BilerLastbiler

Modeller magtfulde landbrugs traktor. "Kirov arbejdstagere": tekniske specifikationer, photos

Marche "Kirovets" for mere end 50 år. Uden overdrivelse kan vi sige, at dette mærke er kendt i alle kontinenter på kloden. 90 års erfaring i traktoren tillade "Kirov Plant" (St.Petersburg) konkurrere med globale industri ledere. Og i dag, "Kirovets" traktormærker finde deres niche i den nationale økonomi.

beskrivelse

Kirovsky Zavod er en diversificeret holdingselskab, et af de vigtigste områder, som - design og produktion af high-power traktorer Wheel mærket "Kirovets". Den er ansvarlig for denne opdeling af JSC "Petersborg TK".

Virksomheden er en af pionererne inden for den indenlandske maskinindustrien. Den første produktion "Fordson Putilovets" licenserede traktorer blev produceret i 1924. Men traktoren mærke "Kirov arbejdere" K-700 fremstillet siden 1962.

lineup

Moderne sortiment omfatter landbrug, byggeri, bryggers, og specialmaskiner serie K 744-P af forskellige designs med 300, 306, 350, 354, 390, 401, 420, 428 liter. a. Den mest kraftfulde er traktorens "Kirovets" K-9000: ændring K-9520 kan prale 516 hestekræfter. I modsætning til de sovjettiden køretøjer har en modulær layout med en bred nomenklatur for motorer produceret i Rusland, Tyskland, USA, en bred vifte af vedhæftede filer, ekstra muligheder.

De mest populære produkter i Petersborg traktor fabrik på hjemmemarkedet er traktorens "Kirovets" K-744 P2. Han har det bedste forhold tekniske karakteristika for mellemstore bedrifter, forsyningsselskaber og byggefirmaer.

De vigtigste parametre for køretøjet som standard:

K-744R4

K-744R3

K-744R2

K-744R1

motor

TMZ-8481,10-04

TMZ-8481,10-02

TMZ-8481,10

YaMZ 238-ND5

KW (n. S.)

309 (420)

287 (390)

257 (350)

220 (300)

Brændstofforbrug, g / L. s. * h

157

157

157

162

Traktorer "Kirov arbejdstagere" i bonus sæt:

K-744R4

K-744R3

K-744R2

K-744 P1

motor

Mercedes-Benz OM 457LA E2 / 2

Mercedes-Benz OM 457LA E2 / 3

Mercedes-Benz OM 457LA E2 / 4

Cummins 6LTA 8.9

KW (n. S.)

315 (428)

295 (401)

260 (354)

225 (306)

Brændstofforbrug, g / L. s. * h

151

151

151

157

Et nyt niveau af komfort

De nye modeller fabrikanter har gjort arbejdspladsen mekaniker en bekvem, komfortabel og sikker. I perioder med intens feltarbejde kabine er næsten hjemme traktoren, hvor han tilbringer 10-12 timer i døgnet. Beskyt folk fra støj og vibrationer hjælp til avancerede materialer og tekniske løsninger anvendt St. Petersburg designere. Indkapslet kabine er monteret på stødabsorberende puder, metalbelagte moderne cab vibrationsdæmpende og lydisolering.

Feltarbejde forekommer hyppigt i opvarmet i den sandeste betydning perioder - ofte omgivelsestemperatur bag traktoren når +40 ° C Og nogle gange omvendt, når den frostklare vinter kun traktor "Kirovets" kan rydde snedriver eller bære en tung belastning. Derfor er de fabriksarbejdere installeret på alle maskiner serie K-744 P en kraftfuld air-condition og effektivt varmesystem.

ledelse

Traktorer "Kirov arbejdere" styres meget let - uden fysisk anstrengelse. Arbejdsplads ergonomi opfylde moderne krav. Sprung førersædet er placeret i midten af kabinen, som tilbyder fremragende udsyn i alle retninger, hvilket er meget vigtigt under feltarbejdet og manøvrering.

