Nyheder og SamfundNatur

Katte caracals - dygtige rovdyr!

Katte caracals kaldte en anden ørken eller steppe los, bortset fra Sahara ørkenen, der bor i Afrika, og i det sydvestlige Asien. På trods af navnet, at lossen rovdyr har intet at gøre, er der kun en vis lighed i udseende. I nogle områder, dyr er så mange, at de lokale ødelægge dem som skadedyr angriber husdyr, men stadig i Asien og Nordafrika caracals sjældne.

Tidligere katte sameksisterede i samme område med geparder, men nu foretrækker at bo tættere på Serval. De lever i krat, skove, stenet terræn, sletter. Ideel til deres levesteder egnet skovkanten, dreje ind på sletten. Området påvirker også farven på pelsen på et dyr, så der er katte caracals brun, gul, rød. Belly lettere end tilbage, om det der er mange pletter. Næsepartiet er bemærkelsesværdige mørke aftegninger omkring øjnene, ørerne store og opsige lange sorte kvaster. De ældre medlemmer af katten, så de er længere.

Hunnerne vejer op til 13 kg, hanner - omkring 20 kg, krop længde - fra 60 cm til 90 cm, halen er ca. 30 cm Disse dimensioner taler for sig selv og give en idé om, hvor stor kat caracal.. dyr foto er væsentlig forskellig fra den sædvanlige billede af en huskat, det er en typisk repræsentant for rovdyr. Dens kraftfulde hind ben gør det muligt at hoppe op til 5 meter i længden, og starter fra jorden og flyve op op, så dyret er i stand til at fange fuglen allerede finder slukket.

Steppe lossen foretrækker at bo alene, den eneste undtagelse er den parring periode. Hvis der stadig kan krydses den måde hanner, hunnerne i deres område ingen vil lide, de tager besiddelse fra 4 til 60 km i Afrika, og asiatiske repræsentanter så generelt tager op til 300 km firkantet. Katte caracals foretrækker at parre sig, når de ikke er truet af sult. Hunnerne give sig til kende via urinen med feromoner og en slags hoste, som signaler i ægteskabet appel. Killinger dukke op i perioden fra oktober til februar, men det hele afhænger af den enkelte levesteder.

Kat beskytter deres unger på op til fire måneder, fodring børnene, trække dem fra sted til sted. Killinger er helt uafhængige i seks måneder. Kæledyr er primært nataktive, men nogle gange de kan ses i løbet af dagen. Katte caracals har perfekt hørelse, som hjælper dem opspore ofre, visionen bruges til præcis vejledning om til genstand for angreb. Rovdyr spiser kun animalske fødevarer: fugle, små aber, gnavere, antiloper, harer, hyraxes, krybdyr. De kan ikke kun dræbe dyret overlegen i forhold til deres vægt, men også afværge andre jægere fra deres bytte.

Nogle gange kan det være indeholdt i caracal kat som et kæledyr. Dens pris er temmelig stor, og fodre rovdyr kan ikke alle, så i kun velhavende mennesker kan se steppe trav. Animal udstyret med et udviklet intellekt, så det kan være en masse at lære og tamme, men vi bør ikke glemme sin oprindelse og medfødte instinkter. Ikke velopdragen hund kan udgøre en fare, selv for værten.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.