SundhedSygdomme og betingelser

Hvide pletter på de genitale læber. Skal jeg gå i panik?

Enhver kvinde siger selv mindre ændringer i deres intime sundhed, især i menstruationscyklus, arten af udflåd fra kønsorganerne. Derfor, når ændringerne forekommer i kroppen, sædvanligvis panik begynder. For eksempel hvide pletter på de genitale læber. Dette fænomen er ret hyppige. Hvor kom han fra? - Mange spørger. Og endnu vigtigere spørgsmål er, om de hvide pletter på de genitale læber, et tegn på en inflammatorisk proces, eller er det normalt?

Først skal du falde ned og tage hensyn til, at kvinder i hele cyklus ændringer i strukturen, tekstur og lugtemission. Hvis kvinden er sundt, derefter adskillelse ikke udtalt lugt, samt hvide pletter på de genitale læber. Undertiden isolation har ringe sur lugt, som også er en variant af normen, afhængigt af den vaginale mikroflora. Og det er vigtigt at overveje ikke så meget de hvide pletter på genital læber, som tegn ledsager ham. Vi lister de vigtigste. Dette kan være en brændende fornemmelse, ubehag i maven, ubehagelig lugt udledning og for at flyve, undertiden en generel temperaturstigning.

I dette tilfælde er der grund til straks at kontakte din gynækolog for at fastslå årsagen til disse ændringer i kroppen.

Ubehandlet gær infektion kan forårsage voldsomme hvide plak på skamlæber, og infektion kan forekomme på en regelmæssig basis fra en sex-partner. Traditionelt men desværre fejlagtigt den opfattelse, at ingen infektioner eller usædvanlig udledning er ikke særegne for meget unge piger, der ikke er seksuelt aktive og hvem har ikke engang begyndt menstruation. Men dette er ikke tilfældet. Som gynækologer ofte argumentere behandlet bekymrede forældre, at barnet klager eller bliver bange for mærkelige forandringer i kroppen. Men faktum er, at skamlæber plak i sådanne tilfælde langt de fleste betyder, at pigen i kroppen er hormonelle forandringer, og snart vil hun begynder menstruating. Hvordan til at plante, vises en mindeplade i 11-13 år, det vil sige, på et tidspunkt, hvor snart forventes at starte den første menstruation.

Et andet fælles sag. Ofte i begyndelsen af det seksuelle liv af en kvinde opdager disse ændringer. Og, selvfølgelig, igen er der tvivl og frygt. Faktum er, at selv om hun og hendes partner er sunde (dvs. udelukke option STD), er det stadig en ændring i den vaginale mikroflora. Med andre ord, det er en slags reaktion på den udenlandske mikroflora partner. Som en generel regel, en forandring sker over tid og er ikke længere bekymret for kvinden.

Korrespondance er næsten umuligt at sige, er, om en hvid plet på labia tilstedeværelse af sygdommen, for eksempel vulvovaginitis, eller det er en almindelig ændring af en organisme forbundet med hormonale forandringer eller indtræden af seksuel aktivitet.
Og den sidste. Forsøg ikke så hurtigt som muligt at slippe af plak. Hvis dette ikke er en konsekvens af sygdommen, det har en beskyttende funktion for kroppen. Plak forhindrer indtrængning af bakterier inde og skaber en sund vaginal mikroflora.

Ved udøvelsen af personlig hygiejne, som naturligvis nødvendig i alle tilfælde, anbefales det at fjerne plak med en vatpind fugtet med vand eller vegetabilsk olie. Bare ikke bruge sæbe eller geler, kan de forårsage irritation. Men i øjeblikket solgt særlige geler til intimhygiejne, er de baseret på planteekstrakter, der traditionelt anvendes i folkemedicinen til at lindre betændelse og irritation af de mest intime og følsomme områder. Disse geler indeholder ekstrakter af calendula og kamille, er derfor egnede til daglig brug.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.