For at lette transmission styresystemet er indstillet pneumatiske switch modes og forbinder bagakslen (mulighed er tilgængelig på anmodning). I førersædet lang række justeringer - højde, langsgående position, førerens vægt. Også, højde og hældning ratstammen er justerbar. Dette tillader maskinoperatøren at finde enhver opbygning selv den optimale kørestilling. Assistent mekaniker eller instruktør vil blive placeret i førerhuset på den ekstra passagersæde. Som førersædet, er passagersædet udstyret med sikkerhedsseler.

traktor mekaniker arbejder parametre kan let kontrolleres ved hjælp af en række instrumenter og kontrollamper på frontpanelet. Alle køretøjer er serie K-774 P er uddannet til at installere sporingssystemer GPS / GLONASS.

sikkerhed

Traktor "Kirovets" med hensyn til sikkerhed er beskyttet i alle henseender. Det er en stabil bil med gode bremser og pålidelig kontrol. Men selv om der var en tragisk ulykke, og traktoren væltede, vil mennesket pålideligt beskytte den indbyggede kabine sikkerhedsbur, der lever op til internationale standarder ROPS / FOPS.

På toppen af sæsonen af feltarbejdet veje hver time, og mørket bør ikke være en hindring arbejde. Fire store og otte arbejdslygter perfekt belyse omkredsen af traktorens driftsområdet "Kirovets".

motorspecifikationer

Producenten giver forbrugeren et valg. Afhængigt af produktionsmål og præferencer, kan du vælge den bil af en bred effekt på en række - fra 300 til 428 liter. a. For hver strøm niveau er der en mulighed med den indenlandske og udenlandske motor.

Udstyret med turbo dieselmotorer, nemlig til denne type omfatter "Kirov arbejdstagernes motorer er kendetegnet ved fremragende effektivitet og økonomiske resultater. Et vigtigt element er drivaggregatet anvendt et højt drejningsmoment ved nominel effekt.

For at forbedre pålideligheden og øge ressourcen motor med 2014 traktor "Kirov arbejdere" er udstyret med nye luftfiltre, forbedret design. Takket være den kombinerede totrins Luftrensersystem og højere motor luftindtag er beskyttet i støvede omgivelser. Udskiftelige filterelementer er let tilgængelige til rensning og udskiftning.

Pålidelig køling er afgørende for motorer traktor opererer under tunge. Siden 2014 Goda mest kraftfulde versioner er udstyret med en ny køler enhed med en øget vand sektion.

Brand motorer anvendt:

magt

300

350

400

430

"Premium" Options

Cummins

Mercedes-Benz

Indstillinger "Standard"

YaMZ

Tutaevsky MH

  • "Autodiesel" (Yaroslavl): model-YaMZ 238ND5 (300 hk ..).
  • "Tutaevsky MZ" (Iaroslavskaia region.): 8481,10 serie TMZ (350, 390, 420 hk ..).
  • Daimler AG (Tyskland): En serie af OM 457 LA (354, 401, 428 hk ..).
  • Cummins Inc. (USA) Model 6LTA 8.9 (306 hk ..).

brændstofsystemet

Indenlandske brændstofsystemer af dieselmotorer - mekaniske. De er ganske enkel i design og er godt tilpasset til vores brændstof. For motorer Mercedes-Benz, der er udstyret med mere moderne levering brændstof systemer med elektronisk styring, systemet omfatter ekstra filtre og dyser, der er tilpasset til den russiske brændstof af tyske specialister.

For at starte motorerne ved lave temperaturer anvendes forvarmning systemet, så operation "Kirovec" traktor vinteren præsenterer ingen særlige vanskeligheder. 800 liter rummer den bageste del anbragt på brændstoftanken - et godt udbud af brændstof til den længste arbejdsskift.

trække

Traktorer "Kirov arbejdere" er ofte drevet under svære betingelser. Alvorlige belastninger overføres til alle de elementer af transmissionen og understellet. Det er derfor, kravene til dem er specielle. Transmission "af St. Petersburg kæmpe" mekanisk, med hydraulisk styring. Dens højhastighedstog serien (16 gear frem / tilbage 8) består af 4 bånd på 4 assists hver. Inden transmission range skifte til flytte uden strøm flow diskontinuiteter.

