SundhedAlternativ medicin

Sådan helbredelse en alkoholiker uden hans ønske folkemusik retsmidler? Behandling af alkoholisme uden kendskab til patientens

Alkoholmisbrug er den mest almindelige afhængighed i vores land. Ofte folk, der lider af denne sygdom ikke har evne eller styrke til at kæmpe mod deres egne svagheder. Sådan helbredelse en alkoholiker uden sine lyster? Så spørgsmålet er rejst af mange slægtninge til den syge, fordi adressen i en specialiseret medicinsk institution i dette tilfælde er simpelthen urealistisk. Lad os få bekendtskab med de mest populære metoder til behandling af latente alkoholikere.

Som et ønske om at overvinde afhængighed?

Sådan helbredelse alkoholisme uden kendskab til patienten? Mange eksperter mener, forsøg på at klare den frygtelige sygdom uden ønske om offeret fiaskoer. Hvis alkoholikeren ikke anser sig selv som sådan, for at levere ham fra afhængighed er næsten umuligt, og ingen ydre påvirkning vil ikke bringe den korrekte resultat. Hvorfor er patientens pårørende tør tage handling, som i de fleste tilfælde føre til fiasko? Standarden forklaring på dette er den tilstand af fortvivlelse, hvor bor de fleste af de mennesker tæt på patienten. Først og fremmest, er du nødt til at tage højde for, at alkoholisme er en temmelig alvorlig sygdom, der påvirker ikke blot det fysiske, men også den sindstilstand.

Den farlige behandling uden at vide det?

Cure en alkoholiker uden hans viden simpelthen ikke kan være, fordi du ikke kun vil forbedre sundheden for hans krop, men også påvirkningen fra et synspunkt i psykologi ved sjælen. Hvis patienten ikke anser sig selv som sådan, kan du se en betydelig bølge af negativitet og benægtelse, der kunne ophæve alle bestræbelser. Et positivt resultat er kun mulig, hvis alkoholikeren indrømmer det eksisterende problem, og han er forpligtet til at løse det. Denne position giver personen fagmand så meget som muligt behandlingsmuligheder.

Staten codependency og metoder til håndtering af dem

Hvis en person er i konstant stiller spørgsmål om, hvordan man kan helbrede alkoholisme uden kendskab til at drikke, mest af alt, var han i en tilstand af codependency, er det også ekstremt farligt. Lider af denne betingelse i første omgang den nærmeste pårørende, som dagligt observere den moralske fald offer for menneskelig afhængighed. I denne situation er det første, du skal gøre - for at håndtere deres egen mentale problem. Det kræver et stykke tid til at frigøre sig fra de eksisterende dårligdomme og begynde at leve for dig selv. Kun et klart sind og respekt for hans personlighed vil hjælpe dig til at hjælpe pårørende. Hvis du ikke kan klare den codependent på egen hånd, skal du sørge for at konsultere en specialist - psykolog.

Hvad kan du lære en specialist?

For at finde svaret på spørgsmålet om, hvordan man kan helbrede alkoholisme uden ønske om at drikke, bør også rettes til en professionel, der har stor erfaring med at håndtere denne kategori af mennesker. Med dette scenario, vil den interesserede part modtage detaljerede råd om, hvilke foranstaltninger der skal træffes, og hvordan man taler til ofrene. Disse oplysninger vil helt sikkert være meget nyttig til behandling af alkoholikere, også i tilfælde af, at han ikke ved om det. Når du vælger en specialist, som du ønsker at anvende, meget nøje at undersøge de anmeldelser af hans arbejde. Desværre, i vor tid, et stort antal charlataner får en medicinsk licens og udføre relaterede aktiviteter, men frugterne af deres arbejde ikke bringer det ønskede resultat.

Grundlæggende principper for en ideel behandling

Sådan helbredelse en alkoholiker uden hans ønske og at helbrede patienten overhovedet er muligt? Som svar på det andet af de stillede spørgsmål, de fleste eksperter er tilbøjelige til at et negativt svar. Zapivshego og nedbrudt patient til at helbrede umulig hundrede procent. En sådan erklæring er normalt ganske pessimistisk indflydelse på sine omgivelser. Men du behøver ikke dvæle ved det lød diagnosen - selv hvis du ikke kan hjælpe en elsket en til fulde, have en betydelig positiv effekt stadig er i kraft. Så, hvad er nødvendigt for dannelsen af staten af remission? Først og fremmest skal du bruge:

 • Bevidsthed om problemet med ofrene og give udtryk for deres ønsker til at opgive alkohol.
 • Afvisning af alkohol i enhver manifestation, og i et vilkårligt antal (ingen pauser).
 • Udvælgelse af den nødvendige behandlingsmetode (kodende kan anvendes, hypnose og andre fremgangsmåder).
 • Permanent kontrol af behandlingen af ofre, hvis det er nødvendigt, bistand og støtte.

