RelationerSkilsmisse

Hvorfor vil du stadig ønsker at være sammen efter at bryde op?

Vi sandsynligvis alle været igennem det. Det ser ud til, at forbindelserne bryde - det er bare en del af livet. Men du kan ikke smide denne mand ud af mit hoved, selvom den faktiske afskedsord blev talt. Du holder fast i minderne om hendes ex-partner, selvom du ved, det hele er overstået. Hvorfor er denne interne kamp?

Mest sandsynligt, du brød op for nylig og er ikke vant til, at du ikke har nogen sammenhæng, og hjertelig, gode minder og følelser stadig. Eller måske er du ikke selv i et forhold, men du er vild med denne mand, og kan ikke få mig selv til at tænke over det? Måske er han / hun er - det er bare en del af din fantasi, eller følte du en forbindelse, som ikke se den anden? Men dit sind spiller, hans / hendes udseende, tale, berøring, lugt, eller karisma, som om denne mand er den eneste for dig.

Eller endnu bedre, du er nu i en fantastisk forhold, men tanken om ham / hende, synes altid at komme i forgrunden. Uanset om det er en romantisk kærlighed, begær eller kærlighed er ukendt, men dit sind er fikseret på manden, og du har en grund til at bo hos dem og udvikle nye bekendtskaber.

Hvorfor tror du hele tiden om denne mand? Hvorfor kan du huske om ham / hende hver gang, når du mindst venter det?

Det kan være en enorm mængde af personlige årsager, som er unikke for din situation. Men vi foreslår, at du overveje dem ved de fleste af os står over for.

Hun forstår dig fuldt

Hun ved, hvad på dette punkt, du har lyst, du kan lide eller ikke kan lide, hvad er dine værdier og ideer. Måske hun ikke dele dem alle, men forstået og accepteret som en del af, hvem du er.

Han gør du griner selv når du lyst til at græde

Han har helt sikkert en sans for humor. Og du deltage i hans humoristiske side, da mærkelig eller dum som det lyder. Han bruger humor til at komme ud af en vanskelig situation, forbedre dit humør, eller bare for at se dig, og nyde øjeblikket. Han kan gøre dig til at grine blot et par sekunder.

Du vil nyde sin nærhed

Åh ja, intime fest ... Og du både føler, at dette ikke bare er en fysisk handling, men en sand bånd mellem jer.

Hun er venlig og altid klar til at tage sig af andre

Der er mange gode mennesker i verden, men det gør det betingelsesløst. Det hjælper ikke andre for at få noget til gengæld, men fordi det er en del af hendes natur - medfølelse og venlighed. Hun har en uhyggelig evne til at opdage, når andre har behov for støtte, og det går langt ud over ord eller nogle eksterne manifestationer.

Han holder dig inden for, når livet bliver rodet

Sommetider livet kan være virkelig vanvittigt, men han har en måde at berolige dig ned og give dig tilbage balancen. Det føles, når du mister dit temperament, håndtere stress, og kan forsigtigt styre dig i den rigtige retning. Desuden gør det så naturligt, at du og lære at berolige sig selv.

Du har lignende familieværdier og livsmål

Du har lignende synspunkter om disse spørgsmål: familieliv, værdier og mål. Du kan have forskelle på mange spørgsmål, men når det kommer til grundlæggende værdier, du - cement.

Det inspirerer dig til, hvad at vokse, udvikle sig og blive et bedre menneske

Nogle gange er du bare går i stå på plads. Men det forbliver altid din mentor og hjælper dig med at forstå, hvorfor det skete. Hun ved, at du kun kan vokse i læringsprocessen og udvide dets muligheder. Det minder dig om, at du har brug for at vokse, ændre og blive mere fleksibel.

Du kan altid regne med det

Når hårde tider kommer, vil det være ved siden af dig. Han kan ikke altid forsøge at rette op på situationen, men vil tilbyde deres ideer og mulige løsninger, som det foreslår oplevelsen. Hvis du går gennem tider med sorg, sorg eller skuffelse, vil han altid være i stand til at høre dig.

