FinanserSkatter

Beskatning - hvad er det? Objekter af beskatning

Hver forretningsenhed i gennemførelsen af operationer står over for skat praksis. Derfor for en succesfuld virksomhed er ikke i strid med gældende lovgivning, er det nødvendigt klart at forstå ikke kun essensen af dette begreb, men også til en kompetent politik finanspolitiske planlægning. I artiklen nedenfor vil vi tale om det grundlæggende i systemet og nogle af de regler, der skal følges kyndige iværksættere.

Essensen af beskatning

Kun få mennesker ved, at beskatning - et gammelt ord, som bogstaveligt ment tidligere offer, slavearbejde, og selv de krigsbytte. Fra tidernes morgen, statskassen genopfyldes på forskellige måder, ved den måde, er det ikke altid human. Hver raske og rørige borger simpelthen måtte betale tribut til regeringen for, at han kan leve for sig selv og deres familie i området.

Men med tiden, har retsfølelse i samfundet vokset, og staten er kommet til at forstå mere humane og regulerede måder at genopbygge deres egne kasser. I dag, derfor, skatter - er ikke kun en hyldest til en styrkelse af statens budget, er det en bevidst forpligtelse til forretningsenheder. Derfor næsten hver eneste af os forstår, hvad han betaler de penge til statskassen.

I dag er genstand for beskatning - er enhver ejendom med en del af den værdi, som den iværksætter eller enhver person, der modtager indkomst forpligtet til at betale staten. På trods af den obligatoriske betaling af ydelsen, i de fleste tilfælde, denne procedure er frivillig, hvilket indikerer en høj grad af juridisk bevidsthed moderne borgere.

principper for beskatning

Beskatning - dette er struktureret og reguleret af staten omfattende system, der opererer inden for lovens rammer. Således i Den Russiske Føderation driver en række principper, der svarer til den økonomiske institution:

 1. Universalitet. Det betyder, at forpligtelsen til at genopbygge kasser af alle, både enkeltpersoner og juridiske enheder, der opfylder kravene i skattelovgivningen. Ingen diskriminerende beskatning er ikke per definition.
 2. Ligestilling. Skattetrykket fordeles efter mulighederne i hver enhed og styres af fordelene.
 3. Klarhed. Det fortolkede loven på en konsekvent måde, så hver betaler kan finde oplysninger om sig selv i skatteloven.
 4. Lovlighed. Staten giver en række grunde, som en person er forpligtet til at betale den andel af overskuddet til statskassen.

beskatning metode

Beskatning - en proces, der er reguleret af regeringens politik i flere retninger på samme tid. En af disse er den metode til beregning af skatten på økonomiske enheder. Sidstnævnte er en dynamisk ændring i de finanspolitiske priser, der kan svinge afhængigt af ændringer i størrelsen af budgettet base. I dette aspekt skatter og afgifter - er en kontinuerlig regulering af det volumen Treasury. Så kan henføres til skattemæssige procedurer er som følger:

 • Equal. Det betyder, at hver forretningsenhed pålægges identitet til andre byrde. I øjeblikket næsten ikke brugt, fordi det er forældet.
 • Regressiv. Kendetegnet ved et fald i skatteprocenten i overensstemmelse med en stigning i statskassen databasen. Det er ofte brugt, når niveauet af budgettet afhænger klart defineret beløb, og ikke på niveauet af indkomst i befolkningen.
 • Progressive. Retsakter tilbage på regressiv, er meget udbredt i Den Russiske Føderation.
 • Proportional. Kendetegnet ved en fast sats og varierer afhængigt af dynamikken i indkomstniveauet for forretningsenheder.

sorter af skatter

Formålet med beskatning - er kontrolleret opfyldning af statskassen, så organiseringen af processen med udviklingen af juridiske bevidsthed i samfundet er der alle nye typer af afgifter, som er yderligere opdelt i undertyper. Blandt disse er følgende:

