Hjem og familieBørn

Hvad er transformeren Jazz?

Transformator Jazz - den oprindelige karakter af den amerikanske animerede tv-serie Transformers, toppen af popularitet, som falder på den 80. af sidste århundrede. På et tidspunkt transformeren blev fremstillet i form af legetøj og nød ekstraordinær popularitet blandt den yngre generation.

Robotten er i stand til at omdanne en model sportsvogn Porshe 935 Turbo. Takket være denne funktion foldbar legetøj serverer et fremragende redskab til udvikling af barnets fantasi og stimulere kreativitet.

udseende

Ifølge en historie fra tegneserie, Jazz højde er 6,5 meter, og vægten - 1,3 tons. Filmen om Autobot robotten når en højde på omkring 5 meter.

sejre sølv, grå og sorte nuancer i farverne på skallen. Hjelm transformer har to antenner, hvis form ligner kat ører. Visir robot består af en lys optiske sensorer blå nuance. Transformer Jazz har hænderne i form tetradigitate manipulatorer. Hjulene er placeret i området af anklen og skulder Department Exoskelet.

evner

Jazz - en robot-transformator, som skiller sig ud fra resten af Autobots ekstrem smidighed og beredvilligt. Når du er på en fremmed planet, tegnet øjeblikkeligt indsamler data om verden og oversætter deres brødre. Transformator Jazz har evnen til hurtig behandling af strategisk vigtige data, der konverterer til en nyttig taktisk rådgivning. På grund af de ovennævnte kvaliteter, en robot tildelt den farligste og kompleks opgave.

tekniske egenskaber

I den animerede serie, mens i robot, transformer Jazz stand til at udstøde fra manipulatoren metal kabel, der anvendes til at trække køretøjet løftes på bakken og hente objekter fra svært tilgængelige steder.

Det Autobot krop indlejret stereolyd, kraftfulde højttalere. Seneste aktivere Jazz til at generere infralyd og ultralyd bølger.

I feature-længde film på "Transformers" instruktør Michael Bay Autobot Jazz har følgende karakteristika:

  • høj;
  • evne til at besejre langtrækkende mål;
  • ekstrem pænheden;
  • løfte tunge byrder;
  • Røntgen og nattesyn.

Ifølge den historie, der er afsløret i en serie af populære film, transformer har rustning, der indeholder en speciel belægning, der reducerer friktion. Som et resultat, Jazz har evnen til at bevæge sig ved høj hastighed i næsten ethvert miljø. Robotten er udstyret med en kraftig skjold, lavet af titanium, som har indbygget sensorer, der giver dig mulighed for hurtigt at reagere på modstanderens slag, foregribe deres retning.

I filmen hastighed af robotten, omdannet til bilen når ordren på 250 km / t. I denne tilstand Jazz stand til at producere skud fra krioizluchatelya, væskestråle nedfryses omgående og immobilisere modstandere.

karakter

Transformator Jazz er ekstremt bekymrede over udseendet og oplever omkring integriteten af sin egen krop, som regelmæssigt renser og polerer. Robotten vist interesse for de nyeste modeller af sportsvogne. For eksempel i historien, der fortæller om den første ankomst til Jordens Autobots, Jazz straks scannet den mest luksuriøse bil fra showroom - Pontiac Soltice sølv, som senere blev omdannet flere gange.

Robotten tager hurtigt over det lokale slang. Derfor, i en Hollywood-film om Transformers Jazz annonceres med en stærk sydafrikansk accent. Efter alt, befolkningen i dette land er iboende i den specifikke transformation af det engelske sprog, som deres etniske funktioner.

Transformer Jazz - Toy

Den første i historien om en række folde legetøj, for at skabe en prototype, der tjente som robotten Jazz, udgivet i Japan i 1983. Det er her, tegneserie fortæller om at tale Autobots, nød den største popularitet blandt publikum for forskellige aldersgrupper.

I 1984, det amerikanske selskab Hazbro købte licensen til fremstilling af disse produkter. En model for omdannelsen her fungerede som en racerbil mærke Porshe 935, der blev lanceret i masseproduktion i 1981. I denne udførelsesform udviklerne af legetøj stoppet ikke ved et uheld. Efter alt, har denne model fået ry for at være en af de mest succesfulde racerbil nogensinde.

I dag, især i efterspørgsel blandt børnene nød legetøjet transformer "Jazz & Lenox." Ud over den oprindelige udformning af den sammenklappelige robot, komplet menneske er til stede i en futuristisk dragt, der passer ind i køretøjet og er i stand til at rejse på en enkelt motorcykel.

Omdannelse legetøj robot og tilbage igen fremmer børn finmotorik, rumlig tænkning, koncentration og fantasi.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.