Nyheder og SamfundKultur

Sådan kjole til teatret? Regler teater etikette

Hvordan til at tilbringe din fritid mest effektivt? Der er mange forskellige muligheder: sport, læse bøger, se tv, møde venner og bekendte. En måde til effektivt at bruge din fritid, en tur i teatret.

Hvorfor denne mulighed er mest at foretrække? Sådan kjole til teatret? Hvornår og hvor kom de fra? Sådan opfører på teatret? Hvilket er uacceptabelt på tøj og andre interessante fakta.

Fra historien om teater

Den første oplysninger om oprindelsen af denne art er til det gamle Grækenland. I disse dage, skuespillere klædt i gedeskind og sang sange til ære for guden Dionysos landbrug. De er højt respekteret.

I Rusland teatret blev udtænkt med fremkomsten af ritualer og kristne helligdage. En af de mest populære var Carnival. Det var en rituel farvel til vinteren og foråret møder, på denne dag var det almindeligt at indsamle store festligheder med forklædninger, vittigheder, spil og forestillinger.

Typer af huse i det gamle Rus

Personer. Det var repræsenteret af klovne, showman, dukkeførere.

School. Afspiller blev skrevet af lærere og elever spille i dem. Forestillinger vises på helligdage.

Retten. Det viste sig i midten af det 17. århundrede. Den første direktør for leg og skuespillerne var udlændinge, de var hovedsagelig tyskere.

interessante fakta

Den gamle teater af emner var kun i mytologiske eller historiske temaer.

Skuespillerne var kun mænd, der var i specielle, høje-masker. Til fods klædt sko med tykke såler. Kvinder fik ikke lov til præsentationen senere, sad de adskilt fra mænd.

Skuespiller Bryus Uillis, kendt af mange russiske publikum for sine roller i filmene "Die Hard" og "Armageddon" som teenager at spille i skolens teater.

Den længste show i oldtiden kunne besætte - for et år.

Den første sten teater blev bygget under Katharina II, var han i St. Petersborg.

I middelalderen kvinder kunne kun spille stuepiger eller slaver.

Syv grunde til at gå i teatret

 1. Tilbring en aften i smukke omgivelser og rare mennesker.
 2. Få hele spektret af menneskelige følelser: latter, tårer, spænding, glæde og andre.
 3. At bekymre sig om skæbnen for heltene fra stykket, kan du finde en løsning på nogle af deres problemer i livet.
 4. For at udvide deres horisont.
 5. At gå i teatret, kan være en god familie tradition.
 6. Mulighed for at mentalt rejse tilbage til en anden tid og lære en masse om folks liv.
 7. Atmosfæren af magi og eventyr, der ligger i teatret med til at distrahere fra det daglige arbejde og glemme alt om de resterende udfordringer.

Sådan kjole til teatret

Mange fans af teater kunst ikke altid klæde sig i overensstemmelse med visse regler for etikette. Lad os se på, hvordan man gør det smukt og elegant. Grundlæggende regler.

