Intellektuelle udviklingKristendommen

Ærværdige Moisey Murin

Øm Kloster ministerium, så mange berømte navne de hellige, at modstå fristelsen til at erhverve letfordærvelige verden for evigt liv, har sine rødder i antikken. Det opstod i de tidlige århundreder af kristendommen og de første monastiske samfund var blandt de brændende sand på Egypten. En af dem, der stadig i IV århundrede herliggjort udnytter af Herrens Høj nøjsomhed, var pastor Moisey Murin.

sort røver

Historien har ikke bevaret den nøjagtige dato for fødslen af den fremtidige helgen, men vi ved, at det kom for dagens lys i Etiopien omkring 330 e.Kr., og ligesom alle sine landsmænd, havde sort hudfarve. Han blev døbt og blev kaldt Moses. Tilnavnet som Murin, som pastor indtastet historien om kirken, er afledt af ordet "Moor", dvs., en sort bosiddende i Nordafrika.

Som Skriften fortæller os vej til kronen af hellighed var lang og tornet. Allerede som barn, blottet for kristen uddannelse, er han fanget i Laster og gradvist sænket til det punkt, at i voksenalderen, mens i tjeneste hos en værdig herre begået mord. Med besvær undslap grund straf, sluttede han en bande røvere, da de er folk i sit hjemland ondskab og grusomhed.

Thunderstorm karavaneveje

Meget snart, Moisey Murin blandt røverne tog en dominerende stilling, og blev deres leder. Dette skyldtes den naturlige karakterstyrke og standhaftighed i at nå målet, sæt ham ud fra mængden. Under Moses' ledelse af banden begået en masse dristige røverier, og spore sine blodige forbrydelser blev bemærket de fleste kommercielle byer i Nil-deltaet.

Rygter om hans "udnytter" spredt over hele landet, og handlende, indsamling på gaden, bad til Gud, at han har reddet dem fra campingvogn ruter hensynsløse røvere og deres sorte leder. Nogle gange er det hjalp, men oftere de er for evigt tabt i ørkenen varme tåge, og kun den varme vind transporterer sand smidt på vejen blodige krop.

åndelig indsigt

I lang tid Herren lade dette ske for lovløshed, men når han havde åbnet til Moses, hans åndelige øjne, og han så med rædsel al den dysterhed, som blev besejret af hans kriminelle liv. I løbet af et øjeblik foran ham bragte strømme af blod udgydt af dem, og høringen var fyldt med støn og forbandelser af de uskyldige ofre. Stor synder faldt ned i afgrunden af fortvivlelse, og kun ved Guds nåde fundet styrken til livet, fast besluttet på at bruge resten af hendes omvendelse og syndernes forladelse.

Som allerede nævnt, Moisey Murin besad ekstraordinær styrke ånd og beslutsomhed, men i tidligere liv, disse gode kvaliteter var lave mål og blev omdannet til det onde. Nu osenonny Guds nåde, en synder i går sætte dem til at genoplive deres besmittet og vanhelligede sjælen.

Begyndelsen af penitential vej

Nogensinde bryde med den syndige og fuld af vice liv, fremtiden Saint Moisey Murin afsondret fra verden i et af de fjerntliggende klostre, hengive ham i faste og bøn, kun afbrudt tårer af oprigtig og dybtfølt anger. Tramper deres tidligere stolthed, praktiserede han ydmyghed, der udfører lydighed pålagt ham rektor, og for at være til nytte for alle brødrene.

Så til sidst gik jeg i glemmebogen og flot landevejsrøver dukkede op i Ægypten Gud munk Moisey Murin. Livet, kompileret efter hans død, fortæller os, hvor gavnlig viste sig at være et eksempel på en sådan åndelig genfødsel for størstedelen af de tidligere røvere. Sammenlignede med deres leder, de også brød med fortiden, gået i gang på vejen til omvendelse og forrådt Guds tjeneste.

I kraft af dæmoniske fristelser

Men før hans udvalgte tildeling kroner af herlighed, Herren tilsteder den onde ofte udsætte dem for fristelsen, endnu mere kraftfuld og sigtning Hærdning svag på hjerte. Sådanne forsøg var bestemt til at lide og Moses. Fjenden af den menneskelige race havde sendt ham til en af de mest snigende af sine tjenere - den fortabte dæmon. Denne onde begyndte at forvirre de rene og rene tanker munk syndige drømme og antænde hans kød lyster infernalsk brand.

