HjemlighedVærktøj og udstyr

Kompressorer til bildæk inflation. Hvordan man vælger en bil kompressor?

Mange af os bruger en bil til at rejse til arbejde / skole. Maskinen sparer en masse tid. Men hvis et fladt dæk, det er en lang tid. Løsningen er til - brug kompressorer til bildæk inflation. De har et par minutter til at skabe et dæk driftstryk. Og selv hvis du har en lille punktering, kan du meget vel være i stand til at komme til dæk uden en kranvogn. Lad os se på, hvad egenskaber bør have denne enhed, og hvordan du vælger den rigtige. Auto luftkompressorer, til pumpe dæk i dag er et af de væsentlige tilbehør i bilen. Det er gennem disse enheder, kan du nemt reparere en punkteret eller fladt dæk på vejen. Dette er en meget nyttig ting.

Vigtigste specifikationer avtokomrpessorov

Faktisk karakter af en lille, men de skal tages i betragtning. Hvis du løfter enheden korrekt, så er det simpelthen ikke være i stand til at pumpe den specifikke hjul på et bestemt køretøj. De vigtigste karakteristika - det er ydeevne, og maksimalt driftstryk, nærvær eller fravær af en trykmåler.

produktivitet

Kompressorer til bildæk er forskellige i pumpeeffekt. Denne sats er angivet for hver model og måles i liter per minut. For eksempel, hvis etiketten angivne niveau af ydeevne i 30-40 l / min, sådan anordning kan for et par minutter til at pumpe dækket op til 13-14 "på personbiler. For terrængående køretøjer samt for crossovers, som er karakteriseret ved hjul med stor diameter, anbefales det at vælge det udstyr med større kapacitet. Anbefalet karakteristik - 50 l / min. Ofte behøver producenterne ikke giver de nødvendige oplysninger til at forstå, hvordan det tal på ydeevne - er hastigheden på at udfylde en vis mængde luft eller den samme mængde, som er under pres.

trykket

Kompressorer til bildæk inflationen afviger på denne egenskab. Således de maksimale driftstryk værdier op til 8 bar. Men når du vælger ikke anbefales at bygge videre på denne maksimale værdi. Hertil kommer, ofte markedet byder på en model, der ikke svarer til den angivet af fabrikanten værdi. I butikkerne kan du finde billige udstyr, hvor pasoplysninger indikerede et tal på 20 atm. For bærbare enheder (disse enheder er bærbare) at skabe et pres er bare ikke realistisk. Selv hjulene "KAMAZ" har en top tryk på 8 bar, og derefter så mange som 20.

manometer

Auto luftkompressorer, til pumpe dæk kan monteres med en dial eller digital sporvidde. Dette er et vigtigt instrument. Nøjagtigheden af tryk, der skal pumpes ind i dækket, er af stor betydning. Mange indenlandske og importerede enheder er udstyret med en tilstrækkelig præcis måleudstyr med minimal fejl. Skaler det til din enhed i forskellige prisklasser er let at læse og let at bruge. Manometre er inddelt i klasser med hinanden nøjagtigt. Dette 0,2, 0,6, 1,2, 2,5, 4,0. Jo lavere kvalitet, jo højere nøjagtighed måleindretningen.

Funktioner mekaniske målere

På en sådan indretning har normalt to skalaer for forskellige måleenheder. Så der er en skala i pounds per kvadrattomme, og der på baren. Skalaen er designet til 300 psi. , Producenten skaber således en illusion af magt - ofte sådanne enheder ikke har kapacitet. Imidlertid nøjagtigheden af en sådan skala er tilstrækkelig lav selv i området fra 2 til 2,5 atmosfærer. For din egen fred i sindet til bedre kontrollere niveauet af trykket i dækket af en separat måler. I disse måleindretninger rækkevidde har et højere indhold information.

Digital Trykmåler

Disse enheder er mere bekvemt og praktisk, i modsætning til analog. Trykket måles med stor nøjagtighed. Når billedet ingen vibrationer, og du kan ændre måleenhed. En anden fordel - tilstedeværelsen af "start-stop" system. Bilejeren installerer på skalaen nødvendige tryk og enheden, når trykket af et turn off.

Forskelle i den type mad

Også for bildæk inflation kompressorer adskiller sig i den type mad. De kan operere fra vekselstrøm og har mere magt. Salget har enheder, der opererer fra cigarettænderen. Deres magt er ofte små. Der er også en enhed udstyret med et batteri.

Nyttige indstillinger

At vælge en bil kompressor til dæk inflation, er det nødvendigt at være opmærksom på ikke kun til udførelsen eller nøjagtigheden af måleren. Ikke i det sidste sted er let at bruge. Faktisk oftere end bilister pumpe op hjulet, men sjældent pumpede dem helt. En nyttig funktion er muligheden for at evakuere luften - er det nogle gange nødvendigt at pumpe luften ud af oppustelige madrasser og både. Også kan indretningen være forsynet med udluftningsventilen. Dette giver den mest bekvemme at sænke trykket i dækket. En anden nyttig funktion - automatisk nedlukning i tilfælde af overophedning. Nu importerede og indenlandske enheder er udstyret med et stort antal dyser. Adaptere hjælpe pumpe op hjulet ikke kun biler, men også bolde, både, og andre ting, som folk bruger i hverdagen. Leder Båd kompressor til dæk inflation vil sandsynligvis appellere til fans af fiskeri.

Tips til at vælge

Fagfolk anbefaler at købe enheden med metalkabinet. Dette udstyr har en længere levetid. Plasthus skal kunne modstå lave temperaturer. Dette gælder også for forbindelsesslanger. Ledningen skal være mindst tre meter. Bedst af alt, hvis ledningen er den mest intakte - fri for revner og andre defekter. Som for dysen, eksperterne rådgive indstilling med gevind. Information til dem, der vil købe en kompressor til oppumpning af dæk: prisen på disse enheder er fra 1300 rubler og derover. Der er modeller af indenlandske og import fremstillingen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.