Hendes smil siger det hele

Hendes lysende smil viser dig, når du laver noget vanvittigt. Hun smiler, når han ved, at du går igennem en god tid, og glæde sig med dig. Da hun ikke se dig i lang tid, hendes smil siger hej, jeg keder "er meget bedre end ord.

Han værdsætter dig for, hvem du er nu, ikke for, hvad der vil blive den fremtidige

Han kender dig i dag, men fremmer et ønske om forandring. Han indser, at hele denne rejse, og elsker du her, er det for dig. Det understøtter, hvad du ønsker at ændre, men det gør det uden tryk.

Alle hvad du laver sammen er altid sjovt

Du har altid sjovt sammen, uden stress og drama. Du kan spise med familie eller venner, bare chatter eller ser en film. Fun opstår af sig selv. Den er enkel og meget flot.

Det kan nemt kommunikere med nogen

Hun har ingen sociale eller socioøkonomiske barrierer. Hun føler sig godt tilpas med folk fra alle samfundslag. Uden forstillelse. Uanset om du er på en privat firmafester eller uventet mødes med venner, er det nemt at holde kontakten med alle og andre personer involveret i sin oprigtighed.

Hun kan grine af sig selv

Det kan opføre sig taktløst, men uddrag fra denne betydningsfulde og uvurderlig lektion. Hun ler (undertiden højt) over deres bommerter, synes at sige: "Det er okay, jeg er også et menneske, der er værre ting" Det gælder ikke for livet alt for alvorligt, og ser sin rolle i verden.

Han bor dette øjeblik

Han ved, hvordan til at træffe beslutninger, men på samme tid at leve i nuet, og lærer dig at gøre det samme. Hans ønske om at leve livet fuldt ud og prøve noget nyt inspirerer dig. Hans livsglæde og opmuntring til at hjælpe dig forlænge levetiden udsigter.

Han elsker at være sammen med familien

Han sætter pris på sin familie og holder fast i det. Han arbejder hårdt på at være en god leder og mentor for deres børn. Hans kærlighed til og hengivenhed til standhaftige.

Hun er ikke bange for at være sårbare

Hun afslører sine inderste ønsker og følelser, ikke bange for at vise dit indre selv. Det kan være fjollet, kærlighed, sensuel, provokerende, fed ... og denne sårbarhed gør det muligt at se, hvem hun virkelig er. demonstration af sårbarheden kræver en masse mod.

Du får en ny oplevelse sammen

Uanset hvad det var - rejser uden din by, frokost i en usædvanlig, dekorativ restaurant, bueskydning lektioner, vil det nye museum eller en Harley Road Rally - du laver det hele sammen. Kan du lide at opleve denne spændende følelse. Det ophidser og motiverer dig. Og det er altid en masse sjov.

Hun ved, hvad stilhed, og når du har mest brug for det

Nogle af os har tid i stilhed har brug for mere end andre. Hun ved, hvorfor du har brug for stilhed, og når det sker. Det giver dig mulighed for at være alene og gøre, hvad du elsker. Har du tid til at slappe af, slappe af, få dækket og komme sig. Dette er, hvad der er nødvendigt for din krop og ånd. Ikke alle forstår det menneskelige behov for stilhed.

Han svælger i skønheden i dit

Han ser altid din skønhed. Selv hvis du selv synes ikke smuk i spejlet, han åbner altid op noget fantastisk og attraktivt for dig. Du er virkelig speciel for ham.

Hvis ikke så længe siden du gik igennem en opløsning, og i høj grad savne den mand, besat med din seneste, hotteste date med ham / hende eller at virkelig elsker ham / hende i dit ideelle forhold, der er mange grunde til, at du stadig ønsker at se ham / hende i dit liv. Analysere dem. Hvad er de vigtigste? For nogle af dem du holder på? Hvilke af dem er endda stor, kan det være nødvendigt at ignorere? For at forstå hvad der ligger bag hver af dem, - Dette er en anden grund til, at du stadig ønsker at være sammen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.