Selv de sjældne timers søvn, der faldt munk, han formørket, nasylaya ham i stedet for fromme visioner fuld af billeder af snavs og begær. Helgener og engle ansigter, når fyldte sine natlige drømme gav måde at uhæmmet og lystne jomfruer dragende hans skamløse munk fagter. Oven i hans problemer syndige kød helt nægtede at lytte til fornuftens stemme og tilsyneladende bifaldet den onde dæmon.

Instruktioner for den kloge gamle mand

Og gået til at rense sjælen af munk, kastet ud i stinkende afgrund af synd, men Herren angrede ham til at gå for at få råd til en fjern kloster, hvor heltemod af den strengeste askese havde kørt en af de store søjler i den tidlige kirke presbyter Isidore. Efter at have hørt alt det, flov, fortalte hun ham Moisey Murin, en klog gammel mand beroligede ham og forklarer, at gennem disse lidelser er alle til begyndere, for nylig gået i gang på vejen af monastiske løfter.

Dæmoner overvinde dem nasylaya deres ugudelige vision, i håb om at overtale synd. Men de er magtesløse overfor dem, der modsætter dem ved bøn og faste. Derfor uden at falde i fortvivlelse, bør du gå tilbage til sin celle, og at fortsætte med at tjene Gud så meget som muligt, at erstatte kødelige åndelig føde.

En tilbagevenden besøg til presbyter Isidore

Tjener Moses Gud, præcis opfylde kravet ældste, igen lukkede sig i sin celle, begrænser sig til kun et afstumpede skorpe af brød spises dem hver dag efter solnedgang. De magre dage han ikke spise brød. Men fjenden fordoblet hans indsats. Endelig kue kødet af den lidende, det er endda i dagtimerne sender hans sind syndige besættelse.

Endnu en gang gik han til råds til den ældre Moisey Murin. Life of Saint beskriver i detaljer denne anden møde dem. Presbyteren Isidore, efter at have lyttet til munken, løftede ham op på taget af sin celle, og mod vest, påpegede mange dæmoner, krøb publikum og forbereder sig på at kæmpe mod Guds sønner. Derefter vendte mod øst, har han vist utallige engleagtige hær, klar til at konfrontere dem i kampen for menneskenes sjæle.

På denne måde afslørede han at Moses et tegn på, at hæren, sendt af Gud, uendelig meget større og mægtigere end djævel og selvfølgelig komme til hjælp af sin daglige kamp. Den praktiske råd ældste kogt ned til det faktum, at da fjenden sender til deres modbydelige munk vision hovedsageligt under søvn, er det nødvendigt at fratage ham muligheden for at dedikere nat utrættelige vagt og bøn.

Vigils og bønner

Vender tilbage fra ældre kommunikation. Moisey Murin præcis opfyldte alt, hvad han bestilte. Nu, efter at have smagt mørkets frembrud sit brød og ost, han ikke gå i seng og stå op for at bede, konstant at skabe buer, hvilket gør korsets tegn. Tilsvarende brugte han hele natten lang. Dette bragte ham umådelige lidelser som en naturlig natur levede af deres egne love og krævede søvn men ikke længe, men om natten.

Så det tog seks år. Over tid, Moses brugt og styrket af Guds nåde, stå i bøn vagt, inden de første stråler fra solen. Men Djævelen var i stand til at tilpasse sig sin nye livsstil. Ondt søvnløshed bevidsthed asketisk han med endnu større vedholdenhed fyldt modbydelige drømme og sensuelle billeder.

Den nye våben i kampen mod den onde

Ikke at turde igen forstyrrer den Elder Isidore, St. .. Moisey Murin appellerede til abbeden af klostret, som havde arbejdet hele tiden. Efter at have hørt ham, den kloge præst mindede hans ungdom og hans egen kamp med kødet. Han anbefalede den Lidende, når den urene ånd begynder at ham at pine sin natur overanstrengelse, enten i fuldt dagslys eller under dække af natten.

Fra den tid Moisey Murin var de natlige får Cell brødre, og indsamling af blodkarrene nær døren, vand luftfartsselskaber, at gå med dem til kilden, som var på en rimelig afstand. Det var hårdt arbejde. All night long, Moses, bøjet under vægten af sin byrde, transporterer vandet, skaber i denne bøn.

