SundhedMedicin

Normer: en puls og et tryk skal være en mand

For at overvåge deres egen sundhed, bør folk være opmærksomme på flere faktorer. For eksempel, hvad skal være en normal puls og blodtryk. Med hyppig måling dem kan forstås, at alle rettigheder med sundhed.

puls

Det er værd at bemærke, at med pulsen på alt, hvad en lille smule lettere end med trykket. Hans ideelle indikatorer for en rask person i hvile udgør 72 slag i minuttet. For at opnå nøjagtige resultater, er det nødvendigt at måle pulsen flere gange i løbet af dagen.

trykket

Før vi forstå, hvor meget pres skal være en person, er det værd at overveje de grundlæggende begreber. Hvad alt dette pres? Alt ved sikkert, at det er forbundet med hjertet. Hjertemuskulaturen pumper blod og skaber pres på blodkarrene. Det var det for dette pres, og behovet for at følge. De to vigtigste er mængder til måling - systolisk og diastolisk tryk. Sådan at forstå dette? Top blodtryk (systolisk) - indikatorer for hjerte i hans øjeblik af største sammentrækning, jo lavere (diastolisk) - på tidspunktet for maksimal afslapning. Enheder af dataværdier - mmHg

normer

Så hvor meget pres skal være en person? Hvad er normen, og det er allerede en afvigelse? I den medicinske verden anses for at være den ideelle næste Pressure 120/80. Men ved at måle deres præstationer, er det nødvendigt at tage hensyn til forskellige faktorer, afhængigt af hvor det kan være lidt anderledes. Så med en alder af numrene vil stige svagt. Der er undersøgelser, der viser, at trykket i raske kvinder er lidt lavere end for mænd. Det er værd at bemærke, at der også er sådan en ting som arbejdstrykket. Dette er blodtrykket på den person, hvor han føler sig godt tilpas. Og det kan være både over og under normen.

afvigelser

At vide præcis, hvor meget pres skal være en person, er det værd at bemærke, at, hvis det er forskelligt fra det normale, men det er behageligt for den person, der ikke behøver at gå i panik og køre til lægen. Men hvis dit blodtryk er højere eller lavere end normalt, og personen føler er det bedre at se en specialist. Unge bør også holde øje med disse indikatorer og i tilfælde af afvigelser ikke nøle og kontakte din læge.

under standard

Folk, der har lavere end normalt tryk, kaldet hypotensiv. Deres ydeevne kan svinge omkring 90-95 mm Hg - den øverste og 60-65 - i bunden. Men ikke får alt for knyttet til tallene, kan de også være forskellige fra disse parametre, og dermed ville stadig være hypotension. De mest almindelige symptomer på lavt tryk hos mennesker: døsighed, sløvhed, uvilje til at arbejde, hyppig hovedpine og svimmelhed. Udover gipotoniki meteodependent, de reagerer på ændringerne i vejret.

over normen

At vide, hvor meget pres skal være en person, det er værd at overveje, og er højere ideal. For eksempel, for højt blodtryk - det er mennesker, der konstant har øget tryk. Hvis trykket med en sats på en voksen er 120/80, du har forhøjet blodtryk, dette tal er højere - 140/90 mm Hg Hypertension Faren er, at det ofte ikke manifestere sig, og personen kan lære om denne sygdom, når en del af målingen af trykket. Specifikke symptomer på hypertension ikke eksisterer. Indimellem kan der være hovedpine i baghovedet, følelse blodet pulserende i hans ører.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.