Grundlæggende teknikker hemmelig behandling i hjemmet

Som svar på et spørgsmål om, hvordan man kan helbrede en alkoholiker uden begær, er der to hovedområder helbredende teknikker. De ser på følgende måde:

 • Virkningen af naturlig vegetabilsk eller animalsk oprindelse med henblik på at skabe ubehagelige associationer med alkoholholdige drikkevarer. Typisk, i disse situationer, bruge forskellige urter, når de kombineres med den alkoholiske komponent dannes bivirkninger, der er udtrykt i den emetiske refleks og betydelig forringelse sundhedsstatus. Med regelmæssig udseende ubehag efter at have drukket alkohol begynder patienten at associere med hinanden disse begivenheder.
 • Plots og andre mystiske ritualer. En alkoholisk ikke er gættet, er ritualer udføres på tidspunktet for en sund søvn. Effektiviteten af disse teknikker er stadig et stort spørgsmål, fordi de ikke har noget videnskabeligt grundlag. Under alle omstændigheder, disse teknikker har også deres egne tilhængere.

Folks opskrift: tinktur Lycopodium

Sådan helbredelse en alkoholiker i hjemmet? En af de mest populære svar på dette spørgsmål er brugen af en plante kaldet mos. Denne unikke flora i verden bliver brugt i folkemedicinen i årtier, hele tiden fik han berømmelse ganske effektiv, effektive midler. Behandlingsforløbet varer cirka en uge og udført ifølge følgende skema: 50-100 milliliter organer (fem procent) dagligt, en gang. Når drikken blev anvendt, er den alkoholiske kræves for at give et lille stykke vat dyppet i vodka eller alkohol. Barske lugt provokerer emetisk reaktion og forårsage aversion.

Ved at vælge en sådan behandling bør gives til rapporten, at selv sådan en simpel ved første øjekast, den metode har en række kontraindikationer. Sagen er, at planten er giftig og kan føre til udvikling eller forværring af sygdomme. Beslutter at behandle alkoholikere sådan metode i hemmelighed, skal du sørge for at sikre, at det ikke lider af mavesår, tuberkulose eller astma. Desuden er denne teknik kontraindiceret til personer over 50 år.

Lægemidlet te på baggrund af plantestoffer

Sådan helbredelse alkoholisme uden kendskab til patienten? Du kan tilbyde ham en bred vifte af urteteer, for ikke at nævne om effekten, som de kan føre. Den positive virkning på den menneskelige krop har forskellige gebyrer vegetabilske komponenter, fx en blanding af Artemisia, Hypericum, timian og tranebær i forhold 3/2/5/1. En anden god opskrift involverer brugen af bouillon-baserede havre og calendula blomster. At starte infusion fremstilles rå havre, og så er det allerede tilføjet tørre blomsterstande (ca. 100 gram pr tre liter væske). Denne drik påføres tre gange om dagen i en dosis på 200 milliliter.

Opskrift af grøntsagssaft

Lad os snakke videre om, hvordan man kan helbrede en alkoholiker uden hans viden om folkemusik retsmidler. Blandt den ældre generation er meget populære helbredende safter, der modvirker en persons ønske om at drikke alkohol overhovedet. Til fremstilling af en populær drik mix kræves i lige store mængder almindelig kål juice og granatæble frø. Brug et sådant værktøj bør være mindst fire gange om dagen i ca. 100 milliliter før måltider.

Nyttige egenskaber møg svamp

På spørgsmålet om, hvordan man kan helbrede en alkoholiker uden hans viden, kan du også hjælpe og svamp bille - et spiseligt produkt, og under visse betingelser, og meget nyttigt. Hvordan til at anvende disse svampe? Recept behandling er ganske enkel: de kan koges eller steges, og derefter spise med den sædvanlige side parabol. En vigtig begrænsning: samtidig med møg bør ikke drikke alkohol - det kan føre til en betydelig forgiftning. svamp behandling udføres strengt inden for de perioder af patientens afvisning af en betydelig mængde vodka og andre skadelige drikkevarer. Hvad er meningen med denne teknik? Efter at have modtaget sin champignon lille mængde ophobet i kroppen, hvis patienten anvendte en drink næste dag, vil han føler trang til at kaste op - en følelse vil føre til dannelsen af en stærk aversion mod drinks.

