SkønhedHudpleje

Hvad er de peger på solarium? Hvorfor har de brug for?

Alle ved, at for solariet kræver særlige tilbehør. Hvilke? Dette vil blive diskuteret yderligere. Til den ene af de vigtigste punkter i forbindelse med solarium, som beskytter dine øjne og øjenlåg huden mod de negative virkninger af UV-stråler.

Hvad er tilbehør til solarium?

Mange drømmer om en smuk og jævn farve, men ikke altid har mulighed for at få det naturligt under solen. Efter alt, rytmen i livet i det moderne menneske gal. Derfor øjeblikket meget populære det er solariet. De kan få en attraktiv tan farve og på samme tid for at spare tid.

Da det tager en tan under en ultraviolet lampe et par minutter. Men har til hensigt at bruge denne procedure, du skal huske at beskytte sig selv. Efter alt, er det nødvendigt at bruge specielle tilbehør til solariet. Disse omfatter den Stikine, dette klistermærke til at beskytte dine bryster mod UV-stråler, eller rettere den mest delikate del, brystvorten.

Der er også særlige etiketter designet til store modermærker, tatoveringer, modermærker og pigmenterede pletter. På hans hoved iført en engangs kasket til at hjælpe fastholde fugt og ikke skader dit hår.

Røde eller gule briller: Hvad skal man vælge, hvad er deres forskelle?

Og mens solbadning du skal bruge garvning beskyttelsesbriller. Du kan købe dem selv eller vælge dem, der er til rådighed på salonen. Nogle mennesker tror, at de røde briller, som er lavet helt af glas, har en pålidelig beskyttende egenskaber. Denne udtalelse blev dannet på grund af deres mørke farve. Samtidig, de ligner kapsler, der er placeret på øjet. Der er også gule briller til solarium. Men de er ikke lavet af glas, der er, kroppen af gule og mørke briller. Så denne mulighed er optimal.

Da tonet glas effektivt beskytter øjnene mod UV-stråler. Boliger dem kan forekomme i forskellige farver.

Peger på en elastik: en beskrivelse af

Briller til solarium er ikke slidt som almindelig solbriller. Da de har forskellig form. Hvis du har en normal arch, hvorigennem de har til garvning beskyttelsesbriller har en anden struktur. De bør helt at dække øjnene, det vil sige, at ligne hætterne til ultraviolet lys fik ikke nogen side, enten oppefra eller nedefra. Points kan holde elastik, der er slidt over hovedet. Men når du vælger denne model, skal du være opmærksom på tandkødet ikke var omfattende. Da fra dem kan forblive ved tindingerne hvide mærker. Det betyder, at en tan er ujævn.

Men fordelen ved denne type briller er, at de stramt trykkes til øjnene ved at forhindre indtrængen af bjælker under dem.

Andre typer af briller

Der er modeller, der ikke har tyggegummi. Disse briller er holdt på en bro ved hjælp af en særlig opdeling mellem ruderne. Sådanne modeller bør tilpasses i størrelse, hvis de er brede, kan det falde ned eller glide. Der er også punkter, der ikke har nogen vedhæftede filer, det vil sige, vises som separate hætter for øjnene. I dem vil du ikke have nogen spor, men, som du ved, kan være svært at holde og konstant falder fra øjnene, som vil bringe stor gene.

Model valg - er naturligvis, er et individuelt anliggende, hver af de forskellige muligheder passer. Men hvis du vælger, skal du være opmærksom på komfort og sikkerhed. Jo oftere briller vil falde af og dias, jo mere tid dine øjne vil være uden beskyttelse, som har en negativ indvirkning på din vision.

Uanset om solbadning i et solarium uden briller: det er muligt eller ej?

Kan jeg bruge et solarium uden briller? Til dette spørgsmål må man svare sig. Men det er nødvendigt at vide, hvad du kan komme ud forsømme et sådant tilbehør. Øjnene er meget følsomt organ, så det er vigtigt at beskytte dem ordentligt. Virkningen af UV-stråler som en lys eftermiddagssolen, som krænker øjnene. Det er ikke underligt, du bære solbriller på stranden, som også har beskyttende egenskaber mod solstråling, med mindre de er lavet af høj kvalitet glas. At blive udsat for de garvning seng UV beskadiget hornhinde, nethinden og krystal øjne, det vil sige, alt hvad der er ansvarlig for vores klare og sundt syn.

Hvis du tan i solariet uden briller én gang, konsekvenserne, selvfølgelig, vil ikke. Men hvis du gør det regelmæssigt, kan det føre til alvorlige helbredsmæssige problemer, herunder blindhed. Også, kan du få ikke kun et sundhedsmæssigt problem, men også ødelægge tilstanden af huden omkring øjnene. Dette site er et ansigt så urolige. Da huden af øjenlåg er tynd og sart og mere modtagelige for negative faktorer.

Brug ikke brillerne i solariet og udsætte huden omkring øjnene for UV-stråling, kan du bringe det til dehydrering. Som du kan forestille dig, tør hud er mere tilbøjelige til rynker. Sådanne ændringer er en af pigerne er tydeligvis ikke tilfreds.

Endelig en lille

Vision er meget vigtigt for en person. Derfor er det nødvendigt at forsvare og beskytte dine øjne. Briller til solarium nødvendig ting.

Da den tynde hud alder ikke kan beskytte øjnene mod UV-stråler, kan du vælge gule eller røde briller eller en anden farve, rækken af deres forskelligheder. Men vigtigst af alt, at de var lavet af høj kvalitet materiale og er nemme at bruge, så indendørs garvning er ikke skadeligt for dit helbred og bringe dig kun glæde. I dette tilfælde, skønhed er sandt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.