FinanserSkatter

Bidrag til ikke-budgetterede midler: timing og ansvar

Størstedelen af befolkningen er russiske medarbejdere. For det arbejde, de er betalt. En virksomhed er påkrævet for hver medarbejder at yde bidrag til de midler uden for budgettet.

En person, der er registreret som en individuel iværksætter, gør betalinger. Og mængden af fradrag afhænger ikke modtaget forretningsmand overskud eller ej. Selv hvis inden for et år iværksætteren ikke foretage nogen aktivitet, er han forpligtet til at foretage betalinger til ikke-budgetterede midler:

- FSS;

- FIU;

- FFOMS.

overførsler Forsikring er nødvendige for at betale fuldt ud op til 31,12 af det pågældende år. Bidrag til extrabudgetary der er etableret i 2012 i følgende mængder:

- FFOMS - 5,10%;

- PFR - 22%;

- FSS - 2,9%.

Som et resultat, er belastningen forsikret for arbejdstagere og iværksættere i 2012 til 30%. Forretning giver ikke nogen fordele. Udgangspunktet for fastlæggelse af bidragene er størrelsen af mindstelønnen, oprettet den 2012/01/01, det konstituerende og 4611 rubler. For at beregne afgiften for året, bør dette tal ganges med 12 måneder.

Bidrag til pensionsfonden er fordelt i to dele: den forsikring - 16% finansieret - 6%. Men ved beregningen af bidrag skal være opmærksom på, at iværksættere er født før 1967, foretage betalinger kun til forsikringsselskabet del. Folk yngre end foretage alle betalinger i fuld.

Bidrag til sociale fonde producere følgende kategorier af personer:

- Individuelle iværksættere, juridiske enheder og borgere, som ikke IP. Denne kategori gør betalinger og andre vederlag til de ansatte medarbejdere. Bidragydere i dette tilfælde henvises til de arbejdsgivere. De fleste af de betalinger, de foretager til enkeltpersoner, er lønnen for de ansatte.

- Individuelle iværksættere, notarer, advokater, der er beskæftiget i privat praksis, men ikke gør betalinger til enkeltpersoner.

Siden 2012 er arbejdsgivere forpligtet til at foretage fradrag for udenlandske statsborgere opholder sig midlertidigt i det område af Den Russiske Føderation. I år markerede en anden nyskabelse. Udvidet listen over organisationer, der er berettigede til beregning af bidrag til de budgetmidler bruger lavere takster. De er:

- købmænd, der betaler UTII;

- organisationer, der deltager i velgørende arbejde og anvende den forenklede skattesystemet;

- non-profit organisationer, der er involveret i aktiviteter inden for videnskabelig udvikling og forskning, kultur, sport, kunst, sundhed og sociale ydelser;

- organisationer, der beskæftiger sig med ingeniørvirksomhed (men undtagelser er virksomheder, der har indgået aftaler med de økonomiske zoner administrationer).

Hvis der ikke er blevet gjort bidrag til sociale fonde til tiden, at organisationen for det pålægges ansvar. Særlige organer kan opkræve gebyrer på et obligatorisk grundlag. Men som overopladning sanktioner og bøder.

I tilfælde af, at betalinger til ikke-budgetterede midler er blevet gjort på det forkerte tidspunkt, for hvert enkelt forsømt dag organisation skal betale en bøde. deres størrelse er 1/300 af den refinansiering satsen for Central Bank of Den Russiske Føderation. Hvis arbejdsgiveren ikke fuldt ud har betalt eller ikke gjort bidrag til fonden, udstedte han en bøde på 20% af det underbetalte beløb. Men når en virksomhed med en bestemt hensigt er ikke at foretage betalinger, uden for budgettet midler har al mulig ret til at opkræve et ekstra gebyr på 40%.

Organisationer med lyuboyu form for ejerskab, ud over IP, er forpligtet til at indsende rapporter til pensionsfonden inden den 1. marts. På 2012/01/01 for iværksættere har brug for er kun en afstemning af betalinger.

Hver organisation for rettidig betaling og indsendelse af rapporter er ansvarlig regnskabschef og hoved. I tilfælde af forsætlige overtrædelser kan de pålægge administrative og strafferetlige sanktioner.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.