Hvad er en levende sten, og hvordan det bruges?

For information om hvordan man kan helbrede en alkoholiker uden hans viden om folkemusik retsmidler, der er kendt i middelalderen. I vores land, til dette formål bruger vi en enestående natur produkt kaldet levende sten (eller salvelsesfulde salt). Selv i tider med store prinser, det er et middel til hemmeligt at give fulderikker til behandling. De siger, at det har bragt positive resultater. Hvordan forbereder medicin baseret på denne sag? Ordningen er meget enkel: i et halvt glas ren medicinsk alkohol sættes ca. en spiseskefuld af usædvanlige salte, fik blandingen lov til at fordøje for ca. 72 timer. Efter healing sammensætning er klar, er det taget i en lille mængde (ca. syv dråber) razovo.

Enkel og effektiv grøn te

Sådan helbredelse en alkoholiker hjemme den mest enkle og overkommelige? Mærkeligt nok, men meget effektiv produkt er en almindelig grøn te. Han ikke kun perfekt fjerner giftstoffer, men også bidrager til at bekæmpe med dvælende fuldskab. denne plante anbefales at bruge på hvilken måde? Obligatorisk:

 • Tebladene brygget og sættes til andre drikkevarer, der bruger patienten (herunder sort te).
 • Dampet blade og tilsættes andre fødevarer: stegte, kogte, første kurser og salater. Du kan bruge dem som tilsætningsstof til enhver kød ubegrænset antal gange om dagen.

Sådanne organer har ingen bivirkninger på kroppen og har en generel gunstig virkning.

De mest originale og kontroversielle metoder

Leder du efter et svar på spørgsmålet om, hvordan man kan helbrede en alkoholiker, hvis han ikke ønsker det, kan du finde de mest originale og kontroversielle opskrifter. Den mest underholdende metode er som følger:

 • Lugte ild fra birketræ, drysset med sukker, i et par dage.
 • Anvendelsen af tinktur baseret på moonshine og beskæres humane negle - sådan blanding fremstilles inden for ti dage.
 • Tilføjelse alkohol grønne bugs (især i vodka).
 • Talrige bistik i nogle tilfælde føre til dannelsen af negative holdninger til alkohol.
 • Anvendelsen af en betydelig mængde af honning som fylder calciummangel kan medføre svigt af vane.
 • Brugen af berberis fører også til dannelsen af ikke-skadelige drikke.

Konspirationer og behandling af billeder

Er det muligt at kurere en alkoholiker ved billede? Typisk har en sådan fremgangsmåde okkult motiveret. Plots kan læses ikke kun over den sovende mand, men også på hans fotografi. Denne løsning er meget praktisk, hvis nære slægtninge forsøger at helbrede en patient uden hans viden eller ønske. Brug magi troldmænd er ofte gået i arv fra generation til generation, de er nødt til at læse en person, der har en tilsvarende talent. Desuden bør det bemærkes, at sådanne metoder også kræve en vis regelmæssighed.

Hvorfor kan det være farligt?

Hvis du finder din egen løsning på, hvordan man kan helbrede en alkoholiker uden hans viden derhjemme, være yderst forsigtig. Folk retsmidler er ikke mindre farlig end narkotika, og kan også provokere alvorlige konsekvenser. opstår De højeste risici, hvis en alkoholiker lider nogen alvorlig kronisk sygdom, eller har en meget høj alder. Under alle omstændigheder, at patienten, uden at vide, at han bliver behandlet, vil ikke være i stand til at forstå, hvad der forårsagede den pludselige ildebefindende, og vil derfor ikke være i stand til at træffe passende foranstaltninger til at afhjælpe det. Vær forsigtig og omhyggeligt studere de mulige kontraindikationer, især de forskellige naturlægemidler sammenblandede, der kan forårsage allergi, mavesår provokere forværring og så videre.

Nu hvor du ved, hvordan man kan helbrede en alkoholiker uden hans ønsker. Før du beslutter dig på en sådan risikabelt træk, skal du sørge for at afveje fordele og ulemper, og konsultere en specialist for professionel rådgivning, hvor det er muligt. Glem ikke, at et positivt resultat, selv med samtykke fra alkoholikeren, er betinget, men uden ønske om patienten til at slippe af med afhængighed, vil han være endnu mere spinkel.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.