HobbyHåndarbejde

Kjoler af chiffon med sine egne hænder - en overkommelig og let

Modeller sommer kjoler af chiffon og er mest udbredt i varmere. I sig selv er dette materiale er let, fin og delikat draperbart. Dets sammensætning indbefatter naturlige fibre med minimal tilsætning af syntetiske. Proces syning af sådanne stoffer er lidt tidskrævende, når den glider, afskalning, og syning det ofte krymper. Men hvis en person har de indledende beherskelsen færdigheder, ikke vil opstå problemer, behøver du kun at bestanden op på en smule tålmodighed at få det ønskede resultat.

Siden stadig sy kjoler af chiffon med deres hænder? For at gøre dette, vil lys luft påklædning brug stof med parametre 2,50 m * 1,50 m, hvor den anden værdi - bredden på nettet. Mønstre er bedst taget fra et blad. Hvis der er en mulighed for at skabe et grundlag for at skræddersy kjoler af chiffon med sine egne hænder fra starten og i alle henseender de tal, vil det være den ideelle løsning.

For arbejde, der kræves til at tage en nål størrelse 85 og 90, silke garn med tal 33 og 18, og skjult lynlås længde 30 cm. Hvis det ikke er muligt at anvende sådanne filamenter, er det muligt at erstatte dem med c / b med numrene 40 og 50. Når udskæring nødvendige dele til at forlade tillæg af 1,5 cm. dette gøres på grund af det faktum, at stoffet er ved at smuldre, som allerede nævnt, og får brug for yderligere behandling af alle sektioner. I færdig form sømme bør bredden være omkring 0,8 cm.

Kjoler af chiffon med sine hænder en enkel stil er normalt syet på følgende måde:

1. sidesømme forreste og bageste klud skørt syet. Skal forblive kun åben stedet under lynlåsen.

2. nakkepres ud godtgørelse 0,6 cm (vrangen ud) og derefter overskyet syet af. Ekstra tråd skal skæres. Oprindeligt mulige zigzag syninger uden knaphul.

Trin 3. Forbindelse skørt og overdelen. Sy søm 1,5 cm. Sektionerne håndtere overlock.

4. ærmegab behandling udføres søm under navnet "amerikanske" (kant).

5. Trin søm lynlåsen.

6. Behandling af en bund zigzag.

7. Proutyuzhivanie produkter.

På grund af det faktum, at stort set gennemsigtig chiffon, tilføje skørter af foring stof eller af samme stof, som bruges til kjolen. Mønster det sker i henhold til den grundlæggende skørt, men 2 cm længere. Længde er 1/2 af den samlede længde af skørtet. Sy dette sammen med enhver skørt eller anvendes separat, men så er det nødvendigt at sy gummi.

Kjoler af chiffon, med deres hænder bundet, ikke kun for at hjælpe til i løbet af sommeren, men kan være nyttige og varmt efterår og forårsdage. De er velegnede til næsten enhver piger og se godt ud med en række tilbehør. Kjoler af chiffon stor hjælp til at skjule figur fejl og gøre billedet mere feminin. Vær bange for at eksperimentere med mønstre er ikke nødvendig, så længe de ideelle tøj landsbyer. Det skal bemærkes, at det er nødvendigt at vaske ting i en bomuld taske ved en temperatur ikke højere end 30 grader, så sys ting vil altid se ud som ny!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.