HjemlighedKonstruktion

Lyd-bevis membran: typer, egenskaber, installation, anmeldelser

Hvis dit hjem er tæt på vejen, jernbane og industrivirksomhed, så skal du være opmærksom på problemet med støj, som krænker den menneskelige nervesystem. Efter at have bekendt med sanitære normer, kan du finde ud af, hvad det anbefalede støjniveau er mellem 40 dB og 30 dB i løbet af dagen - om natten.

Forvaltningen af støjproblemer

For at reducere støjniveauet i værelser, bruge lydisoleret, som lukkede vægge, lofter og gulve. Dette giver dig mulighed for at oprette en forhindring uvedkommende lyde. På salg kan findes i dag lydabsorberende materialer i en bred vifte. De har typisk en fibrøs struktur, men nogle gange har en cellulær eller kornet struktur.

Ved lydabsorberende materiale vedrører, såfremt lydabsorptionskoefficienten på ikke mindre end 0,4. Principper for valg af en lyd-bevis barriere afhænger af opgaven. Fx lydisolerende membran stand til at reflektere støj i lyden uden mangler. På dem kan du finde ud af flere detaljer ved at læse artiklen.

De vigtigste sorter af lyd-bevis membran

For at øge levetiden for komfort, kan du bruge lyd-bevis membran, som er præsenteret til salg. Blandt de vigtigste sorter er:

  • "Teksaund";
  • SoundGuard Membran;
  • "Front akustik."

Den første type gør det muligt at danne barriere støj absorberende gulv, vægge og loft, kun minimalt øge deres tykkelse. Disse lydisolerede membraner består af en polymer ikke indeholder bitumen og gummi, hvilket giver dem fleksibilitet, elasticitet, holdbarhed og styrke. Lydisolering "Teksaund" henviser til materialer af nyeste generation. Det har viskoelastiske egenskaber og en stor vægtfylde. Det giver vigtige kvaliteter for effektiv lydisolering.

Materialet er unik og velegnet til brug i lejligheder, private huse, kontorer og industribygninger. Ved hjælp af det kan du oprette en lydisolering alle overflader. Tykkelsen af sådanne membraner ikke overstiger 3,7 mm. Installationen kan udføres uafhængigt, for denne er der ingen grund til at bruge ekstra værktøjer.

Bedømmelser af membranen SoundGuard Membrane 3.8

Ganske ofte ved reparation bruges i dag isolering. Væggen, der blev suppleret med en membran, effektivt kan behandle uvedkommende lyde. Forbrugere som det ovennævnte materiale, idet den tilvejebringer høj kvalitet isolering og kan bruges indendørs til ethvert formål.

Design, kan, hvor der kan installeres membran være ramme og rammeløse. Ifølge brugerne kan membranen anvendes selv som et lag, hvor der anvendes drywall eller krydsfiner. Denne lyd-bevis membran til gulve også egnet fint. Den kan lægges som et substrat i afregning et flydende afretningslag.

Sammensætningen indeholder polymere bindemidler og naturlig mineralsk fyldstof. Købere bemærke, at membranen er elastisk, og denne egenskab er bevaret ved en temperatur på op til -20 ° C. Når bøjning lydisolering er ikke brudt. Den kan anvendes til alle typer af overflader, herunder:

  • vægge;
  • gulv;
  • lofter;
  • rammeløse og rammekonstruktioner.

Forbrugerne understrege, at dette materiale er velegnet til rum med høj luftfugtighed og til opbygning af en midlertidigt ophold. Driftstemperaturområde er ganske bredt og spænder fra -60 til +180 ° C

Funktioner lydisolerende membran "Front akustik"

Lydisolering indvendige skillevægge kan dannes ved anvendelse af et materiale "Front akustik", der måler 1200 x 2500 x 4 mm. Vægten af en kvadratmeter lig med 7,5 kg. Til denne mængde materiale bliver nødt til at betale 833 rubler.

Membranen har form af et tyndt elastisk materiale, som er fremstillet af gummiblandinger. Som fordele rager høj densitet, indførelse vægtfylde, samt lydisolering lag, som er 29 dB. Med denne membran kan dannes lyddæmpende vægge, materialer af denne type har ubetydelig tykkelse, så de ikke er stjålet plads. Membran har næsten ingen lugt, ikke absorberer vand og modstandsdygtigt over for råd. Det har et klæbelag, der letter installationen imponerende når der arbejdes med lodrette flader.

montering ordninger membran "Teksaund"

Lyd-bevis membran kan stables på en eller flere teknologier. For eksempel i tilfælde af gipsplader skillevægge, bruger 13-mm membran og GCR "Teksaund", som lukker det andet lag af gips. Næste lag - mineraluld, som igen skjule gipsplader.

Hvis du ønsker at lydisoleret gulv, kan det ydre lag være keramiske fliser, som er placeret under cementen. Mellem det og betongulvet vil blive placeret membranen. Lydtætte membraner anvendes også i forbindelse med ledeplader af mursten.

Ydre lag vil gips, efterfulgt af 13-cm mur bagved - membran "Teksaund", spor er mineraluld, og derefter - 13 mm tyk gipsplade. På gulvet kan lægges fliser, som er placeret på armeret cement, suppleret med bottom-membran "Teksaund". Det nederste lag bliver betongulv.

Alternativ membran installation ordningen "Teksaund"

Membranen af mærket "Teksaund" bruges ofte i facadesystemer, lofter og gavle. Indre lag så bliver basen, yderligere er der et lag af gips, efterfulgt stablet isolering. Det følgende vil være et hulrum, og derefter - Justerbar akustisk caliper.

Lag, som ligger tættere på rummet vil være et andet stykke af materialet, og endvidere bør gipspladerne. Lydtætte membran endda stables sammen med systemer af drænrør og kanaler. Vil blive placeret inde i røret, styrke en plastik element. Systemet lukker membranen og fikseret med aluminium tape.

konklusion

Ganske ofte, efter reparationen udføres isolering i dag. En væg eller anden overflade erhverver dermed evnen til at fange og tilbageholde de andre lyde. I denne moderne materialer velegnede selv for små lejligheder, hvor det presserende spørgsmål om mangel plads.

Det er vigtigt at vælge det materiale, ikke kun i kvalitet, men også koste. For eksempel syntetisk lydisolering membran på en rulle, med området af 9,76 m 2, kommer til at betale 6500 rubler. Materialet kan være selvklæbende lag, hvor per 6,1 m 2, du skal betale 7400 rubler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.