Den sejr over Djævelens snigløb

Det er, hvad en fjende af menneskeheden var ude af stand til at bevæge sig. Sæt til skamme, han bakkede altid væk fra de retfærdige. På vej ind komplet impotens, dæmonen slog ham i ryggen ramt nogle træer, gemt under armen. Kan ikke få sjælen af munk, udluftet han sin vrede på kødet, som i øvrigt har altid forrådt tolererer synd.

Life of St. Moiseya Murina har bevaret for os en beskrivelse og hans sidste møde med den ældre Isidore. Det faldt kort efter den hellige munk slippe til sidst af den dæmoniske besættelse. Fristet til at føre krig med ånderne mørkets, Isidore far fortalte ham, at Sia angrebet blev tilladt af Gud udelukkende til Moses, stående på vejen for monastiske tjeneste, løftes tidlige succes og forestiller sig en retfærdig mand, men påberåbt kun på den Almægtige hjælp i alt.

Død af San Giusto

Mange så venlige og velgørende anliggender gjorde pastor Moisey Murin. Ikke engang er det at følge eksemplet fra ydmyghed og sagtmodighed, der kombinerer det med den visdom-fundet i at læse den hellige Skrift. Men de dage af sit jordiske liv er støt går til færdiggørelse.

En dag, da han var abbed af klosteret, han samlede omkring sig og fortalte brødrene, at forudser i den nærmeste fremtid angreb mod dem en røverbande. I oplevelsen af at vide, hvordan hensynsløse disse mennesker, beordrede han munkene at samle alt hvad du behøver på vejen og forlade klostret.

, Når alt var klar og brødrene stod ved gaten, nægtede han at følge dem, siger, at det skal være fyldt med ord Jesus Kristus: "Alle de, som tage Sværd, skulle omkomme ved sværdet" Han tilbragte sin ungdom med et sværd i hånden, og det er tid til at betale for det. Snart røverne styrtede ind i klosteret, blev han dræbt.

Vsehristianskoe veneration for den hellige Moiseya Murina

Så i en alder af femoghalvfjerds år afsluttede han sit jordiske liv pastor Moisey Murin, ikonet, der viser os billedet af en sorthåret ubelonnogo gammel mand i besiddelse af en rulle - symbol på visdom.

På trods af at han blev betragtet som en helgen af den etiopiske kirke, ære dens udbredelse i hele den kristne verden, og hukommelsen bliver fejret den 28. august på den julianske kalender. I vore kirker bønner St. Moses Black bestiger den 10. september i overensstemmelse med den gregorianske kalender. På tærsklen til den dag læse komponeret i hans ære akathist.

Bøn Moses Black af fuldskab

Troende ved, at Herren giver til sine hellige en særlig nåde til hjælp er, hvad de gør godt i de dage i jordiske liv. Af alt, hvad der var handlingen i vores historie, er det klart, at i mange år de vigtigste indsats fra St. Moses havde til formål at dæmme op de lidenskaber, som det forsøgte at vikle en fjende af den menneskelige race, og i dette han bejlede berømmelse.

Derfor i kampen mod de lidenskaber det kan hjælpe alle henvender sig til ham i deres bønner. Og det handler ikke om nogen spørgsmål. Det skete bare så i Rusland for at blive fristet snu mennesker valgte fuldskab. Det betyder ikke, at andre synder er fremmede for os, men denne ene syntes især forankret.

Er ikke i sig selv tilstrækkelige styrker til at bekæmpe sygdommen, mange af dem, der er udsat for det, men ønsket om at slippe af med, anvende himmelsk forbeder. Det er her, den bøn Moses Black fuldskab er yderst effektiv. Det er vigtigt, at hun siger at stole på Guds nåde, og det var et oprigtigt ønske om at blive helbredt.

Det samme gælder fuldt ud for den måde, hvorpå heave tilbud af vore bønner. De bliver hørt, når beder afviser fra sig selv den mindste skygge af tvivl i muligheden for henrettelse, hvis spurgt. Herren sagde, "Ifølge din tro vil få dig", så det er troens kraft gør vores appeller til den hellige nåde og bøn Moses Black - er ingen undtagelse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.