Kunst og underholdningFilm

Dzhon Kramer: dommeren, bøddelen og frelser

Dzhon Kramer. Dette navn er ikke hørt undtagen de mest fjernt fra filmfolk. Det inspirerer ærefrygt, får huden dækket med gåsehud, og håret på hans hoved - at bevæge sig, som om fra en lille udkast. Hvad er så galt med dette navn, og hvorfor de fans har skabt en reel kult af personlighed, inspireret af denne karakter?

franchisen Ikonisk karakter milepæl

Det faktum, at John Kramer - hovedpersonen i kult franchisen "Saw", kendt som en meget grusom, men nogle gange er det bare en sindssyg med ekstremt sofistikeret fantasi. På den blotte lyd af hans navn skyld vågner op af sig selv, og hjernen begynder at hjælpsomt huske, når sidste gang vi forsømt livets gaver. På trods af hans skøre metoder og ikke alt for sundt motivation antihelt når sin ophøjede mål: det lærer seeren, at du skal sætte pris på livet hvert minut, hvert sekund, uanset social status eller endog mindre vigtigt humør.

Hvordan Dzhon Kramer

Det er vanskeligt at beregne præcist, hvor mange mistede får Kramer guidet på rette vej, fordi franchisen "Saw" så meget som 7 dele, og skaberne ikke har planer om at stoppe der. Tegnet er en dom i sande form, selv om en smule subjektive. Han dømmer alle, der spilder dyrebare dage af hans liv og ikke forstår værdien af hvert minut tabt.

Til sine ulykkelige ofre sindssyg intellektuelle kommer op med de mest usædvanlige fælder, der opererer på princippet af mekanismen time bombe. Hvis du har tid til at opfylde de nødvendige betingelser, det overlever, at have tabt noget: fødder, hænder, en alvorlig stykke hud eller hår. Hvis du ikke har modet til at spille efter reglerne Saw, vil testen uundgåeligt ender med din død. Bypass fælden kan ikke snyde Saw - også. Hvis Dzhon Kramer besluttet at "lege med dig i spillet", så er jeg sikker på, at det er noget virkelig bringe det til slutningen. Men om det dovedesh indtil slutningen af jer?

Inferno John og bange offer

Det er umuligt at overvurdere den kulturelle og psykologiske virkning, der gjorde på den moderne seer Dzhon Kramer. Citater karakter strejfer rundt i verden, hans fotografier truende blik på besøgende emnespecifikke hjemmesider, og en original soundtrack til filmen "Saw" selv dem, hvem har set franchisen kun i forbifarten. De mest berømte ord Cramer lyder mystisk og meget skræmmende, "Hej. Jeg ønsker at spille med dig i et spil. " Han nævner ikke, at dette spil er ikke sjovt, og spilleren er usandsynlig, selv når man ønsker at spille i den.

"De, der ikke sætter pris på livet fortjener ikke livet," - sagde Kramer før fælde klikker lukket. Og du møder din ende. fælde princip er minder lidt om princippet om dødsstraf: du ved, at meget snart vil gå til jeres forfædre, men på ingen måde kan ikke tro det. Adrenalin, som spreder blod i hele kroppen, hjælper til at tænke, men nogle gange er det ikke nok til at vinde den dødbringende spil hovedperson.

Den anden "I" Dzhona Kramera

Det er interessant, at plottet i det virkelige liv Dzhon Kramer ( "Saw") - meget stille og intelligent mand, der syntes at ikke gøre en flue fortræd. Han grundigt studeret alle detaljerne i den menneskelige psykologi, så at forudsige handlinger foretaget af en potentiel offer i en farlig situation, er det ikke svært for ham. Han kender alle faser, at en person går ind i en tilstand af chok: benægtelse, vrede, overenskomstforhandlinger, depression, accept. Og Dzhon Kramer forstår præcis, hvordan offeret vil opleve alle disse faser.

Selv i hverdagen ser det ud til, at den skrøbelige hvidhåret gammel mand med våde blå øjne ikke vil være i stand til at hæve sin hånd og blev bidt af sin hund, han har den frækhed og intelligens til at komme op med unikke fælder for fluer i hans menneskelige form. Men Kramer - en god mand, så han giver altid offeret en chance for at undslippe. Det er, når han siger: "At leve eller dø - valget er dit", og dermed dumping hele byrden af ansvar på skuldrene af "Player".

"Saw" i det virkelige liv

Skuespilleren, der fik denne rolle, velegnet til de ansigtstræk den hævdede et hundrede procent. Tobin Bell - at man er faktisk Dzhon Kramer. Skuespilleren opnåede berømmelse takket være denne brutale rolle og især lyser ikke i ethvert projekt. Måske var han bare svært at spille mindre dybe karakterer, eller måske var han bare ingen blev ikke så interessant som John "Saw" Kramer.

Uanset hvad det var, Tobin Bell ofte spillede han seriemordere og galninge. Hans evne til at tale i et gravkapel stemme, og ganske lidenskabsløst kigge ind i kameraet fascinerer mange seere. Actor flere gange modtog prisen for bedste skurk, og jeg må sige, at absolut fortjent. Det er svært at forestille sig, Tobin Bell i den romantiske komedie, eller endda i den gennemsnitlige thriller.

Hope dør sidste, og Kramer - aldrig

Det er svært at forudsige, hvad der vil være den næste rolle Tobina Bella, fordi det er usandsynligt at nogen vil være i stand til samt Dzhon Kramer. Foto af skuespilleren i skikkelse af religiøse figurer er blevet næsten et symbol på de film af denne genre, og dens kølige ser sandsynligvis komme i drømme til de mest påvirkelige publikum. Man kan kun håbe, at den næste del af franchisen "Saw" og faktisk vil passere censur i SNG-landene, så du kan nyde det på den store skærm og lyd i høj kvalitet. Selv i dubbing stemme Dzhona Kramera, takket være det arbejde, den talentfulde Viktora Bohona Nikita Prozorovskiy, Dalvin Shcherbakov og Aleksandra Novikova, ikke mister sin dødelige karisma.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.