RelationerSkilsmisse

Sådan overlever et brud med dine kære

Afsked med en elsket person, er uløseligt forbundet med den lidelse, smerte, sorg og fortvivlelse. På trods af dette, må vi finde styrken til at leve og komme videre. Med fokus på deres egne klager og følelser vil uundgåeligt føre til en langvarig depression. Derfor er det vigtigt at forstå, hvordan man overlever et brud med dine kære så hurtigt og smertefrit. Vi vil forsøge at hjælpe dig i denne vanskelige sag.

Ofte adskillelsen proces fortsætter i lang tid, og derfor forårsage yderligere lidelse og skaber urimelige forventninger. Dette er forkert. Det er nødvendigt en gang for alle sætte en fed punkt i forholdet, stopper ved roden af al videre kontakt. Ellers kan din lidelse fortsætte i det uendelige. Hvis du glozhat eventuelle udestående spørgsmål eller klager uudtalt, arrangere et farvel samtale. Tal stille og roligt, i hvert fald ikke går til åen. Og glem alt om sådan noget som venskab mellem de tidligere partnere - det simpelthen ikke eksisterer, er det en myte og en illusion.

Overlevende en pause med din elskede vil handle en slags farvel. Prøv at slippe af vrede mod den tidligere ved hjælp af en symbolsk ritual. De kan være som afbrænding af fælles billeder og slippe fra en bro i vandet vægtige sten, der symboliserer de brosten, der ligger på din sjæl. Du vil se, vil du blive meget lettere. Hvis du pludselig føler, at vrede på partnerlandene afkast, oprette en ny eller gentage gammelt ritual.

En anden råd om, hvordan man overlever rasstovanie: få optaget. Passivitet ville føre til uendelige løkker på deres egne erfaringer, og det hektisk aktivitet vil hjælpe dig med at flygte. Fuldt fordybe dig i arbejde, gøre nogle huslige pligter, eller finde en ny hobby. Få et kæledyr - det vil blive din gode ven og omsorg for det vil bringe masser af positive følelser. Beherske deres broderi kors, vævning kugler eller en støbning lavet af gips. Kig på de film, der længe har ønsket at se, men der var ingen tid. Optag CD med dynamisk musik. Tag et kig på bruddet med en favorit som en mulighed for at nyde fællesskabet med sig selv.

En positiv holdning og tillid til egne tiltrækningskraft og hjælper dig med at overleve adskillelsen. Mange kvinder synd i, at der efter bruddet med en favorit samoedstvom blive involveret og anser sig selv skylden for alle dårligdomme. Med skal behandles denne tingenes tilstand. Gå til en skønhedssalon, hårfarve, eller radikalt ændre frisure. Køb nogle fashionable ting. Nyt billede og modreaktion af mænd vil give dig mulighed for at realisere sin irresistibility.

Tving dig selv til at tro, at du har en lys fremtid, som helt sikkert vil næste pålidelig og forstå mennesket. Inspirer dig selv, er denne kløft blevet en favorit udgangspunkt for en ny begyndelse, fuld af nye bekendtskaber og lyse indtryk. Og husk, at din konstante følgesvend bør blive strålende og oprigtige smil.

Disse tips er sikker på at hjælpe dig med at overleve et brud med dine kære. Men husk på, at de er komplekse og vil være meget effektiv, hvis du følger dem alle på samme tid. Så du vil ikke kun slippe af med uønskede følelser, men vi vil finde åndelig harmoni.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.