LovStat og lov

Det kommer ikke fra rekrutteringskontoret dagsordenen - hvad man skal gøre? juridisk rådgivning

Ikke så tit, men folk siger, at de ikke har en stævning fra rekrutteringskontoret. Hvad skal man gøre i sådan en situation? Hvad skal man gøre for at undgå problemer i fremtiden? Alt dette er ganske ofte spurgt advokater. Efter militærtjeneste - et ansvar, som hviler på alle voksne mandlige borgere. Så du ønsker at sætte det i praksis. I Rusland for ikke at rapportere til udkastet bord på anmodning giver strafansvar. For at undgå det, du har brug for at vide, hvordan de skal handle i denne situation. Så hvad nu hvis indkaldelsen ikke kom? Skal vi være bange for ethvert ansvar? Forstå alt dette er nemmere end det ser ud.

der kalder

Først, lad os forstå, hvem der er i Rusland, i princippet kan få en tilsigelse fra rekrutteringskontoret. Artikel 10 "Borgernes ansvar militær registrering" i loven "On Military Duty" giver detaljeret information.

Kategorien af modtagere af stævninger til at gennemgå værnepligten omfatter alle befolkning i Den Russiske Føderation mandlige voksne erhvervsaktive alder. Med andre ord, unge fra 18 år. Det er fra denne alder borgere er begyndt at få dagsordenen for passage af kommissionen samt til militærtjeneste.

Alderen af værnepligten i Rusland finder sted op til 27 år inklusive. Det er derfor op til dette punkt, kan borgeren få dagsordenen for den etablerede prøve. Efter at have tjent i hæren mere end det angivne papir er ikke sendt.

Ansvar for Regnskab

Kommer en stævning fra rekrutteringskontoret - er meningen at gøre en borger? Ifølge gældende lov, hele den mandlige befolkning er omfattet af en tvungen militær registrering. Selv borgere overført til reserven.

Ifølge artikel 10 i loven "On Military Duty," personer, der har modtaget dagsordenen for den etablerede prøve, er forpligtet til at komme til den militære Commissariat af bopæl inden for den angivne periode. Først - til medicinsk kommission, så - til direkte passage af militærtjeneste.

Hvis en borger skifter bopæl, skal han trække sig tilbage fra den konto på egen hånd i et hvervekontor, og oprette en ny. Det gælder for de tilfælde, hvor en person ikke er på det sted til ophold i mere end 3 måneder. Eller hvis han rejser uden for Den Russiske Føderation i mere end seks måneder.

Ansvaret for unddragelse

Bestemte kategorier af personer bør komme til de militære hvervning kontor tilsigelse uden at mislykkes. Manglende fremmøde, som det er blevet sagt, betragtes som en fiasko at opfylde deres forpligtelser til staten. Den er afhængig af strafansvar. På hvilket omfang?

For eksempel betaling af bøden. dens størrelse er 200 000 rubler. Eller en borger trække indtjeningen i højst 1,5 år. Som et alternativ straf - anholdelse i 3-6 måneder, eller fængsel i op til 1,5 år.

Desuden afvigere i øjeblikket i Rusland "tag". Relevante oplysninger om udeblivelsen til den militære Commissariat af bopælen skal indføres i et personligt anliggende. Og i fremtiden vil denne person bringe en masse problemer. Derfor er mange tænker hvad de skal gøre, hvis du ikke kommer en stævning fra rekrutteringskontoret.

ikke alle

Panik er ikke nødvendig. Sagen er, at den kriminelle ansvar af en bestemt type gives kun til situationer, hvor en person har modtaget indkaldelsen. Ellers straffen er ikke tilfældet.

Ikke alle på det første opkald til den rette dokument ankommer. Værnepligtige i Rusland en masse. De bliver mere og mere hvert år. Derfor mange put "på plads."

Du må heller ikke blive overrasket, hvis den fyr studere på universitetet, og han kommer ikke dagsorden. Under træningen skal den tilsvarende papir ikke gider den studerende. Da hun ankom, nok til at give de militære hvervning Office-dokumenter, der angiver en college uddannelse. Og så er det muligt for lidt tid til at glemme alt om værnepligt.