 • Hvordan til at klæde en kvinde i teatret? Dette spørgsmål skal tages meget alvorligt, fordi besøget af en sådan begivenhed anses for at være en højtidelig lejlighed. Den første ting at tage hensyn til de synspunkter, som teater, samt stykket tid. Børns marionet og tillade at klæde uden nogen dikkedarer. Det kan være en nederdel og bluse eller bukser indstillet. Til aften ydeevne i Drama Theatre, er egnet til den klassiske kjole. Fortrinsvis sort eller blå. Hvis du går til opera eller ballet, så behovet for at bære en aftenkjole. Optioner kan være anderledes, men vær forsigtig med halsen og udskæringer, bør de ikke være alt for oprigtig. Win-win-løsning for enhver form for teater er en lille sort kjole, det vigtigste, at længden er ikke for kort. Vær sikker på at bringe den anden sko i midten eller høje hæle. Glem ikke det tilbehør, der er egnet til dit outfit: smykker (øreringe, ringe, halskæder, osv ...), tørklæder, lille håndtaske. Det vigtigste, når du vælger muligheder for, hvordan at klæde en kvinde i teatret - at huske, at kjolen skal være elegant og komfortabel. Makeup bør gøres mere levende og festlig end en dag.
 • Hvordan til at klæde en mand i teatret? Fortrinsvis mørkt jakkesæt farver: sort, blå, grå. Skjorten skal være lyse farver, helst monokromatiske. Glem ikke slips eller halsklud.
 • Hvordan til at klæde til teatret en teenager? Det bedste valg ville være en dress til knæet eller lidt over, samt et skørt med en bluse eller Camisole. Farve du kan vælge enhver. Du kan bære bukser, medmindre der nederdele og kjoler i garderoben.
 • Sådan kjole til den musikalske teater? Aften kjoler og dragter skal bæres i de klassiske teatre, og i mere moderne versioner kan være lidt anderledes. Til mænd - jeans med en jakke, og hans kammerat - en kjole eller nederdel med en bluse og jeans kan være. Musical du kan bære tøj mere uformelle, selvom huske, at dette er stadig et teater, er det ikke nødvendigt.

Kostume - trojkaen

Denne mulighed for en vandretur i teatret er bedst at vælge en mand. Hvad er inkluderet i begrebet tredelt jakkesæt? Bukser, jakke og vest. De mest foretrukne farver er sort og grå. Vesten kan være en anden nuance end de bukser og jakke. I så passer nogen vil se elegant og højtidelig.

Teater etikette

Hvis du går i teatret, er der ikke meget at være i stand til at klæde ordentligt, du skal huske de grundlæggende regler for adfærd på dette sted. Disse omfatter:

 • I teatret skal du ankommer 20-30 minutter før starten af forestillingen. Hvad skal der gøres? At have tid til at klæde sig af og opfriske i toilettet: skifte tøj sko, hvis det er nødvendigt, for at rette makeup og frisure.
 • Hvis en kvinde går i teatret med en mand, at han skulle hjælpe hende ud af hendes kåbe og overdraget til garderoben.
 • Hvad hvis din plads i midten af rækken, og andre tilskuere allerede sidder i deres sæder? Det er nødvendigt at undskylde for den ulejlighed og gå ansigt til møde. Den første nogensinde holdt en mand og hjælper med at få sin dame.
 • Publikum kom ikke senere tredje ring. Også her har sine egne nuancer. Hvis din plads i midten af serien, er det bedre at gå til dem på forhånd, så for ikke at forstyrre de mennesker, der sidder på kanten. Ellers kan du gå til gymnastik lidt senere.
 • Sent til en ydelse betragtes som en tegn på dårlig smag og en åbenlys overtrædelse af teatret etikette.
 • Før showet kan købes i garderoben kikkert. Husk, at det er hensigten at overveje de skuespillere og kulisser, i hvert fald ikke de andre mennesker, der kom til teatret.
 • Under præsentationen, du har brug for at slukke mobiltelefoner, så de ikke forstyrrer de andre aktører og publikum.
 • Diskussion af skuespillerne spiller i udførelsen er uacceptabel, samt eventuelle andre samtaler. Ti stille.

10 ting, der ikke kan bæres i klassisk teater

Kategorisk "Nej":

 • Træningsdragt.
 • Ripped jeans.
 • Sko eller sneakers.
 • Shorts.
 • Meget kort kjole.
 • Shirt.
 • Sweater.
 • Strømpebukser eller netstrømper.
 • Kjole med en meget dyb udskæring.
 • Streng kjole uden tilbehør.

I teatret kommer til at nyde synet og spillet aktører. Derfor er det nødvendigt at kende én simpel regel. Sådan kjole til teatret, alle beslutter for sig selv, men at huske, at udseendet afspejler din holdning til, hvad der sker, er det nødvendigt. Hvis du ikke er sikker på rigtigheden af sin afgørelse, skal du vælge den gamle, gennemprøvede gennem årene klassiske. Vi ønsker, at din version var altid perfekt, men problemet med hvordan man klæder sig i teatret, altid fundet sin løsning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.