SundhedAlternativ medicin

Aspen bark med prostata adenom: medicinske egenskaber, opskrifter, anmeldelser

Når der er knuder i prostatavævet, der forstørrer og klemmer urinrøret, diagnostiserer de "prostata adenom". Dette kaldes godartet væv hyperplasi. Men det kan begynde at degenerere til ondartede neoplasmer. Derfor bør alle mænd med denne sygdom overvåge deres helbred.

Metoder til behandling af neoplasmer

Efter indstilling og bekræftelse af diagnosen tilbyder læger medicinsk behandling til prostata adenom. Det er nødvendigt at forbedre blodcirkulationen og stoppe væksten af degenererende prostatavæv. Derudover bør behandlingen være rettet mod at reducere den inflammatoriske proces, eliminere mulig forstoppelse og stagnation af urin.

Men for at forbedre patientens tilstand og forhindre mulige komplikationer, kan aspenbarken hjælpe med prostata adenom. Det har en antimikrobiell, antiinflammatorisk og anæstetisk effekt. Men læger anbefaler dette naturlige middel til kun at bruge som en af komponenterne i komplekse terapi.

Hvis du lytter til lægernes mening, kan du undgå den operation, der skal gøres i forsømte tilfælde. Afhængigt af situationen udfører kirurger adenomektomi eller prostatektomi.

Healer rådgivning

Folk læger hævder, at hyperplasi er bremset ved brugen af plantesitosteroler. Disse stoffer i farmakologi anvendes som grundlag for produktion af steroidhormonale medikamenter.

Barken af asp i prostataadenom kan forbedre tilstanden hos patienter, som har fået diagnosen prostatahyperplasi i fase 1 eller 2. Kun lægen kan bestemme den nøjagtige diagnose og omfanget af læsionen. Men hver mand selv kan først estimere graden af problemer. For dette er det nødvendigt at vide, at der i det første kompenserede stadium problemer allerede er synlige. Mænd bemærker, at de har hyppig vandladning, mens urinstrømmen er sløv. Ved det andet subkompenserede stadium er blæren ikke helt tømt. Patienterne klager over en konstant følelse af tomhedens ufuldstændighed.

Behandlingens varighed

Hvis du beslutter dig for at anvende afkogning af aspenbark med prostataadenom, så skal du ikke regne med øjeblikkelig og fuld heling. Men langsigtet almindelig ansøgning betaler sig. Men vi skal huske at for at håbe på resultatet er kun i tilfælde af at du bruger afkogningen i henhold til den fastsatte tidsplan uden udeladelser.

Folk healere siger, at for at opnå en mærkbar effekt af afkogningen er det nødvendigt at drikke mindst 3 måneder. Nogle hævder, at det bliver nødvendigt at forbruge i flere år. Dette vil bidrage til at konsolidere resultatet og forhindre tilbagefald.

Den helbredende egenskaber af asp bark

Når man beslutter sig for at anvende alternative terapier, skal man forstå, at terapi vil vare lang. Det er også ønskeligt at forstå, hvordan det er nødvendigt at tage medicinske infusioner og afkog.

Men før de drikker, vil mange mennesker lære de helbredende egenskaber af barken af asp i prostata adenom. Mænd siger, at en regelmæssig indtagelse af infusionen er i stand til:

- reducere smerte

- aktiver den seksuelle funktion

- normalisere processen med vandladning

Sammensætningen af kogte infusioner omfatter:

- capric, behenic, arachin, laurinsyrer

- saccharose, fructose

- tanniner

Alle i komplekset har positiv indflydelse på prostata, bidrager til at reducere inflammation og stoppe processen med vævsdegenerering.

Indsamling og forberedelse af råvarer

Folk, der ikke ønsker at købe aspenbark i et apotek, kan indsamle det selv. For at gøre dette behøver du bare at gøre sig bekendt med reglerne for dets indkøb. Den mest passende periode til skæring af barken er april-maj. På dette tidspunkt er der en proces med aktivering af alle metaboliske processer i træerne, og barken indeholder den maksimale koncentration af medicinsk juice.

