TravelingRetninger

Hotel Atlantis Kos 4 * (på Kos, Grækenland.): Billeder og anmeldelser

Atlantis Kos 4 * stjernede hotel er et imponerende og elegant hotel beliggende på den dejlige strand med gyldent sand og krystalklart vand. På grund af sin beliggenhed og bred vifte af tjenester Hotel Atlantis Kos 4 * i Lambi (om. Kos, Grækenland) anses for at være et ideelt sted for par og familier, der ønsker at nyde en afslappende ferie på den romantiske ø.

uforglemmelig ferie

Hotellet tilbyder en bred vifte af værelser. Gæsterne kan vælge et af værelserne i hovedbygningen eller en af de mange bungalows spredt omkring komplekset. Alle værelser er udstyret med aircondition, tv og køleskab, mens studiolejligheder og bungalows også har et tekøkken.

Hotel Atlantis Kos 4 * Der er to store udendørs swimmingpools, omgivet af liggestole, parasoller, stole og borde, så du kan få en smuk naturlig tan efter en forfriskende dukkert. Ud over den særlige legeplads, hvor dine børn vil nyde en række forskellige rekreative aktiviteter arrangeret af Atlantis Kos 4 * miniklub, er der en separat pool til de yngste kunder.

Hvad at spise, og hvad man skal gøre på ferie

For de mere aktive gæster på hotellet på den græske ø Kos byder på et stort udvalg af underholdning. Her kan du spille tennis i den rummelige domstol, billard, bordtennis. Gæsterne kan nyde vandsport på stranden, deltage i en underholdende underholdningsprogram.

Køkken Hotel Atlantis Kos 4 * i Lambi på omkring. Kos i Grækenland tilbyder en bred vifte af retter. Gæsterne kan nyde internationale og lokale retter af de to restauranter, samt et udvalg af snacks ved poolen snackbar.

En af fordelene ved hotellet anses for at være dens placering. Væk er den vigtigste havn i gåafstand. Det ligger kun 2 km væk. Byens centrum er nemt nås med bus (der er et stop lige udenfor hotellet), på cykel eller endda til fods!

hotelydelser

Vi tilbyder også dig en detaljeret beskrivelse af Atlantis Kos 4 *, men snarere de tjenester, der er tilgængelige på feriestedet.

Underholdning:

 • To swimmingpools.
 • Billard.
 • Spillehal.
 • Bordtennis.
 • Tennisbane.
 • Vandsport er tilgængelige på stranden.
 • en bar ved poolen.
 • Dagtimerne og aftenunderholdning.
 • Lounge og lobbybar.
 • en bar ved poolen.
 • Restaurant.
 • Tavern snack.
 • Ugentlig græske nat folkemusik show.
 • Levende musik.

For børn:

 • Legeplads.
 • Mini Club.
 • Privat pool.

Ekstra ydelser:

 • Wireless LAN i fællesområder (mod gebyr).
 • Timers reception.
 • Biludlejning.
 • Valutaveksling.
 • Fax / fotokopiering.
 • Opbevaring af baggage.
 • En udendørs swimmingpool.
 • Turistservice.

Mad og drikkevarer

Morgenmaden serveres i cafeteriet og er tilgængelig fra 7:00 til 09:30. Hotellet har 2 restauranter. Snack bar er åben hele dagen. Aftenerne kan bruges i lobbybaren. All Inclusive omfatter kager (åbningstider: 10:00 - 19:00), kaffe og te (servicetid: 10:00 - 19:00), øl (åbningstider: 10:00 - 23: 00), den vin ( tjeneste tid: 10:00 - 23:00), læskedrikke (vedligeholdelsestid: 10:00 - 23:00), alkoholholdige drikke (åbningstider: 19:00 - 23:00) og snacks (åbningstider: 10:00 - 19:00).

