RelationerSkilsmisse

3 ord som hjælper til at overleve en skilsmisse

Folk, der har været igennem en skilsmisse, vil bidrage til at overvinde den deprimerede tilstand af disse tre magiske ord: nyde hver dag. Hvorfor disse ord har så meget indflydelse? Det er meget simpelt. Skilsmisse - det er ikke en dødsdom, det kan overleve og komme videre. Hvis dit forhold er usikker, kan du ordne det på en hvilken som helst dag i ugen. Hvis du indser, at du ikke længere elsker din ægtefælle, kan du lade det flyde frit. Efter at have mistet en del af staten, vil du ikke stå tilbage med ingenting. Du har altid mulighed for at tjene penge igen. Det eneste, du ikke kan ordne det, det er død af en elsket.

Hvorfor skilsmisse påfører sådanne lidende mennesker?

De, der tror, at en skilsmisse kan være værre end døden, sandsynligvis ikke miste kære. Ikke desto mindre kan disse syge forstå. Nogen oplever en masse smerte, fordi elskede kone fundet en sikret mand, der lider af en manglende evne til at se deres kære, der ikke ser det glimt i at løse økonomiske problemer. Men uanset hvor tunge de kan blive ramt, død af en elsket en er meget sværere. Det betyder, at du har brug for at finde styrken af det faktum, at kampen.

Skæbnen giver dig en chance for at starte livet med en ren tavle

Hvis du føler dig dårligt, søge hjælp fra en terapeut, fortælle os om deres daglige bekymringer tætte slægtninge eller venner. Millioner af mennesker har vist sig at være i din position. Find dem, der har formået at overvinde denne smerte, og bede dem om råd. Enhver af dem vil fortælle dig, at dum at sidde i fire vægge og at sørge. For at starte din rejse et eller andet sted i naturen. Ensomhed vil bringe dine tanker i orden, rolige landskaber vil tage væk nogle af de smerter i din sjæl. Hvis du aldrig har løb, kan du give en start på denne sund vane. Psykologer siger, at når du kører ikke i sindet af eventuelle negative tanker. Således du angive en positiv tone for dagen. Men du behøver ikke haste til at gå tilbage til en tom lejlighed.

Chat med søde mennesker

Indtil den forsinkede følelsesmæssige sår forårsaget af skilsmisse, så prøv ikke at være alene. Chat med rare mennesker bidrage til at undgå depression. Mødes med venner, venner, brødre, søstre, forældre. Tror ikke, at denne dag vil være den eneste i den næste periode. Nu skal du blot tage det til en regel at dette motto: "Enjoy. Hver. Day. "

Ingen søger at skille

Efter nogen tid vil du se på, hvad der skete med dig fra et filosofisk synspunkt. Det er usandsynligt, at du vil støde på i det mindste én fraskilt mand, der tilstod dig, der oprindeligt ønskede en skilsmisse. Men det sker i næsten hver anden sag. Lucky dem, der går gennem en breakup med værdighed, uden at forårsage anden side af den ikke-økonomiske skade. Men i de fleste tilfælde, når det tætteste mennesker har en tendens til at gøre ondt mere "bid" hinanden. Mange forventer en opslidende retssager, ejendom division eller forældremyndighed. Du kan finde uretfærdighed i loven, beskyldte dommerne for partiskhed eller mistanke om tidligere partner i tørst efter hævn.

I begyndelsen kan din position faktisk synes håbløs. Du behøver dog ikke tage hensyn til en vigtig detalje. Alle disse retssager i det lange løb ikke kontrolleres af dig. Så hvorfor ikke acceptere status quo, der eksisterer, og ikke at kaste al deres energi på, hvad du kan styre?

Fra dig lidt, der afhænger

Nogle gange forladte partnere har ikke noget valg. De ønsker ikke en skilsmisse, men de udgør en forfærdelig kendsgerning: ægteskabet kan ikke længere eksistere. I andre tilfælde kan skilsmisse være den eneste vej ud, for eksempel, hvis en af partnerne der er afhængighed af alkohol, aggressiv adfærd eller tilbøjelighed mod vold i hjemmet. Men i denne og i en anden sag, denne situation er vanskelig at kontrollere. Du kan ikke ændre den patologiske skørtejæger, men også til at udholde ydmygelse også er meningsløs. Du kan knytte betingelser og ultimatummer beruset, men en af dit ønske om at overvinde afhængighed er ikke nok.

Lav en af disse to ting at vælge imellem

Men har du et valg, når det kommer til deres eget liv. Du kan vågne op og gøre et af disse to ting. Den første mulighed er velkendt for mange. Liggende på sofaen, tror du, at dit hus er tom. Kan du forestille dig hendes eksmand i armene på en ny kæreste, tegne en dom "broshenka" eller "taber". Du græder, føler bekymring og angst, ordrer pizza hjemme og tænde din foretrukne tv-serie.

Men det andet scenario. Du vågner op, kigge ud af vinduet og møde den blide solen. Tror du, at denne dag er perfekt, og det er den bedste gave til dig. Du kan spise en lækker morgenmad, gå en tur, for at se sin familie og til at planlægge din kommende ferie. Du har ubegrænsede muligheder, så intet forhindrer dig at nyde hver dag.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.