For at afskære barken er det nødvendigt at lave to udskæringer omkring træstammen, der forbinder dem med en lodret spalte. Efter dette er det nødvendigt at fjerne den udskårne del. Behandling med bark asp prostata adenoma udføres efter råmaterialet er blevet knust og tørret. Til dette skåres det forberedte lag i stykker på 2-4 cm. De skal tørres i ovnen ved en temperatur på ca. 50 grader. Den forberedte bark opbevares på et mørkt sted i tæt lukkede krukker.

Mulige muligheder for medicinske drikkevarer

Folk healere tilbyder flere måder at forberede asp bark på. Den mest populære er afkogningen. Til forberedelse 3 spsk. l. Tørret bark hæld 200 ml kogende vand, sæt blandingen i et vandbad og kog det i yderligere 15 minutter. Det kan indtages ikke tidligere end 20 minutter efter at væsken er fjernet fra ilden. Forberedt på denne måde er aspenbarken med prostataadenom drukket 1/3 kop til 4 gange om dagen 30 minutter før måltider.

Nogle foretrækker at bruge alkoholisk infusion. I en liter krukke er det nødvendigt at lægge tæppebarken tæt på (ca. 300 g). Den hældes med 0,5 liter vodka og dækkes med et låg. Insister bark bør være i 2-3 uger på et mørkt sted. Tinkturen bruges dagligt tre gange om dagen på tom mave. 30 dråber væske opløses i 100 ml kogt vand og drukket en halv time før måltiderne.

Andre metoder til brug af bark

De for hvem aspen bark med prostata adenom er kun en af komponenterne i behandlingen, må ikke forberede infusioner eller afkogninger. Nogle siger, at det er nyttigt at bruge og pulver fremstillet af det. For at gøre dette skal du male barkstykkerne i en kaffekværn. Det modtagne pulver er beruset på 1/3 ch. L. Hver dag. Drik det med en masse vand. Selv i denne form kan aspenbarken hjælpe med prostata adenom.

Opskrifter til brug kan være mere enkle. Mænd siger, at effekten opnås selv ved resorption eller tygning af et stykke bark. I dette tilfælde kommer æteriske olier ind i blodbanen og virker på væv i prostata.

Mænds tilbagemelding

Vurdere effektiviteten af traditionelle opskrifter er vanskelig. Når alt kommer til alt, kan ikke alle drikker infusioner eller afkog uden afbrydelse i 3 eller flere måneder. Men healere hævder, at regelmæssig brug af phyto-drugs kan minimere sygdommens manifestationer og stoppe dens progression. De anbefaler at bruge cortex for alle mænd, selv for forebyggende formål. Når alt kommer til alt er mere end 80% af det stærkere køn i alderdommen diagnosticeret med denne sygdom.

Som en del af kompleks terapi anvendes aspenbark mod prostata adenom hyppigt. Men i dette tilfælde er det svært at vurdere, hvad der hjalp med at klare problemet. Det har længe været bemærket, at brugen af infusioner eller afkog i kombination med lægemiddelterapi kan fremskynde inddrivelsen og indføre patienten i en tilstand af vedvarende remission. Derfor fortæller nu selv ofte læger, hvordan aspenbarken kan bruges til prostata adenom.

Patientens feedback bekræfter, at dets brug kan reducere smertefulde manifestationer, forbedre kvaliteten af seksuelt liv og normalisere processen med vandladning.

Mulige kontraindikationer

De fleste patienter mener, at aspenbarken er et harmløst stof, hvis anvendelse ikke forårsager allergier eller andre bivirkninger. Men brug det ikke med bekræftet intolerance.

Nogle patienter bemærker, at sådanne uønskede reaktioner fremkom ved modtagelse af det:

- hud kløe

- diarré og kvalme

- forstoppelse

- svaghed og svimmelhed.

Dette skal tages i betragtning, hvis du beslutter dig for at blive behandlet med aspbark. Oftest beklager patienterne med forstoppelse. Barken indeholder tanniner, som kan have en sammenfaldende virkning. For at minimere denne bivirkning er det nødvendigt at justere diæten, så kosten indeholder fødevarer, der blødgør afføringen.

Hvis du har andre uønskede reaktioner, er det tilrådeligt at konsultere din læge om, hvorvidt det er hensigtsmæssigt at fortsætte behandlingen. Når alt kommer til alt, er ikke kun aspensbarken ordineret til prostataadenom, den kan erstattes.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.