SundhedAlternativ medicin

Tansy orme: anmeldelser, opskrift

Med sådan et problem som orme, måtte jeg stå over for en masse mennesker. Modbydeligt parasitter er almindelige hos små børn, det kan mærkes og hos voksne. Behandling i disse tilfælde har ofte mange kontraindikationer og bivirkninger, måske det er derfor flere mennesker foretrækker traditionel medicin. Det menes, at rejnfan fra orme kan være meget effektiv. Så uanset om det er faktisk, og hvordan man bruger det?

egenskaber af planter

Hvor rejnfan hjælp af orme? Hvad er dens unikke helbredende egenskaber? For at besvare disse spørgsmål, er det nødvendigt at præcisere, hvilke stoffer og vitaminer er en del af denne fantastiske plante. De mere nyttige elementer indeholdt i blomsterstande af rejnfan, og de høstede til madlavning concoctions, tinkturer og balsam. De er rige på organiske syrer, proteiner og kulhydrater, caroten, rutin, alkaloider og æteriske olier og vitamin C.

Takket være denne overflod af forskellige komponenter rejnfan ikke kun effektivt fjerner ormene, men også hjælper med at lindre betændelse og spasmer, normalisering af maven, hvilket øger trykket. Desuden baseret på det ofte er lavet præparater til behandling af forstoppelse, forøget gas, inflammatoriske processer i nyrerne og mere.

Opskrift 1: Balm

Så hvordan præcis den bruges af orme rejnfan? Opskrift terapeutiske middel er enkel nok til dens fremstilling skal anvendes tør, flosset til pulvertilstand blomsterstand af denne nyttige plante. Til denne blanding blev der tilsat en lille mængde typisk sød sirup eller honning, gør det for at afbryde den ubehagelige, bitre smag rejnfan. Den resulterende balsam rådes til at tage tre gange om dagen med følgende skema: Én spiseskefuld nogen tid forud for de vigtigste måltid, drikke sammensætning anbefales også.

Opskrift 2: lavement

Tansy bruges af orme og til fremstillingen af klystere. For at gøre dette, gør et afkog af følgende opskrift:

  • Tør blomsterstand tansy (spiseskefuld);
  • tørrede kamille blomster (spiseskefuld);
  • tør bynke (spiseskefuld);
  • friske hvidløg - en fed;
  • Kogt vand - et glas (250 ml).

Alle komponenter skal formales til en homogen tilstand, så hæld kogt vand og koges godt. Den resulterende bouillon afkøles og blandes med det knuste hvidløg skal sammensætningen nødvendigvis sidde i mindst tre timer før brug nødvendigvis filtreret. De maksimale enkeltdosis microclysters - til 60 ml bouillon for voksne, er det ikke anbefales at overskride.

Proceduren blev udført en gang om dagen, fortrinsvis om aftenen, efter at det ikke bør hæves fra en vandret position i ca. 40 minutter. En fuldt behandlingsforløb er i gennemsnit omkring en uge.

Opskrift 3: classic

Brygning rejnfan orme til internt brug? En halv liter varmt vand tilsættes to skefulde blomsterstande. Den resulterende blanding blev kogt i 10 minutter og derefter i yderligere en time og afkølet insistere in vivo. Den resulterende bouillon anvendes tre gange dagligt før måltider nødvendigvis, i en mængde på 1/4 kop.

Opskrifter efter type af parasit

I alle tilfælde, uanset om hjælp fra orme rejnfan? Hvordan at gøre det i forskellige typer af parasitter? deres specifikke krav kan findes for hvert enkelt tilfælde:

  • Kampen mod bændelorm. Det er nødvendigt at fremstille en blanding af rejnfan, buckthorn bark , og græskarkerner, taget ligeligt. Alle komponenter blandes grundigt og brygget med kogende vand (200 ml pr spiseskefuld), hvorefter væsken blev anbragt på en langsom ild til madlavning i 15 minutter. Klar afkog bør drikkes i tre dage, to gange om dagen, om morgenen og før sengetid.
  • Kæmp med Ascaris. Den mest enkle opskrift: i et bægerglas med kogende vand brygget én fuld spiseskefuld blomsterstande og derefter skubbe den resulterende blanding var ca. 4 timer. Ligesom hjem medicin bør drikke en spiseskefuld fire gange om dagen med jævne mellemrum.
  • Kampen mod børneorm. Opskriften er ganske original og har en lille smag. Male tørre blomsterstande af rejnfan for således at opnå en spiseskefuld af råmateriale. Parallel behov for at male to friske fed hvidløg, bland ingredienserne med hinanden og fylde dem med to kopper komælk. Præparatet skal koges i 10 minutter ved lav varme, og derefter grundigt drænes. Bruges til at komme ind i kroppen gennem et lavement. Behandlingsforløbet anbefales at fuldføre helbredelse.

Opskrift på børn

Det kan bruges fra rejnfan orme for børn? Dette spørgsmål er kontroversiel, pålidelig og naturlig vegetabilsk middel i overensstemmelse med den børnelæge og fravær af kontraindikationer kan tillades og småbørn. Bemærk dog, at i dette tilfælde de daglige portioner bør reduceres med mindst halvdelen.

Hvis du er ved at forberede et lægemiddel afkog brygge en spiseskefuld blomsterstande med ikke én men to glas vand. Må ikke koge det, bare hælde og lad det trække i 5-7 timer på et mørkt sted. Ordningen af ansøgningen skal anvises til en specialist, men ser oftest som følger: 4 gange om dagen for dessertske, således at den sidste modtagelse af bouillon udgjorde aftentimerne.

Kontraindikationer

I nogle tilfælde kan rejnfan orme ikke bruges? Før du begynder at øve selvmedicinering, anbefales det at omhyggeligt læse de eksisterende kontraindikationer til det. Så bør det erindres, at anlægget kan være giftige og endda giftige i store mængder. Desuden stimulerer sammentrækning af livmoderens muskulatur, der under graviditeten kan forårsage for tidlig fødsel eller abort. I tilfælde af overdosering kan forekomme rejnfan blødning og kramper, i sjældne tilfælde, hjertestop indtræffer. En anden meget vigtig kontraindikation for brugen - særhed.

udtalelser

Hvor god rejnfan orme? Anmeldelser af faktiske brugere af produktet fra planten indeholder oplysninger om, hvad medicin på grundlag af denne gave fra naturen har betydelig ydeevne og magt. Selvfølgelig, at sådanne populære opskrifter hjælpe ikke for alle, menes det, at for at opnå positive resultater bør de tages regelmæssigt, at det ikke var virkelig på grund af tilstedeværelsen af en række kontraindikationer.

Blandt andet er den positive feedback opnået og kombineret bouillon, dem, der bruger bare et kompleks af forskellige nyttige urter, hvilket nummer og omfattede rejnfan.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.