Room Udstyr

Hotel Atlantis Kos 4 * i Kos har 510 standard værelser og enkeltværelser med enkeltsenge eller en dobbeltseng, en sovesofa, et badeværelse (badekar, hårtørrer), køleskab, satellit-tv, aircondition (mod betaling), telefon, samt en altan eller terrasse med adgang til haven, swimmingpoolen eller havet. Familieværelser (bungalows) er alle af ovenstående plus to værelser (soveværelse og stue) og et tekøkken.

yderligere oplysninger

Om natten, gå ikke glip af et besøg i byens centrum og alle de kulturelle begivenheder, der finder sted i det centrale torv. Fans af brandbomber musik bør absolut besøge klubscene, der arbejder på gaden, indtil solen! Kig på billedet Atlantis Kos 4 * præsenteres i artiklen, og du vil indse, at dette sted er et besøg værd.

Hvorfor skal man besøge den græske ø Kos

Med sit behagelige klima og masser af sandstrande, Kos er altid et populært valg af turister fra hele verden. De fleste resorts er placeret lige ved siden af stranden. Kombinationen af en række forskellige fødevarer rige på kultur og de bedste tilbud gør det til et ideelt valg for en familieferie.

Øens historie er fuld af mange funktioner, så at nyde kulturen af fødevarer anbefales at finde en guide. Den berømte læge Hippokrates blev født på øen Kos, og i midten af byen er der et gammelt træ, hvor der ifølge legenden, Hippokrates underviste sine disciple. I nærheden ligger Det Internationale Institut for Hippokrates og Museum. De begge er værdig til din opmærksomhed.

Castle of Knights of St. Ioanna Krestitelya er stadig en stor turistattraktion på. Kos. Det er værd at købe en billet til 3 euro per person til at besøge dette fantastiske sted. Der vil være interessant for alle, især den mand, der for første gang bekendtskab med den græske historie.

Hvordan kommer til øen

En af de vigtigste årsager til populariteten af øen er det faktum, at i modsætning til mange andre små øer, det har sin egen lufthavn. Bygget i 1960, er det placeret nær landsbyen Andimahii.

Ryanair budget luftfartsselskab vil tage dig direkte til en. Kos fra stort set enhver europæisk by. Ved bestilling, kan du ofte finde nogle gode forslag, og komme til øen, hurtigt og billigt.

Hvis du kan lide at rejse med færge, så på. Kos til dig. Han er en stor færge hub, hvor man kan sejle til øerne Kalymnos, Rhodos, Patmos og i mange andre havne. Husk, at færgen systemet normalt er fokuseret på de behov, som øboerne, ikke turister, så mange af de vigtigste ruter ud af fastlandet havne, såsom hår og Rafina. Men denne tur vil hjælpe dig med at lære mere om den lokale kultur.

Hvad skal man se?

Kos er helt sikkert en af de hyggeligste af alle de græske øer. Strandene er dækket med blødt sand og gradvist gå i havet, hvilket gør dem sikre for små børn. Som i alle tropiske lande glem ikke at tage de hjemmesko at børn ikke brænde dine fødder i sandet.

Sejlads - et populært tidsfordriv blandt turister. Rejsen til sætte dem i stand til at se de fortryllende landskaber, der vil behage både voksne og børn. Af særlig interesse er en spændende tur til Nisyros, hvor du kan se på den eponyme vulkan. Til dato er det en sovende vulkan, men med jævne mellemrum den vågner op. 12 år siden fra sin krater ud sort røg.

Køb ting at gøre i Atlantis Kos 4 * Forkæl dig selv med en fabelagtig ferie ved havet!

Kos Attraktioner

Ud over disse attraktioner øen Kos, enhver turist besøger udvej for første gang, kan ikke undgå at blive imponeret af de arkæologiske udgravninger, der er placeret hele vejen igennem. Faktisk blev Kos by på én gang betragtes som en af de smukkeste kystnære centre i den antikke verden. Mange af de historiske steder blev fundet under udgravninger. Faktisk planlægger de kommunale myndigheder til at vende det historiske centrum i "Heritage Park", de åbner gangbroer og udvikle særlige cykelruter.

oldtidens arkitektur

Så Kos by er berømt for sin historiske arv. Det er omkring 30 store monumenter og gamle steder. De er placeret få meter fra hinanden. Rester af bygninger, der engang prydede øen i oldtiden, består af et stort amfiteater, gymnastiksal og den antikke Agora (eller marked). De mest berømte genstande fundet i løbet af udgravningerne, der fandt sted i byen Kos, er et område kaldet "jordarbejde udgravninger." Det ligger kun 10 minutters gang fra Kos centrum. Der er en imponerende søjlegange, nogle fantastiske mosaikker og gamle gårde, romerske bade, tempel Dionysos og den romerske amfiteater nylig renoveret. Det mest imponerende arv anses for at være en gammel gymnastik område, hvor 17 overlevede de første poler af taget. Bunden af bygningen, der går tilbage til det III århundrede f.Kr., er dekoreret med en stor mosaik skildrer slaget mellem mennesker og dyr. Det anses for en af de smukkeste mosaikker på øen.

