Intellektuelle udviklingTarot

Spådom for piger: nogle muligheder

Barndom og skole - en uforglemmelig tid. At der er en velkommen forandring og en diskussion af drengene, du kan lide, efter skole. Mange mennesker kommer hjem og i stedet for meget nødvendige lektioner begynde at gætte. Spådom til piger - dette er en meget interessant og spændende proces. Det er simpelthen umuligt at bryde væk fra ham. Piger kender en masse forskellige spådomme. Denne tarotkort for piger og gætte på papir, gætte på ringene på voks, på kaffegrums, på huden, på kampe, med hjælp af spejle og mange andre måder. Prøv at huske nogle af dem.

Gætte med et håndklæde

En sådan divination ville hjælpe med at bestemme, om forholdet mellem pigen med den fyr i det næste år. For at finde ud, er du nødt til at hænge ud af vinduet om natten et hvidt håndklæde. Dette bør ske med ordene: "Hvis der er en trolovede, så lad dem komme og utretsya". Om morgenen et håndklæde kan enten være fugtigt eller vådt. Dette indikerer et positivt resultat. Hvis alt forbliver den samme, som den var, og dit håndklæde tørt, så dine resultater er skuffende, men for at re-stille det samme spørgsmål, er du nødt til at vente endnu et år. Men bare rolig, fordi, mest sandsynligt, har en fatal møde med en mystisk fremmed endnu ikke fundet sted.

fil lytning

Denne metode til divination for piger er meget gammel, men i dag har det fået en moderne fortolkning. For ikke så længe siden, landsbyens piger gik gennem landsbyen og lyttet til naboerne taler. Alt, hvad de har været i stand til at høre, var med til at forme fremtiden. Nu er det ikke længere relevant, da mange ikke længere bor i landsbyen.

Ikke desto mindre kan byen piger bruger denne divination, vandreture på verandaen af hendes hus eller på gaden. Så hvis pludselig du er heldig nok til at høre klokkerne af kampen, så dit liv vil pludselig brudgom. Hvis du var i stand til at deltage i skænderi, forventer det samme med dine kære eller venner. Hvis du tilfældigvis til at høre en musikalsk melodi eller sang, du ved - du vil finde en hurtig sjov. Hvis et eller andet sted i gården af en gøende hund, det er nyheder, hvis du hører samtalen manden, i skole, du vil helt sikkert få en "fem", hvis en kvinde, "to" du har angivet, og det er ligegyldigt, om du ikke prøvet.

Vi kender navnet

Denne metode til divination for piger nemmeste. Du skal bare nødt til at spørge på gaden på det første indfinde en mands navn. Det er præcis, hvad der vil blive kaldt din kæreste. Men vær forsigtig, fordi det ikke vides, hvordan man opfører sig dette eller hint forbipasserende.

Gætte bruger tråd

Dette kræver tilstedeværelsen af en gætte nærmeste venner, for uden dem kan du ikke. Det er nødvendigt at skære flere stykker af tråd, omkring 15-20 cm, samt at tage kampen. For at få resultatet, skal hver pige tage et stykke af snittet tråd. Prøv at brænde dem alle på én gang. Den pige, der har en perlerække af brænde hurtigere end nogen, vil først mødes med en fyr. Hvis der på nogle piger gik ud tråden, ikke brænde ned til enden, men i år var hun ikke heldig i kærlighed og det vil være en indtil det næste år.

Spådom med tændstikker

Denne metode til divination for piger, fyre kender formentlig enhver kvinde. For ham har vi brug for en æske tændstikker. Tager ud to kampe, du har brug for at indsætte dem i sine sider. Én kamp - det er dig, og den anden - er en dreng, som du virkelig gerne. Efter kampen blev sat i brand, skal du se dem nøje. Hvis der var kampene for hinanden tiltrækning, vil du sandsynligvis være i stand til at være sammen, og hvis tværtimod, ser det ud til, vil ikke opfylde den skæbne, og du vil snart skulle skilles.

Spådom ved hjælp af bogen

Denne metode til divination for piger kan også tilskrives den letteste. Tag en bog helt. Venstre palme covers og stille spørgsmål. Næste du nødt til at åbne bogen eller se på det på en side, peger fingeren hvor som helst på siden og læse - alt det vil blive læst, og er svaret på dette spørgsmål.

Der kan du finde tusindvis af divination. Det behøver ikke at frygte, at de kan forårsage nogen skade. Alt vi nogensinde gættet i frikvarteret, og husk denne periode med en vis nostalgi. I børnenes gåder der er absolut intet galt med det.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.