Kunst og underholdningFilm

Mest populære tegneserie om en hare

Blandt gnavere, der er arter med store ører, enorme poter og en lille hale - det er kaniner. De er populære over hele verden, lever i skoven, og nogle arter endda - i hjemmene af mennesker, der spiser de bark, grene, blade og græs.

På alle tidspunkter disse dyr - et symbol på godhed, nåde og skønhed. I nogle lande, betragtes de som en indikator for den høje hastighed og frygten i andre - frugtbarhed.

om en hare tegnefilm har længe været betragtet som den mest almindelige. Den mest berømte - "Nå, vent" "Bugs Bunny", "Looney Tyuns" og andre.

Tegnefilm om en hare

  • "Vinni Puh" - en tegneserie om eventyr af venner Peter Plys og Grisling. En af de bedste og mest mindeværdige øjeblikke, da de gik til kanin. Det, selv om, og kan ikke lide ubudne gæster, beslutter sig for at behandle dem. Plys - bære ikke stolt, og blev enige om at spise alt, hvad der tilbydes. Da blev det besluttet at forlade venner, begyndte det mest interessante: en af de tegn var ikke i stand til at komme igennem døråbningen. Dette om en hare tegneserie filmet i Sovjetunionen. Dog udsendes på tv og er stadig populær den dag i dag.
  • "Pige og harer." Historien fortæller om en god pige, som var heldig at spare to fluer i vinteren. Dette mønster beskriver egenskaber som medfølelse, overbærenhed og venlighed.
  • Cartoon om en hare "Ushastik og hans venner." Hovedpersonen får i en række forskellige situationer og er i færd med at løse dem svar på mange spørgsmål.
  • "Brave Hare". Historien fortæller om, hvordan på et heldigt sammentræf, den feje kanin var de mest dristige i hele skoven.
  • "Hare Koska og fontanelle". Skønheden i disse malerier er, at disse tegninger om haren er beregnet til børn i førskolealderen, men de ser voksne. Plot: fontanelle og hare var gode venner. De besluttede at se, hvem der er hurtigere. Ran Koska, en fjeder flød, først fusioneret med floden, og derefter - med en enorm flod.

Snurre Snup

Bugs Bunny - frække, frygtløs og forsigtig. Mange berømte hero tegneserier.

Tegnefilm om haren, der mødte prototyper Bunny dukkede op i filmen fjernt 1938. I det næste år, hovedpersonen, mens de resterende anonym, er der stadig noget arbejde. Efter at kunstnere ændrer hare farve fra hvid til grå. Charlie Thorson (multiplikator) for første gang gav ham Bugs' Bunny navn. Efter nogen tid blev apostrof droppet, og den tegneserie om en kanin modtog et lignende navn - "Bugs Bunny".

"Apple Bag"

Berømte tegneserie om paven-en hare, som bar æbler fra skoven for fire poter sonnies og døtre. Posen, som havde frugt, var for tung, og han var nødt til at trække den langs jorden. På vejen hjem møder han en bjørn, aktier med ham æbler. Så frugter blev bedt om at proteiner; han har behandlet og ged, og et pindsvin, og en blind muldvarp.

Som alle tegnefilm om haren, dette er på den sædvanlige scenarie: der er noget galt. Cunning krage, at se, at der er meget få æbler, lave et hul i posen, og haren alle tabt på vejen. Efter at fuglen begynder at bebrejde ham, at han ikke havde delt med hende. Denne nyhed er meget bittert far hare, og han var nødt til at vende tilbage til æbletræet. Da jeg kom hjem, viste det sig, at hans børn ikke går sulten: Belchatow, ged, bjørn, muldvarp og pindsvin bragte en masse godbidder end de fleste takke paven for generøsitet haren. Og kun én krage blev efterladt sultne, og ingen var ondt af hende. Denne tegneserie om en hare med æbler lærer børn venlighed og lydhørhed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.