SundhedMænds sundhed

Impotens: behandlingen derhjemme. behandlinger, medicin

Mænds sundhed - en vigtig del af livet, ikke kun for den enkelte mand, men også hele familien. Efter alt, for nogen ikke en hemmelighed, at ro og fred i huset er direkte afhængige af, hvor god forholdet mellem parret i intimsfæren. Men nogle gange mænd påvirker en sådan sygdom som impotens. Hjem behandling af denne sygdom - det er hvad jeg vil fortælle dig lige nu.

forebyggelse

Alle læger siger ikke at blive syg i nogle sygdom, er du nødt til at træffe forebyggende foranstaltninger. Så, at manden ikke behøvede at lede efter et svar på spørgsmålet om, hvordan man kan slippe af impotens, er det bedst at tage sig af sin virilitet fra de tidligste år. Og for at du ikke har brug for meget, bare for at føre en sund livsstil, spise rigtigt og opgive alle dårlige vaner og undgå overanstrengelse på arbejde, stress og andre muligheder overbelaste kroppen.

Og hvis en mand har været selv den mindste problem med erektil funktion, er det bedst at beskytte sig mod overophedning og overnedkøling (som i naturlige forhold, og i den kunstige, for eksempel i bad). Selvfølgelig, når de første spørgsmål, du har brug for at se en læge, uden om alle de fremmødte og healere, der forsøger at tilbyde hjælp på hver tur. Efter at have kørt en sygdom at behandle en meget hårdere end bare opstået.

typer af sygdomme

Det er værd at bemærke, at der er to typer af sygdommen: organisk og psykologisk impotens. Deres behandling vil være væsentligt anderledes. Hvis den første variant af de forskellige metoder til behandling vil blive anvendt til en mand, opstår psykogen mandlig svaghed på grund af nogle stress, svære livssituationer, og folk synes at være sund og seksuelt aktive på et tidspunkt simpelthen ikke kan få sig selv til "arbejdsvilkår" . Denne type af impotens er spontan: nu den fyr er i orden, og hun var tilfreds, i morgen er det simpelthen ikke virker.

Hvad skal man gøre?

Det er værd at bemærke, at der er forskellige metoder til behandling af impotens. Det kan være en tablet, diverse medicineret stoffer, traditionel medicin. Den seneste opdagelse af behandling af impotens i hjemmet - højfrekvent vibrerende erektion mere om denne metode kan findes her. Men hvis sygdommen netop har optrådt, skal du først konsultere din læge og få hans professionel rådgivning. Efter alt, hvis en mand, for eksempel psykisk sygdom, så må det først arbejde psykolog og kun har sideløbende med dette, kan du tage visse lægemidler.

Traditionel medicin: infusion

Hvis en mand fanget impotens, hjem behandling af denne sygdom - en fantastisk måde ud. Før du drikker nogen piller, kan du bruge den ældgamle viden om vores bedsteforældre. Den første ting, der kunne blive vedtaget, - det er en bred vifte af urtete.

Fremragende i denne situation hjælper infusion af Hypericum. For at forberede det, du har brug for 1 spsk. Denne skeen græs hæld 200 ml kogende vand. Indgyde stoffet i cirka en time, og det skal tage en halv kop tre gange om dagen. Med denne opskrift, vil styrken begynder at komme tilbage i et par dage efter administration af folks penge.

Nå hjælper også infusion calamus i en situation, hvor en mand fanget op med impotens. For sin forberedelse du har brug for 100 gram af roden af sådanne urter som mose Calamus, hæld 1 liter vodka. Indgyde stoffet i ca. 15 dage i et mørkt sted, og det bør kun tage 30 ml tre gange om dagen på en fuld mave.

Fremragende kan også hjælpe planter såsom kløver, brændenælde og pebermynte. Til fremstilling nødvendigt at tage 5 teskefulde af hver plante, alt godt blandet og hæld en liter kogende vand. Alle insistere på en termokande cirka 20 minutter, derefter forsigtigt dræne og tage en halv kop tre eller fire gange om dagen.

Traditionel medicin: food

Hvis en mand impotens, kan behandling i hjemmet udføres ved hjælp af visse fødevarer. For eksempel for at klare problemet vil hjælpe en valnød. Interessant faktum: Det var på denne måde blev behandlet Highlanders af seksuel magt, som stadig er legendarisk. For at slippe af med problemet, en dag at spise kop afskallede valnødder, dividere del i to eller tre gange.