Juvelen i kronen er den romerske Odeon, bygget i II århundrede e.Kr., som et mødested for offentlige møder i det romerske senat konkurrencer. Der er også en festival for den Store Asklepios, når musikere og digtere fra hele Grækenland og Asien samledes på øen Kos.

Stranden, som du drømte

Lambi Beach ligger lige uden for Kos funktioner strækker nord fra havnen til den nordlige ende af øen, langs Cape. Lambiyskie uspolerede sand er placeret langs den østlige og nordlige kyster og fyldt med liggestole til flere kilometer. Denne strand er helt sikkert for alle.

Hoteller, værtshuse og barer, der er på stranden, tiltrækker mange turister. Der vil appellere til alle elskere af vandsport - der er vandski, paragliding, surfing osv Stranden er et af de største områder for at surfe på øen Kos ...

For at komme til stranden Lambi nemt går en masse busser og taxaer. Der er cykelstier til elskere af cykelture.

Bruger anmeldelser

Hotellet virker ikke det første år, og mange af de besøgende er allerede blevet virkelige gæster. Derfor studiet anmeldelser om Atlantis Kos 4 * de forlader. Kundernes feedback - det er den bedste reklame.

Turister sige, at hotellet er perfekt! Det ser ud til, at det er et stort sted, og det er værd at de penge, der blev betalt for det. Island magi, alle bragt til perfektion, og haver og pool søjler - fremragende. Vacationers bemærkede, at stranden er lidt beskidt, men det er på grund af den kraftige vind. Han løfter alger, gamle blade og grene, der er lidt forurenende strand. På øen er altid en let brise blæser. Feedback fra gæster, blev den eneste ubehagelige øjeblik betalt leje af liggestole på stranden.

Mange turister overveje Hotel Atlantis Kos 4 * om. Kos i Grækenland denne kyst perle. Fødevarer er meget varieret, meget velsmagende og er altid til stede i stort antal. Underholdning for børn er altid interessant og spændende. De er engageret animatorer, er spil udvikler karakter.

Besøgende sige, at personalet er meget venlige og hjælpsomme, alle beboere havde ingen problemer med kommunikation, trods det faktum, at personalet talte hovedsagelig på deres modersmål. Hotel Atlantis Kos 4 * om. Kos i Grækenland - en udvej, der fokuserer på en familieferie. Men jeg kan lide, er det her, og unge par.

Apropos numre, turister sige, at værelserne en behagelig atmosfære. Selvom klimaanlæg er undertiden vanskeligt at klare varmen og kan ikke afkøles værelset. Friske håndklæder venstre hver dag, værelserne rengøres dagligt. Rengøring på højeste niveau. Den eneste ulempe - minibaren på værelset er tom. Ifølge nogle turister, ville det være rart, hvis der var snacks og vand, især for besøgende, der ankom til hotellet sent om aftenen.

Men generelt vil disse små misforståelser ikke ødelægge indtrykket af resten ingen turist. Alle anbefaler Hotel Atlantis Kos 4 * i Lambi (om. Kos, Grækenland) som et godt sted for en god nattesøvn, ligesom et stykke af himlen på jorden. Mange ønsker at komme tilbage her mere end én gang.

Ungt par, der har et hvil på øen, de siger, at Atlantis kos 4 * i Grækenland - det er et stort hotel, meget ren, med nice-værelser. Her, god service og velsmagende mad. hotellets haver er slående i deres storhed. Underholdning levende, mangfoldig og fascinerende. Tilbring deres bryllupsrejse på hotellet kan 5 +. Der er uforglemmelig tid, og unge par og familier med børn og tour grupper.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.