TravelingRetninger

Hovedstaden i Cuba. Et sted, der er et besøg værd

Hovedstaden i Cuba ... Den majestætiske og unikke Havana ... At det anses for at være ikke blot en af de mest utroligt smukke byer i hele den vestlige halvkugle, men også en ægte frilandsmuseum.

Hovedstaden i Cuba. Generel beskrivelse

Med hensyn til gulvplads, der blev grundlagt i Havana i 1514, er det den største befolkning center i Caribien.

Til dato er der 15 kommuner, hvoraf de vigtigste og interessant for turisterne er følgende: den gamle del, midt i hovedstaden, Revolution Square og det østlige område.

Generelt hele byen strækker sig i en meget malerisk beliggenhed i nærheden af to fag: det samme navn, og San Lisaro. Vejr og naturlige forhold i dette område er påvirket af særlige monsunen klima i troperne. Det betyder, at i januar-miljøer. temperatur næppe falder til under 25 ° C, mens der i løbet af sommeren skal vi ikke forvente en udmattende varme: 29 ° C i juli - er normen for regionen.

I det hele taget af Cuba, hovedstaden i særdeleshed, der har den herlighed nok grønne områder. Naturlig vegetation præsenteres her primært forskellige arter af palmer, popler, passionsblomst, sandeltræ, citrus og andre.

I kystnære farvande, hjem til et stort antal marine indbyggere - omkring 700 arter.

Af den måde, skal du være parat til at sikre, at byen kan mødes i nærheden af insekter, hvoraf mange er farlige for menneskers sundhed, især Anopheles myg og sand lopper.

Hovedstaden i Cuba. Hvad skal man se turister

Helt ærligt, Havana er sådan en smuk by at rejsende glæde selv bare gå gennem byens gader. Her moderne design i harmoni med den gamle arkitektur.

Den historiske kerne af kapitalen betragtes Old Havana.

Rejs langs temmelig smal kanal, er det umuligt ikke at være opmærksom på den gamle fæstning (Punta og Morro). De synes at vogte indgangen til havnen.

Derudover vil mange rejsende sikkert appellere til det gamle fyrtårn og de to forter La Cabaña og La Real Fuerza. I øvrigt, det sidstnævnte, ifølge historikere, henviser til de ældste fæstningsværker i hele USA. Nu er denne bygning er et populært museum, personalet er glade for at introducere hver besøgende med en enorm samling af gamle våben.

Havana Malecon promenade kaldet strækker næsten under væggene hver af forterne. Walking gennem det, i løbet af få minutter kan du være på hovedstadens centrale Paseo del Prado, som de lokale blot forkortet som Prado. Generelt Malecon er et yndet sted at slappe af, da borgere og mange gæster i den cubanske hovedstad. Det er også vært traditionel karneval i februar.

At finde sig selv på Prado, i første omgang anbefales det at besøge den storslåede bygning af National Capitol. Det er interessant at bemærke, at det blev bygget i billedet identisk i Washington. Nu er flere attraktioner ligger inden for det: Academy of Sciences, National Library and Museum. De kan faktisk prale af kapitalen. Cuba og Havana i almindelighed, som dens integreret del, er berømt for sine monumenter og store anlæg. Den største interesse i denne region er præsidentpaladset, hvis vægge er i øjeblikket tilgængelige er Museum of verdensrevolutionen og Palace of the Governors, den nuværende City History Museum.

Hovedstaden i Cuba er altid glade for at modtage gæster. Efter at have været her for evigt rejsende tilbage i hukommelsen majestætiske bygninger, fantastiske monumenter, betagende solnedgange og solopgange på den vestlige halvkugle, samt et fantastisk udvalg af lokale flora og fauna.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.