Nå hjælper også almindelige løg. Det kan simpelthen indtages frisk, men du kan forberede forskellige infusioner. For lægemidler skal være to eller tre mellemstore løg hakkes fint, hæld to kopper kogende vand og trække i omkring en time. Medicinen er klar til at acceptere det er nødvendigt tre gange om dagen i 100 ml.

anis

Fremragende hjælp support virilitet anis frø, som en masse nyttige stoffer til drengene. betyder dog bedre udnyttelse eller i kombination med andre lægemidler, eller bare for forebyggelse. Frø skal være fint pund og tage i sådan en halvanden gram tre gange om dagen med et glas gedemælk. Det skal bemærkes, at denne mulighed er godt i den situation, hvis en mand har vandladningsproblemer.

Traditionel medicin: urtete

Spiste den fyr har en sådan sygdom som impotens, kan udføres hjemme behandling i forskellige bouillon. God hjælp i en sådan situation, et afkog af esparsette. For at gøre det, er du nødt til at tage en spiseskefuld af de sibiriske græsrødder, hæld det virkelig kogt vand med en hastighed på halvanden kopper, kog ved svag varme i 5 minutter, lad det brygge for natten ved stuetemperatur. Denne medicin virker kun på den næste dag, så det skal tage, før middag og morgenmad til 50 ml, og resten har en drink før middagen. Tag denne campingpladser betyder, at du har brug for, indtil styrken af tid til ikke at komme tilbage til normal. Men fortvivl ikke, fordi det vil ske ganske hurtigt.

Du kan også lave mad og gulerod bouillon, som også hjælper med mandlig impotens. For at gøre dette, gnide gulerødder på et rivejern, og tage 2 spsk det, bugten, mens et glas varm kogt mælk. Blandingen blev kogt i varme i ca 10 minutter, derefter afkøles til en passende temperatur. Infusion er taget tre gange om dagen i 100 ml, uanset tidspunktet på dagen.

Behandling af impotens hos mænd kan også udføres rosiner. For at gøre dette, Sort flyttede rene rosiner udfylde frisk mælk og kog alle sammen. Efter afkøling bør lægemidlet tørret frugt at spise, skyllet med den resterende væske. Oprindeligt vil det være nødvendigt 30 g rosin 300 ml mælk, men den daglige dosis bør øges, og et produkt i rækkefølge, indtil resultatet vil ikke blive anvendt 50 g af det første og andet fadøl. Bouillon til at drikke, så længe styrken ikke vende tilbage.

Også mænd kan lide en vin bouillon, som er designet til at håndtere erektil dysfunktion. For sin forberedelse skal tage en halv liter vin eller portvin, hæld det i gryden og hæld tilbage frø af brændenælde (fem spiseskefulde). Brygget middel til behandling i fem minutter ved en meget høj varme, derefter afkølet, taget kun 50 ml før sengetid.

Traditionel medicin balsam

Behandling af impotens hos mænd kan også udføres af forskellige Balsam, lavet af naturlige produkter. En af de muligheder - honning balsam, der hurtigt hjælper til at klare problemet. For at gøre det, er du nødt til at tage to og en halv kopper Cahors vin og honning, vkinut til 250 ml finthakkede blade af aloe, er alle ingredienserne blandes grundigt, hældes i en krukke, tæt stramt og sat på syv dage i et mørkt sted. Efter denne balsam grundigt filtreret. oprindeligt Taget til 1 tsk tre gange om dagen, er dosis gradvist øges til en spiseskefuld. Behandlingsforløbet varer en måned. Hvis styrken ikke er tilbage i en uge for at gentage kurset.

medicin

En række forskellige måder, du kan behandle impotens. Forberedelser farmaceutisk industri - en af mulighederne. Det er imidlertid værd at huske på, at alle lægemidler bør udpege kun lægen, fordi kun han kender funktionerne i patientens krop, så det kan forhindre, at der opstår en række uønskede situationer. Så, hvad kan bruges? For at forbedre erektil funktion, kan du bruge en velkendt narkotika "Viagra". Accepterede tablet i omkring en halv time før samleje, dens virkning - 4 timer.

Det samme princip værker og narkotika "Cialis", men effekten af lægemidlet betydeligt mere - op til 36 timer! Og du kan tage den med alkohol. Hvis en mand har seksuel impotens forårsaget af sygdomme som diabetes, vil hjælpe ham piller "Levitra". Effekten af vedtagelsen varer op til 12 timer, men den første ansøgning kan være kvalme, hovedpine, rhinitis.

Hvad andet at tage en mand, der har impotens? Behandling (findes tabletter til denne anderledes) kan også udføres under anvendelse af medicin "Impaza". Dette stof virker to og en halv time, men det er ikke altid effektiv. Kursus: tre måneder på en tablet om dagen. Du kan også købe i et apotek biostimulanter såsom narkotika "gyldne hest" eller "Yohimbe", der, ved den måde, er egnede ikke kun mænd, men også kvinder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.