FinanserSkatter

PIT størrelse i Rusland. Størrelsen af fradraget for den personlige indkomstskat

Mange skatteydere er interesseret i størrelsen af den personlige indkomstskat i 2016. Denne betaling er et tegn, måske hver arbejdsdag person, og iværksætter. Så du bør være særlig opmærksom på ham. I dag forsøger vi at forstå alt, hvad der kan vedrøre denne skat. For eksempel, hvor mange vil betale, hvem der skal gøre det, er der nogen måde at undgå dette "bidrag" til statskassen. Hvad skal der til? At forstå er ikke så hårdt på problemet. Men den erhvervede viden vil hjælpe dig i fremtiden. Især så snart du har den ene eller den anden indtægt. På sådanne tidspunkter personlig indkomstskat spiller en vigtig rolle. Lad os gå videre til studiet af vores nuværende tema. Du er nødt til at overveje en masse nuancer.

definition

PIT størrelse - er naturligvis vigtigt. Men det er værd at tænke, når du forstår, hvad det handler om. Hvilken slags skat er? Hvem og hvornår det kan betale sig? Måske har du og han er ikke bekymret på alle? Så giver det ingen mening at "grave" i detaljerne i vores dagens emne.

Faktisk personlig indkomstskat - en skat, der betales af alle borgere med indkomst. Det kaldes også indkomst. Det er en vis mængde, der er fratrukket de penge, du modtager. Og uanset hvilken måde - fra personlige aktiviteter eller i form af løn. En gevinst - gav det en del af statskassen. Det er disse regler gælder i det område af Den Russiske Føderation.

der betaler

Hvem skal foretage de relevante betalinger? Det er ikke svært at gætte, at spørgsmålet vedrører alle raske borgere. Mere specifikt voksen og i stand til skatteyderne. Især hvis de har nogle indtægter. Det vil sige, hvis du ikke arbejder og ikke får nogen penge (pensioner og social støtte anses ikke stipendium, også), så du er fritaget for at betale.

Men arbejder borger må nødvendigvis producere den tilsvarende betaling. Mere præcist er det normalt gør arbejdsgiveren, i tilfælde af formel beskæftigelse. Men størrelsen af den personlige indkomstskat er stadig af interesse for mange. Vi skal faktisk vide, hvor meget staten holder af vores overskud!

Desuden er afgift på alle indtægter fra salg af ejendom (husleje, salg), et overskud for det område i Den Russiske Føderation, gevinster og andre indtægter. Men der er undtagelser.

Vi betaler ikke

Hvilke undtagelser mener du? Når størrelsen af den personlige indkomstskat i den russiske borger ikke vil bekymre sig? Og under alle omstændigheder har han ret til unddragelse af betalingen, men lovligt? Ærligt, meget få undtagelser.

Donationer og arv fra pårørende er ikke omfattet af indkomstskat. Bare husk på, at hører til de nærmeste slægtninge:

 • ægtefæller;
 • bedsteforældre;
 • forældre;
 • børn;
 • brødre og søstre;
 • børnebørn.

Kun donationer og arv af disse kategorier af borgere (selv summariske / modtagere) er ikke omfattet af vores aktuelle levering. Med resten af overskuddet kommer til at betale en vis procentdel af de penge. Desuden er de ikke underlagt personlig indkomstskat en fast ejendom transaktion, som er ejet af mere end 3 år. Det er alle de undtagelser fra reglen.

mindste

PIT størrelse kan variere. Det hele afhænger af situationen. For eksempel, nogle gange kan man finde skatten på personlig indkomst i mængden af 9% af overskuddet. Dette er ikke den mest hyppige, men det sker. I hvilke tilfælde?

Hvis du får en fortjeneste fra de såkaldte realkreditobligationer udstedt før 1. januar, 2007, enten ved pant certifikater. Desuden vil mængden af personlig indkomstskat af udbytte, der er udstedt før 2015 (inklusive) være 9% af de modtagne midler, du. Dette er den mindste rente, der kan opstå kun i Rusland.

overordnet

Som du kan gætte, er der andre scenarier. Desuden kan en komplet liste altid ses med en detaljeret kommentar på den officielle hjemmeside for Federal Tax Service i Rusland. Der vil være klart opdelte alle poster for skat i en eller anden grad.

Men hvis du undersøger disse oplysninger vil være relativt nemt at blive forvirret. Efter alt, renter i dagens spørgsmål er mere end nok. Er du interesseret i personlig indkomstskat? Mængden af skat i denne konventionelle koncept er 13%. Hvad betyder det?

Ikke noget særligt. Bare i Rusland indkomstskatten er oftest findes i form af 13% af overskuddet dig. Dette er normalt. Det er kun i nogle ekstraordinære situationer kan øge eller mindske.

Bare husk, at sådan er størrelsen af den personlige indkomstskat. Med løn, salg af fast ejendom og andre transaktioner podrabotok. 13% - er det beløb, der normalt opkræves til skatteyderne. Resten af skattesatser anses for at være særlige tilfælde. Men de er værd at vide, også. Måske bliver du nødt til at betale meget mere end du forventer!

ikke standard

Nu et par undtagelser deres regler. Bestem mængden af personlig indkomstskat er ikke så svært. Især hvis du ved, hvornår og hvad renten er indstillet. Generelt er det skal betale 13% - vi har allerede fundet. Og i nogle tilfælde "mindst" put, også. Men for enhver situation, du er nødt til at betale staten mere?