Også, ingen grund til panik, hvis du ikke kommer en stævning fra rekrutteringskontoret en mand, der fra barndommen eller i løbet af deres studier på skolen fik status af en handicappet person. Og for uhelbredelige sygdomme. Dette er normalt - hæren tage kun sunde borgere. Eller med mindre mangler med hensyn til sundhed. Men også bange for dagsordenen bør ikke være - i lægeundersøgelsen vil være nok til at bekræfte handicap. Ikke flere dokumenter og ingen bekymring fra rekrutteringskontoret er ikke truet.

registreringsbevis

Før servering i hæren udstedt en såkaldt borgere registreringsattest fra rekrutteringskontoret. Sådan får du det? For at gøre dette, er du nødt til at henvende sig til den militære Commissariat på hans bopæl. Normalt dette dokument er udstedt uden problemer. Formodes at give teenagedrenge på 16-17 år. Umiddelbart efter de militære opgaver.

Registrering certifikat giver den fremtidige status for den rekrut. Hvis en eller anden grund at den studerende ikke har modtaget en stævning til den militære træning, og han har ikke det relevante dokument, skal kontakte ham selv.

Men hvor det er taget registreringsattest fra rekrutteringskontoret? Sådan får du det? Vi må henvende sig til den militære Commissariat af residency med et identitetskort. Dernæst gennemgår militær træning og modtage det tilsvarende dokument. Han anmodede universiteter og arbejdsgivere. Der er ikke noget svært ved det. Efter modtagelsen af dokumentet, kan du vente til voksenalderen og en invitation til en lægeundersøgelse.

forventning

Det kommer en stævning fra rekrutteringskontoret - hvordan man kan være? Gå ikke i panik og bare vente. Ansvar for at udeblive, vil ikke vare længe, før det kan bevises, at personen har modtaget en underretning.

Hvis under 27 år dagsorden ikke kom, så vi kan finde adressen på rekrutteringskontoret på bopælen der og få hjælp "deviationist". I nogle tilfælde er borgerne får den militære kort. Især hvis du ikke tjener i hæren var skyld i den militære hvervning kontor. Nogle gange sker det, at en person af værnepligtige "glemmer" at sende en invitation til en lægeundersøgelse. Det er ingen grund til panik.

Meget afhænger af vilje borgeren. En lovlydig person vil ikke sidde tilbage og være tavse om det faktum, at det ikke kommer dagsorden. Men i Rusland, sådanne begivenheder - en sjældenhed. Og de har i praksis, mange er. Derfor kan du bare vente på deres tur.

Intimidering og beviser

Sommetider folk er intimideret. Dette gælder især for borgere, som er under 27 år ikke kommet på dagsordenen på alle. Hvorfor? De er bange for opgørelsen af ejendom og strafferetligt ansvar.

Vær ikke bange. For at skræmme deviationist, du først nødt til at bevise, at dagsordenen blev sendt. Og kun når den modtager relevante papirer borger i person, kan du bringe ham for retten. Som praksis viser, er det dokument, der leveres med anbefalet post. Og modtageren sætter sin underskrift på den kvittering for modtagelse. Så længe underskriften er ikke det værd, kan du blot finde adressen hvervekontor, og enten, som det er blevet sagt, at vente på indkaldelsen, eller komme i person og bede om en invitation til en lægeundersøgelse.

At pålægge ansvar på folk, der ikke modtog stævningen, er ikke støtteberettigede. Dette fremgår af alle advokater. På dette tidspunkt, som allerede nævnt, er det forudsat Udstedelse deviationist for ingen militærtjeneste. Men at tage det er kun muligt efter 27 år.

resultater

Hvilke konklusioner kan vi drage? Advokater tilbyder flere muligheder, hvis du ikke kommer en stævning fra rekrutteringskontoret. Blandt dem er:

  1. Vent og se holdning. Du kan leve som før. Og efter 27 år for at komme til det udkast bord til militær ID.
  2. dagsorden Aktiv efterspørgsel. Det er yderst sjældent, men det sker. Mennesket vender sig over dagsordenen og udkastet bord afsoner.

Hertil kommer, at omkostningerne erhverve beviser for, at den pågældende ikke har modtaget indkaldelsen. Det er ikke så svært, som det ser ud. Intet ansvar vil være, hvis en lignende hændelse - en undladelse eller militær kontoradresse. Enhver borger vil blive kaldt ind i tjenesten (hvis den er af militær alder) eller gives militær kort.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.