SundhedSygdomme og betingelser

Kan jeg varme øret med mellemørebetændelse: lægernes anbefalinger

Følelse smerte i øret, skal du synes audiolog. I de fleste tilfælde ubehag opstår på grund af udbrud af inflammation. Efter en undersøgelse, vil lægen være i stand til at lokalisere årsagen til problemerne og fortælle dig, om det er muligt at opvarme øret med mellemørebetændelse. Udpeg en termisk procedurer alene er ikke det værd.

typer af sygdomme

Eksperter identificere tre typer af øreinfektioner. Betændelse kan begynde i det ydre, midterste og indre øre. Dette problem opstår ofte hos små børn. Lad det uden opsyn kan ikke, fordi der kører en kronisk betændelse kan forårsage hel eller delvis tab af hørelse.

Før du finde ud af, om du kan varme øret med mellemørebetændelse, er det nødvendigt at beskæftige sig med den slags sygdom.

  1. Uden for betændelse oftest opstår efter svømning i åbent vand eller puljer. Men hans udseende og kan føre til skade. Diagnosticere otitis externa er enkel - huden på øret og den synlige del af øregangen er betændt. Bliv synlig eksem og bylder.
  2. Årsagen til smerter i de fleste tilfælde bliver otitis media. Det sker efter en virussygdom, angina. Smerter, når det udtales, kan de koncentreres både i øret og i området ved tænderne og halsen. Otitis media kan være bluetongue eller purulent. Før de ansættelsesprocedurer, der er nødvendige for at bestemme dens nøjagtige type.
  3. Det farligste er den interne mellemørebetændelse. Det kan være en komplikation af mellemørebetændelse. Når dens udvikling er der risiko for, at infektionen kan komme ind i blodbanen og meninges.

Funktioner af sygdommen

Selv hvis du kender alle tegn på betændelse og metoder til behandling, er det ikke nødvendigt at afgøre, hvordan man behandler mellemørebetændelse. Kan jeg varmt øre blå lampe, er det bedre at finde ud af fra en otolaryngologist.

Hvis din læge bekræfter, at du har katar, kan de procedurer, der anvendes til at varme op. Men purulent otitis gør det farligt. Fordi varmen vil stimulere reproduktion af patogene mikroorganismer. Desuden vil det forbedre blodcirkulationen i den opvarmede plots. Som følge heraf vil dette give bakterier at trænge ind i bindevæv.

Hvis du starter en betændelse i det indre øre, så er der en risiko for infektion i hjernehinderne. At vide dette, kan du bestemme, om du kan varme øret i akut mellemørebetændelse uden et besøg hos lægen.

Den indledende fase af sygdommen

Mange mennesker siger, at du kan gøre termiske behandlinger, så snart du føler ubehag. Men medicinsk mening om dette spørgsmål er ikke så klart.

Selvfølgelig, hvis startede katar, vil varmen bidrage til at mindske smerter, lindre spasmer og forbedre blodcirkulationen i de berørte områder. Dette giver dig mulighed for hurtigt at genskabe dem. Men for at afgøre, hvilken type af sygdommen på egen hånd er umuligt.

I de indledende faser af meddelelsen pus vil ikke fungere. Med udviklingen af sygdommen, de begynder at flyde ud af den ydre øregang. I dette tilfælde, selvfølgelig, alle kan forstå, at han har startet en purulent betændelse.

Særlig omhu skal være forældre til små børn. Det er ikke nødvendigt at lytte til bedsteforældre, hvis de ikke har medicinsk uddannelse. Ikke alle mennesker kender, om det er muligt at opvarme øret med purulent otitis.

de mulige konsekvenser

Hvis du beslutter at selvmedicinering selv og udnævnt termiske procedurer, så være forberedt på forringelse. Hvis du har en purulent otitis, vil opvarmningen kun øge manifestationer af sygdommen. Smerten vil blive endnu stærkere.

Desuden bakterierne begynder at formere mere intens. Med sådanne otitis kan beskadige trommehinden. Hvis øret begynder at pus eller blod, kan det ikke gøre uden en læge. I sådanne situationer, bør du ikke selv finde ud af, om det er muligt at opvarme øret med mellemørebetændelse gennemsnit. Forbuddet gælder ikke bare varme behandlinger, men også diverse dråbe. Efter alt, kan du ikke manuelt tjekke integriteten af trommehinden.

