SkønhedHudpleje

Hvor ofte kan jeg gå til solterrassen. Professionel rådgivning

Mange kvinder (og mænd, at bekende) ligesom garvet krop. Desværre, i den russiske klima, ser vi solen ikke ofte har tid til at nyde solen og bare på ferie til søs, og er højst to uger om året. Selvfølgelig, vores kroppe mangel på sollys og D-vitamin Sådan juble dig op, købe en smuk og jævn farve uden at skade huden? Solarium!

Mange uvidende mennesker spørger sig: "Hvor ofte kan jeg gå i solarium?". Det er kendt, at et overskud af ultraviolet stråling er skadeligt for vores krop, men vi kan advare deres hud fra strålerne fik deres del af Solen og vitaminer. Specialister vil hjælpe os i dette.

Som de siger fagfolk, hvis du ønsker at tan, så er det første gang, du har brug for at gå i solarium efter dag i flere uger. Solskoldning vises efter 3-5 sessioner, men for at opnå stabil tone i midten behov for at besøge 10 sessioner. Men det vigtigste - at lære ikke hvor ofte du kan gå i solarium, og den måde at advare dig mod skadelige UV-stråler.

Først og fremmest, før et besøg at konsultere en hudlæge, hvis du lider af hudsygdomme. Også, allergiske reaktioner, acne bør udskyde at gå i solarium til færdiggørelse forværring periode. Må ikke gå solbadning og ved lavt tryk ved en temperatur. Inden for en måned og et solarium er kontraindiceret hos mennesker, der har opfyldt en tatovering. I alle andre tilfælde, effekten af sollys på huden er mindre farligt.

Hvis du vil solbade, og allerede ved, hvor ofte du kan gå i solarium, vi råde dig til at pre-forberede huden.

1) Først og fremmest bruge derhjemme eller i salonen peeling procedure (fjernelse af tør hud).

2) Før et solarium er ikke nødvendigt at vaske badekar eller bruser med rengøringsmidler. Det kan forårsage irritation.

3) I solariet bør du altid beskytte dit hår, øjne og private dele. Sart hud og hår lider af en stærk eksponering for stråling.

4) Brug en beskyttende creme, der sælges i solariet. Godt for huden og en særlig olie.

5) Glem ikke læbepomade, som vil beskytte dem mod udtørring.

6) Inden vi går i solarium vaske al kosmetik.

7) Fjern alle de dekorationer, hvis du ikke ønsker at få forbrændinger, irritation og grimme hvide mærker.

Disse regler vil hjælpe dig til at solbade sikkert som muligt, og interiøret og administrator vil fortælle dig, hvor meget et solarium. Som regel hvis den nye lampe (spørge, hvornår løg blev ændret), bør den første behandling ikke overstige 8 minutter, næste gang kan øges. Du bør ikke tage solbad i mere end 15 minutter ad gangen. Dette kan ikke kun føre til erosion, men også til en hurtig ældning af huden.

Også, bestemme, hvordan du foretrækker at solbade solarier: lodret eller vandret? Tan lodret solarium holder længere tan ser lysere, men ulempen er, at benene oprejst tan langsomt. I samme vandrette solarier garvning proces langsommere, mindre kraftige lamper, så sessionen øges næsten 2-fold. Garvning i solarier, får du en lys, men ikke langvarig mørk nuance.

Hvor længe skal jeg gå i solarium til gulbrun?

Typisk piger begynder at besøge et solarium foran en vigtig begivenhed: nytår, fødselsdag, prom eller bryllup. Hvis du ønsker at opnå stabil mørk skygge, starter garvning proces til 1,5 måneder. Vi garanterer, at efter en måned af regelmæssige sessioner, vil du blive en ægte chokolade. Ved at blive en ønsket nuance, kan du støtte det ved at deltage i studiet af solskoldning mindst en gang om ugen.

Så vi håber, at vi har besvaret alle dine spørgsmål, og nu ved du ikke kun, hvor ofte du kan gå i solarium, men også hvordan du beskytter din hud og opnå den ønskede nuance uden at skade helbredet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.