Et karakteristisk træk ved de førende "Kirov arbejdstagernes broer er begrænset spærredifferentiale af" know-spin", gør det muligt at levere uovertruffen flotation under vanskelige forhold. Planetgear mellemrum langs siderne overfører drejningsmoment direkte til hjulene. Fordelene ved en sådan ordning - øget frihøjde og fremragende tilgængelighed for vedligeholdelse og reparation.

Pålidelig transmission af højt drejningsmoment garanteret af produktionsteknologi. PPC tandhjul og aksler er lavet af højere klasse af nøjagtighed. Til kobling drivaksel brugte PPC sulfotsianirovannye høj kulstofstål hjul.

køreegenskaber

Flotation har uovertruffen traktor "Kirovec". Billeder af "stærk mand" er imponerende i størrelse, magt, og på samme tid moderne design. Med sin store størrelse den adskiller en god manøvredygtighed, hjulpet af den innovative design af rammen - to halv-frame forbundet med et hængsel enhed. De er i stand til at dreje omkring en lodret hængsel ved en vinkel på 35 °, hvorved venderadius på under 8 m (det ydre hjul). Den vandrette hængsel poluramy forskudt med 16 ° - «Kirovets" perfekte kopier jord relief, på grund af dette firehjulstræk konstant indgreb med understøtningsfladen.

Hver mekaniker, arbejdede på "Kirov arbejdere" nødvendigvis markerer sin særlige glathed. hængebro Den sub-forår - det er det, der giver sådan en vidunderlig effekt. For mange udenlandske analoger affjedret bro ikke er tilgængelig eller er dyr løsning, men for Petersburg traktor er standardudstyr.

Hitching

Øg trækkraft og for at reducere den specifikke belastning på jorden kan bruge hjulsæt fordobling leveres som ekstra udstyr. Brugen af tvillinghjul er påkrævet på vandlidende jorde. Traktor vægtfordeling at optimere og forbedre adhæsionen af hjulene med jorden, kan man bruge typografiske ballastvægte placeret på last og sub-halvrammer. Denne mulighed er udstyret med en model af traktor "Kirovets" K-744 P3 og K-P4 744.

Værdi traktor er, at det kan bruges sammen med komplekse maskiner. Standarder koblingsanordninger, de hydrauliske krav, elektriske, pneumatiske og andre parametre trailere kan variere. af monteret udstyr med maskiner forbedret, det vigtigste kriterium er alsidigheden af tilkoblingsanordninger og materiel ydeevne hydraulik.

Hydraulisk udstyr "Kirovec" angår traktorer "load sensing" type, kan betegnes som LS-system eller Load Sensing. Aksialstempelpumpe med flow-sensing pumper hydraulikvæske, når fastgørelsen. Sit højeste ydeevne - 180 l / min.

Traktor trepunkts-enhed (IV kategori) spørgsmål på aksen for suspension kapacitet på 8,5 tons. Det er bemærkelsesværdigt, at det oprindeligt blev inkluderet som standard. For at forenkle sammenlægning med alle indenlandske og udenlandske landbrugsudstyr med traktorer udstyret med automatiske kroge Walterscheid lavere link fremstillet.

ekstra muligheder

På ordre "Kirov arbejdernes traktor kan være udstyret med position styresystem af fastgørelsen (EPJ), der kræves til drift med plove og andre redskaber monteret med nogen henvisning hjulindstilling. Også som ekstraudstyr på maskinen udstyret med kraftudtag (drejning af akslen svarer til 1000 omdr./min. / Min.) Og pendulet trækkrog.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.