Kunst og underholdningFjernsyn

Rid Elliot - biografi

I dag vil vi vise dig, hvem den Rid Elliot. Vi taler om en karakter fra tv-serien "The Clinic". Hun spillede skuespiller Sara Chok. Vores heltinde er en læge til stede på klinikken og forsøger at være helt uafhængig.

familie

Rid Elliot protestantiske og oprindelse angelsaksiske. Barndom piger gik i Connecticut, byen Greenwich. Hendes forældre kunne ikke lide. Vores heltinde rejst Consuela - tjenestepige. Hendes far - en berømt læge. Mor - en alkoholiker, der havde et betydeligt pres på det personlige liv af datteren. Sidstnævnte faktum har forårsaget nervøsitet pige. Rid Elliot hævder, at kaldte det en mandlig navn. Hun understreger, at hendes forældre ønskede en dreng. Familien af vores heltinde, men selv, har 4 sønner. Det er kendt, at Barry - en af brødrene - seksuel orientering. Alle brødrene i vores heltinde - læger.

karriere

Vi diskuterede kort barndommen Elliot Reid. Naturen af den karakter og kvalitet af professionel læge vil blive beskrevet senere. I begyndelsen af filmen historie pige ser ud som praktikant. Senere blev hun en praktikant. Efter nogen tid heltinden bliver en privat læge, og denne ændring forstyrrer Dr. Cox og Kelso. Forældre frataget økonomisk støtte til en kvinde, fordi hun nægtede at handle, som blev foreslået af hendes far. Han ønskede sin datter til at blive en gynækolog. Hun kan lide at fortælle en række historier fra livet. Oftere end ikke de ender død hovedpersonen. Da hun føler sig såret, bliver hendes stemme højfrekvent. Doctor - republikanske. Pigerne indstiller personsøger Musik Det er den måde jeg det, en mobiltelefon - Jesus Tag Wheel. Heltinden, trods det faktum, at en læge føler sig utilpas under en samtale, hvor kønsorganer er nævnt. Som et resultat, begyndte hun at give dem forskellige kælenavne. Han hævder, at klaustrofobiske og flere andre sygdomme. Da Dr. ked noget, eller det nogen meget vred, siger hun, "fanden!". Heltinden lært af kalligrafi. Hun taler tysk og fransk. Han elsker ponyer, børn, U2, honning, rødvin, dens uafhængighed, æbler. Han elsker ikke den lille palme, rød, taler i omklædningsrummet, hans øjenbryn, Venstre, katte.

relationer

Rid Elliot fra begyndelsen af udviklingen af historien af filmen opretholder et romantisk forhold med en vis Dzhey Di. I fremtiden tegnene ofte bryde op, og derefter - mødes igen. I slutningen af sæson 8, disse tegn sammen igen. det går videre til at gifte sig med ham, og derefter - gravid. Bedste ven af vores heltinde - Carla Espinosa. Oprindeligt pigerne var nasty holdning. Ægtemand Karly Terk bliver også en anden karakter. Lægen var i et romantisk forhold med en praktikant klinik Keith Dudmaysterom. De planlagde at blive gift, men hun besluttede, at indtagelse hendes følelser er vildledende. Hun slog op med ham. Reid også mødtes med Paul Flowers - en sygeplejerske. Var hun og langsigtede forbindelser med Sean - en medarbejder i akvariet. Nu ved du, hvem denne Elliot Reid. Foto heltinde knyttet til dette materiale.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.