Mad og drikkeDrikkevarer

"Moscow mule" - en cocktail fra amerikanerne

For cirka 50 år siden er en blanding af ginger ale, vodka og limejuice i en cirkel (kobber) ligefrem besejret den amerikanske befolkning. "Moscow Mule" er en cocktail, der nu laves i Den Russiske Føderation. En sådan drink er bare ved at blive forberedt, og ingredienslisten adskiller sig heller ikke med prætentiøse ingredienser. Det er sandsynligvis det, der forårsagede cocktailens store popularitet i sit "historiske hjemland".

Hvorfor blev han kaldt en mule?

Ifølge en version er det antaget, at navnet stod på grund af persistensen af de mennesker, der fremmede denne cocktail. Men der er en anden mulighed. Navnet "Moscow Mule" blev givet til cocktailen på grund af dets hurtige berusende virkning. Amerikanerne sammenlignede en servering med virkningen af en muldyrs hode. Og hvorfor vises navnet "Moskva" i titlen? Dette er en slags hyldest til vodka, som er en del af drikken. Smirnov blev trods alt produceret i Moskva.

Egenskaber

Hvis vi taler om den klassiske tonehøjde, er "Moskvasmulden" en cocktail, der hældes i en kobberkop, ikke i et glas. Bemærk, at vodkaen, der bruges til at drikke, ikke bør smagsstoffer. Hvis du forbereder en cocktail derhjemme, kan du erstatte citronkalk. Sandt nok bliver smagen lidt værre. Ginger ale er en stærkt kulsyreholdig drik. Det sælges i mange butikker. Nogle gange, i nogle variationer af cocktail forberedelse, er speciel gingerøl brugt i stedet for ale.

"Moscow mule" (cocktail): en opskrift med et billede

Til forberedelse skal du bruge:

  • Ti milliliter limejuice (hvis der ikke er nogen sådan frugt, kan du erstatte den med en citron, men det er ikke ønskeligt);
  • Halvtreds milliliter vodka;
  • To hundrede gram isbiter;
  • Et hundrede milliliter ginger ale;
  • Tyve gram kalk (eller citron).

Fremgangsmåden til fremstilling af en cocktail er som følger:

  1. I begyndelsen er det nødvendigt at fylde kobberbogen med is.
  2. Derefter tilsættes limejuice (presset ud af to lobula) og vodka.
  3. Derefter fylder du med ginger ale. Derefter blandes forsigtigt den resulterende drikkevare ved hjælp af en spiseske.
  4. Derefter dekorere cocktail lobule lime.

Historisk baggrund

I slutningen af trediverne af det sidste århundrede købte forretningsmand J. Martin et patent for produktion af Smirnov vodka i USA. Men amerikanerne kunne ikke lide en sådan stærk drik . Det var derfor, at Johns forretning gik dårligt. På dette tidspunkt i landet var der en krise, der ramte mange forretningsmænds velfærd, herunder J. Morgan. Han havde problemer med at sælge smag af ingefærøl. Iværksættere tog den eneste rigtige beslutning - at forene. Takket være deres fælles indsats dukkede "Moskvas muldyr" op.

Cocktail opnås ved at blande to dele gingerøl med en del vodka. Senere blev ølen erstattet med ale. Også tilsat til sammensætningen er limesaft. Den modtagne drink blev værdsat af besøgende af barer i 50'erne i USA.

konklusion

Nu ved du hvad "Moskvas muldyr" er. Cocktail, hvis opskrift er præsenteret ovenfor, vil blive værdsat af elskere af forskellige eksperimenter med alkohol. Du kan tilberede denne drink selv hjemme, fordi alle komponenter er tilgængelige.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.