Børns problemer

Ifølge statistikker, næsten 80% af børnene ved, hvordan at såre dine ører med mellemørebetændelse. Den primære årsag til sygdommen, de er betændelse i næse og svælg, som fører til brud på åbenhed af det eustakiske rør. Også det kan og blev overført af forstørrede polypper.

Hvis barnet vågnede om natten fra den smerte, og du kan ikke komme til læge, er det ikke nødvendigt at ringe bekendt med spørgsmålet om, hvorvidt det er muligt at opvarme øret med mellemørebetændelse. Det er nødvendigt at dryppe ind i barnets næse vasokonstriktor dråber, som regulære børnenes Farmazolin". Desuden er det nødvendigt at lindre tilstanden barnet. Det vil hjælpe med at lindre smerten af ethvert produkt, der fremstilles på basis af ibuprofen. Du kan give en sirup "Nurofen", "Bofen" eller lignende. Paracetamol har en mindre udtalt smertestillende effekt, men hvis du ikke har noget andet, kan du give den alder en dosis på sirup "Efferalgan", "paracetamol".

den taktik

Følelse smerte i øret, er det bedre at gå til otolaryngologist. Han kan straks undersøge patienten og stille en diagnose. Bemærk, at i de fleste hospitalets patienter med akut smerte serveres uden rekord og ud af lineup. Jo før det vil begynde passende behandling, at jo bedre chance slippe af med problemet i et par dage. Men manglende løse til lægen truer at mellemørebetændelse kan blive kronisk.

Hvis lægen bekræfter at din trommehinden er intakt og ingen purulent sekret der, kan du spørge, hvordan at varme øret med mellemørebetændelse blå lampe. Også, kan lægen foreslå andre måder at opvarmning. Desuden vil han sandsynligvis ordinere eardrops med smertestillende og antiinflammatorisk virkning, "Otipaks", "Otizol" eller andre ækvivalenter.

Fremgangsmåder til opvarmning

Stationære og ambulante patienter med ENT rum bluetongue otitis media læger ofte ordinere fysioterapi. Populære UHF-terapi. Under indflydelse af højfrekvente elektromagnetiske felt forøger permeabiliteten af de kapillære vægge. Dette bidrager til en mere intensiv indtrængning af protektive celler i det inflammatoriske fokus.

Derhjemme, da det blev allerede veletableret, om det er muligt at opvarme øret med mellemørebetændelse i dit tilfælde skal du bruge andre metoder. Hvis du har en blå lys, så kan vi alle varmebehandlinger udført med dens hjælp. Også varme op øret kan være en konventionel faseskiftmaterialet. Det kan købes på ethvert apotek eller lav dit eget.

Hvis lægen gav dig tilladelse til termiske procedurer, er der ingen mening længere at finde ud af, om det er muligt at opvarme øret med mellemørebetændelse salt. Du kan bruge en hvilken som helst tør opvarmning. Procedurer gennemføres i 10-15 minutter og kan gentages flere gange om dagen.

Ved opvarmning begynder udstrømning af fluid i betændelse i mellemøret. Der er forbedret cirkulation, som fremmer hurtigere væv reparation. Efter ønskes hver opvarmning for at lukke øregangen med en vatpind.

Vilkår for brug blå lys

For at finde ud af, om du kan udføre termiske behandlinger, vi bare brug for en læge. En af de mest effektive metoder til boligopvarmning er at bruge et blåt lys. Før hendes operation for at kontrollere, om den virker. Hvis lyset tændes uden at blinke, da hendes arbejde er der ingen fremmed lugt og støj, er enheden fungerer korrekt.

Varm øre blå lampe du har brug for mindst 3-4 gange om dagen. Normalt 3-5 dages behandling er tilstrækkelig til at slippe af med mellemørebetændelse. De vigtigste ting - til at overholde reglerne.

  • Dreje Lampen skal holdes til øret i 10 minutter.
  • Afstand uafhængigt bestemmes empirisk. Hvis suppen er for varmt, er det nødvendigt at flytte lampen lidt længere. Hvis varmen er næsten ikke er der, så er det bedre at flytte tættere på.
  • Det bedste er afstanden på 15-20 cm.
  • Bemærk varmen fra lampen skal kunne ses, men det bør ikke give ubehag.
  • Under opvarmningen er det ønskeligt at holde lampen ikke er strengt vinkelret på overfladen af et øre, og en lille vinkel.
  • Det bør forstås, at behandling sker på grund af den udstrålede varme, som er forbedret refleks refleksion fra spejloverfladen.

pære farve er ikke så vigtigt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.