker. Denne andel er også betinget, så hvordan man laver cherry brandy og kan være sødere, at øge mængden af sukker, og mere syrlig. Som de siger, smagen - en privat sag.

Dynget banker bær sukker, de så udjævnet med en vand gate. Vandtætning til at gøre en - en polyethylen cover boring huller, i hvilke der indsættes omkring en halv meter konventionel medicinsk rør. Reagensglasset anbringes indgangen dæksel tværet til forsegling ler, og alt dette struktur sættes på flaskens åbning. Den frie ende af røret anbringes i en krukke fyldt med vand. bør sørges for, at den ekstra tank altid har været et passende niveau for vand, det vil sige at den ende af røret var altid under væskeniveauet. Men for at sikre, at en beholder med kirsebær ikke fik ilt, kan være en nemmere måde. For eksempel, stopper ingen du køber lukker fremstillet af industrielle metoder, eller blot sætte på halsen af banker kirurgisk handske. I en af fingrene på et lille hul gennemboret af en nål. Når likør gære, kuldioxid og puste handsken langsomt blødte gennem punkturen, ikke passerer ind oxygen, samtidig uden at bringe trykket til et kritisk niveau.

For at fremskynde processen i begyndelsen af banken er det ønskeligt at ryste. Dette vil give sukkeret opløses hurtigt i kirsebærsaft. Når bærrene giver saft, og alt sukkeret er opløst, det kommer den sværeste tid, så hvordan man laver cherry brandy uden tilstrækkelige reserver af tålmodighed umuligt. Du har nu til at glemme alt om deres banker med bær for omkring seks til otte uger, sætte dem utilgængeligt for direkte sollys.

Men det behøver ikke helt at smide dåser eller flasker, som du har brug for at overvåge gæringsprocessen. Når de "tømnings-" handske (eller gasbobler ophører med at undslippe fra den vandige opløsning), kan betragtes som den første etape sluttede.

Væsken filtreres, aftapning. Du kan bruge den første smagning. Bare ikke lade sig rive med, så hvordan man laver cherry brandy, så - er halvt fuldendt. Vi har også stadig har bær. De kan spise, du kan tilberede en tærte med dem, og du kan ... øge mængden af drikke. Dette vil være cherry brandy og vodka. Her er blot en knogle, er det ønskeligt at fjerne fra bærrene, t. Til. De kan give den allerede overdreven bitterhed og en udtalt smag af blåsyre. Selv om dette er en amatør. Drik så mange glade spiritus "Amaretto".

Fyld kirsebær vodka, tilsættes lidt sukker, kan du sætte en lille smule af kanel og et par fed blomsterstande, sætte en vandrutschebane eller bære handsker, og igen glemme alt om det i tre uger.

Efter denne periode, vi udøse cognac, invitere gæster til en ferie! Nyd din fest!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.