For eksempel, hvis du modtager indtægter fra obligationer. Men her er det vigtigt at overveje, at et obligatorisk organisation skal udstedes uden Den Russiske Føderation. I denne situation, du bare nødt til at betale 15% af din indkomst.

For alle præmier og gevinster har deres egne begrænsninger også. PIT størrelse i dette tilfælde vil være så meget som 35 procent! Hertil kommer, at denne form for regel gælder for overskuddet fra bankindskud, hvis den overstiger den veldefinerede størrelse. Som du kan se, ikke for alt og bare i dagens udgave. Indkomstskat - noget meget vanskeligt, hvis ikke gå i detaljer med dette. Men det er ikke alt. Der er en anden vigtig ting. Og det glemme er ikke nødvendig.

udlændinge

Fra indkomstskat ikke undslippe nogen. Det skal betale og beboere i landet, og ikke-residenter. Kun i forskellige mængder. PIT størrelse i Rusland for et "lokale" skatteyderne ofte sat som 13%. Men udlændinge i dette område er mindre heldige.

Hvorfor? De bliver nødt til at betale mange gange mere. Hvor meget? Uanset hvor det viser et overskud er sådanne borgere forpligtet til at give 30% af modtagne indtægter i Rusland. En signifikant mængde af som kræves for at blive indsamlet fra skatteyderne. I denne henseende de russiske borgere var mere heldige. De betaler til statskassen behov næsten 2 gange mindre.

fradrag

Ikke desto mindre er størrelsen af personlig indkomstskat - dette er ikke det vigtigste. Der er i vores nuværende problem, og sådanne øjeblikke, der glæde skatteyderne. Dette er den såkaldte skattefradrag. Sagen er, at de tiltrækker mange. I Rusland er det muligt at genvinde en del af pengene brugt til visse tjenester, hvis du har skattepligtig indkomst.

Størrelsen af fradraget for den personlige indkomstskat er ens - 13%. Men de nøjagtige beløb er fastsat, afhængigt af dit forbrug. For eksempel, når det kommer til fast ejendom, så det maksimale, der kan returneres - det er 260 tusind rubler. For resten, bare tage hensyn til tilbagebetaling af 13% af omkostningerne.

Derudover er der også et særligt fradrag, som er relateret til lønnen. Det kaldes "børn." Størrelsen af fradraget for den personlige indkomstskat i dette tilfælde er 1 400 rubler per barn. Og for to, også. Men for det tredje og efterfølgende - 3 000. Den samme beløb vil blive fratrukket i tilfælde af at opfostre et barn med et handicap.

Hvornår og til hvad du kan få en refusion? Som vi har set, for børnene. Men der er andre sager. For eksempel, for modtagelse af disse eller andre betalte tjenester, køb af fast ejendom (herunder pantebreve), samt til uddannelse og behandling. Disse er de mest almindelige muligheder.

Proceduren og vilkår

PIT størrelse er allerede kendt. Og de mulige scenarier, også. Men nu er det nødvendigt at vide, i hvilket nummer du har brug for at gøre vores aktuelle betaling. Generelt indkomstskatten kræver rapportering. Det ser ud inden den 30. april hvert år. Og rapporten vil være for det foregående år. Men betalingen af den personlige indkomstskat er mulig indtil den 15. juli. Oftest er der en udbetaling. Det er produceret af 30. april sammen med leveringen af selvangivelsen. Hvis du er officielt ansat og ikke har nogen penge, bortset fra lønninger, så timingen kan ikke bekymre dig - det er det ansvar vil falde på skuldrene af din arbejdsgiver.

Fradraget kan også være modtaget inden for 3 år fra tidspunktet for transaktionen. Men jo før jo bedre. Det anbefales normalt i et år til at udstede passende restitution. Gør det ikke så svært. Er tilstrækkelig til at producere en specifik liste over dokumenter. Det varierer, afhængigt af situationen, men generelt er stadig en enkelt:

 • Pas (kopi);
 • ansøgning om fradrag (hvilket indikerer kontooplysninger og grundene til appel de);
 • Erklæring (3-PIT);
 • Baggrund 2-PIT;
 • kopi af beskæftigelsesforløb;
 • snils;
 • INN;
 • pension certifikat (for pensionister);
 • en vielsesattest / skilsmisse / fødsel af børn;
 • adkomstdokumenter (for fast ejendom);
 • akkreditering og licensen af en institution (normalt til medicinsk og universiteter);
 • kontrakt, som en transaktion (salg, service levering, kontrakten med universitetet);
 • stundenta certifikat (for studerende);
 • checks og kvitteringer, der beviser dine udgifter.

Som du kan se, er mulighederne mange. Efter at indsamle de nødvendige dokumenter, der gælder for skattekontoret i dit område og vente. Efter omkring en måned eller to vil du svare vil være fradragsberettiget eller ej.

Hvis svaret er du nødt til at vente lidt længere. Det foretaget overførsel af penge, også, maksimum omkring 2 måneder. Ved registrering i gennemsnit tager det cirka seks måneder. Nu er det klart, hvad størrelsen af den personlige indkomstskat betales af dem, eller andre borgere, og hvilke fradrag de kan få.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.