SkønhedHudpleje

Hvordan at slippe af med indgroede hår: tips

De fleste kvinder kender ikke første hånd, hvad hårfjerning, og dermed spørgsmålet om, hvordan man kan slippe af indgroede hår, formentlig stod op foran hver gange. Normalt er årsagen til dette er den udtynding af håret, dens manglende evne til at vokse gennem huden. I dette tilfælde, de vokser under det og forårsage fremkomsten af bumser og betændelse. Det område, hvor håret rødder i huden bliver rødmende og kløende. For at løse dette problem er ikke så let, fordi når du forsøger at hente en hår, for eksempel en nål eller pincet, er der en risiko for at bringe en infektion, og kun øge irritation, men ikke fjerne det.

For at maksimere løsning af spørgsmålet er nødvendig, først og fremmest, at forstå, hvorfor håret vokse. Den farligste fra dette synspunkt indbefatter sådanne fremgangsmåder til at fjerne dem som elekroepilyatsiya barbering og voks. I alle ovennævnte tilfælde er der kun ødelæggelsen af den øverste halvdel af håret og forsegle sin resterende del, der begynder at vokse under huden, hvilket skaber ubehag.

Før vi taler om, hvordan man kan slippe af indgroede hår, har brug for at blive mindet om muligheden for at forhindre dette fænomen. Dette er primært en almindelig salon besøg, hvor til at udføre alle de nødvendige procedurer vil være en ekspert - en professionel på deres felt. Men for at løse problemet, og du kan eje derhjemme. For at begynde at omhyggeligt vaske din hud med sæbe eller shower gel, og derefter anbefales at bruge krat, hvilket vil bidrage til en bedre rense huden og efterfølgende eliminere irritation. Sørg for at bruge, når barbering skum, vil det øge skraberen til at glide. Ved afslutningen af proceduren nødvendigt straks at bruge desinficerende lotion. , Hjem hårfjerning er dog bedre ikke at misbruge den. Selv lavet af alle de regler, med den hyppige brug af det vil stadig skade huden, og forhindrer derfor hårene til at bryde igennem det, der vokser op under den.

Nu, fra Rådet om forebyggelse, kan du fortsætte med at lede anbefalinger til, hvordan man kan slippe af indgroede hår. Først det berørte område er muligt hver dag at blødgøre varm komprimere af våde håndklæder, vil det bidrage til en hurtigere tilnærmelse af håret til hudoverfladen. For det andet vil det smøre dem med et nyttigt middel mod acne, fordi de (bumser og indgroede hår) er af samme art. Mere udførelsesform cardinal - sterile pincetter, efter at dens brugsstilling ekstraktion bør straks behandle en desinficerende præparat.

Hvis alt er mere eller mindre klar hud ned, så hvordan man kan slippe af indgroede hår i bikini-området, hvor huden har en langt større følsomhed, er det nødvendigt at holde hver for sig. Først skal vi stoppe med at bruge en barbermaskine og andre midler til hårfjerning og vente, indtil rødme subsidier og hudirritation. Endvidere vil regelmæssig brug af krat forsigtigt og omhyggeligt fjerne døde hudceller og gøre det tyndere og blødere, så det var lettere at dyrke hårene ud.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.