FinanserSkatter

Indkomstskat - tilbagebetaling

Skatter er den vigtigste form for direkte betalinger, der er opkrævet af både juridiske og fysiske personer, der er defineret som en indtægt skat. Sådanne afgifter fratrækkes den samlede indkomst, det vil sige fra bruttoløn for det forløbne år. Desuden kan skatter fratrækkes den nuværende og månedlige indkomst. Normalt er det ligner en engangsbetaling.

Hvis lønnen er mindre end det beløb, der er skattepligtig, er de fradrag ikke gjort. I vores land, er ikke omfattet af pensions- afgifter.

Indkomst omfattet af skatteopkrævning bestemmes ved at fratrække 13% af det samlede beløb optjent, under hensyntagen til alle fordele og rabatter, som har et retsgrundlag.

Afgiftspligtige borgere, uanset om de har eller ikke har fast bopæl i Rusland. Den vigtigste ting, at de var på det område af Den Russiske Føderation om 13 dage eller mere.

Mange mennesker spekulerer på, hvordan at returnere indkomstskatten, hvis der er en fordel, men som til at bruge det, de ikke kender. Dette er en forholdsvis kompliceret procedure, efterfulgt af bureaukratiske forsinkelser. Det er nødvendigt, at der fremlægges en angivelse af skatter, ansøge om tilbagelevering af de skattemæssige midler, samt ansøgningen om fradrag. Når du første gang kom ind i denne situation, er det bedre at overlade de dokumenter til at udstede en juridisk kompetent person på dette område.

Hvem kan genvinde indkomstskat, finde ud af følgende. Man køber en første ejendom, er fuldt berettiget til tilbagebetaling i mængden af 260 tusind rubler, hvis dokumentet på ejendommen højre opnås efter den første januar 2008. Når registreringen af transaktionen inden denne dato, kan returneres til de penge i beløb på op til 130 000 rubler. Sommetider stridigheder tilbagelevering af afgiften bliver løst i retten. Dette sker i tilfælde, hvor en borger ikke er enig i den afgørelse, som Skat inspektorat. Normalt er det beløb, der overstiger de officielle skattefradrag.

I realkreditlån, kan låntageren returnere skat på 13% indkomst fratrukket momsbeløbet.

Solgt ejendommen, som var ejet af mere end tre år, er ejendom fradrag ikke beregnet. Det vil sige, at pengene fra salget, såsom lejligheder, ikke beskattes. En sådan regel er begrundet i fortilfælde, der opstod i 2009.

Siden hvornår der er en nedtælling periode på tre år. eksempel:

Du fik en lejlighed, du har det ombyttet, eller indgået en kontrakt af husleje, derfor, i starten af perioden, vil blive betragtet som det tidspunkt, hvor jeg blev gjort til at registrere en ejendom i regpalate. I så fald, hvis du har købt ejendom i den nye bygning, nedtællingen starter fra det øjeblik, hvor du får dine hænder på et bevis for ejerskab. Går arvede ejendom - besiddelse af det efter testators død. Hvis din lejlighed er blevet samarbejdsvillig, at efter alle betalinger er blevet foretaget, skal påbegyndes uopsigelighed.

Hvad et privilegium for indkomstskat eksisterer i vore dage? Som vi ved, den grundlæggende skatteprocent er 13%. På dette grundlag beregnes og betales personlig indkomstskat. Jeg fandt en masse sager, hvor en person, der har betalt afgiften allerede har ret til at returnere det, hvis der er legitime grunde til at gøre det.

Tilbagebetaling kan realiseres i følgende situationer:

  1. Da hans eget hus er bygget;
  2. Når du køber en bil, private huse eller lejligheder;
  3. Ved ansøgning om et lån eller et lån til bolig eller realkreditlån;
  4. Undervisning børn eller privat undersøgelse;
  5. Når du køber medicin eller behandling;
  6. Når du køber forsikring LCA;
  7. Når frivillig pensionsforsikring;
  8. Når donationer af kirken;
  9. Ved udførelse af velgørenhed.

Hvis indkomstskatten ikke er muligt at vende tilbage i den nærmeste fremtid, er det ikke nødvendigt at fortvivle. Der er en officiel sigt, hvor du kan vende tilbage til at gentage proceduren. Han er tre år.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.