 1. Ved betalingsmåden: direkte (proportional med graden af indkomst) og indirekte (udtrykt som et tillæg på prisen på varer, som dækker forbrugerne). Også i praksis, et forenklet skattesystem (en særlig ordning for små virksomheder).
 2. På detaljerne i brug: generelt (opkræves til finansiering af de nationale mål), specifikke (har et snævert fokus på dækning - for eksempel, når man betaler skat af brændstoforganer falder i vejfonde).
 3. Ifølge fordelingen af pladser: public (indbetales på en centraliseret skattemyndighed tjenesteydelser) og lokale (beregnet til at dække omkostningerne ved intra-tegn).

skat funktion

Afgifter - en kontinuerligt arbejdende mekanisme, der udfører en række funktioner:

 1. Finanspolitiske aktiviteter. Det er grundlæggende og er i færd med at regulering og dannelsen af statskassen midler til at fremme deres korrekt og ensartet fordeling i forhold til de lokale behov.
 2. Distributionsaktiviteter. Også det kaldes social fordi udfører en udlignende funktion mellem de forskellige dele af befolkningen. Med andre ord, en del af bidraget fra forretningsenheder i budgettet er afsat til at dække udgifterne til sårbare i samfundet.
 3. Regulatory aktiviteter. Det opretholder balancen mellem økonomiske processer inden for staten, samt akkumulere midler til at udfylde de økonomiske huller i nogle offentlige sektor.

Essensen af skattepolitikken af virksomheden

For iværksætteren genstand for beskatning - det er hans egen erhvervsindkomst, og derfor deler det, som regel, er ikke særligt ønskværdigt. For at minimere omkostningerne og eliminere overtrædelser af loven risici, den forretningsenhed er vigtigt at vælge en kompetent skattepolitik. Disse foranstaltninger skal følges under gennemførelsen af operationer.

På dens dannelse skattepolitikken i selskabet dækker følgende aktivitetsområder en forretningsenhed:

 • Først skal vi definere mulige belastning skattebyrden, og mere - med en visning af sin virksomhed;
 • når du skulle beslutte at planlægge og fristen for betaling af forpligtelser over for budget, der vil være mest behageligt for den rettidige gennemførelse inden for rammerne af den gældende lovgivning;
 • mindst værd at tænke over investeringsspørgsmål, samt den metode til fordeling af årets resultat (ikke at forveksle med udtrykket, resultat før skat - er et lidt anderledes koncept, men om det nedenfor).

Skattetrykket i virksomheden

Skat belastning eller byrde, som det er almindeligt kaldes, er forholdet mellem midler udbetalt til virksomheden forretningsenhed pengekasse den samlede vægt af indtægter rapporteringsperiode. Dette er sandsynligvis den mest følsomme emne blandt forretningsfolk, fordi han bare er ligeglad iværksættere, der opfylder betingelserne for den forenklede (patent) betalingssystem af fiskale forpligtelser. Patent beskatning - et specielt system, som erstatter en række afgifter (personlig indkomstskat, moms og forpligtelsen på ejendommen), og væsentligt forenkler driften af iværksætter.

Med hensyn til de andre enheder, skal de konstant at overvåge forholdet mellem skattetrykket i forhold til indtægter, vareforbrug og den samlede værdi af aktiver, der er involveret i produktionen. I tilfælde af en betydelig del af produktionen bør henvise til indførelsen af mere effektiv skattepolitik i virksomheden.

Sådan oprettes en effektiv skatteprocent strategi

Ikke alle virksomheder har brug for i foranstaltninger til forbedring af skat strategi. Ofte denne procedure gælder kun for de enheder, der betaler i statskassen mere end en tredjedel af den mængde merværdi for sine produkter. Da der i dette tilfælde ikke kun gøre de mister en betydelig andel af nettoresultatet, men de månedlige bruge ressourcer af forældede aktiver. Efter alt, resultat før skat - dette er ikke en dimensionsløs størrelse, og endda en tendens til at ende det på den mest uventede øjeblik, især når analfabeter finanspolitik i virksomheden.

Derfor er det vigtigt at objektivt at vurdere den politik, som selskabet. Det betyder, at det er nødvendigt at bestemme balancen af involvering i produktionen af sine egne midler, at vurdere de risici, der er i modstrid med den gældende lovgivning, samt en kvalitativ vurdering af gennemførelsen af strategien i praksis, fordi det ofte ikke er overholdt alle sine poster.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.